Ebben a cikkben az egyik legmenőbb hollywoodi sztárról lesz szó, aki annak ellenére tartanak az egyik legjobb arcnak az egész földkerekségen, hogy soha nem volt különösebben vonzó a külseje, és most már ráadásul a hatvanon is túl van. Ennyi idő alatt nem sok minden maradt, amit ne írtak volna meg róla, de amiről most szó lesz, azt talán még nem hallotta. Na jó, először kibökjük végre, hogy kiről van szó: Bill Murrayről. És amiért ő most a heti trendben szerepel: az egyébként teljesen normális ízlésű színész egészen elképesztő szerelésekben szokott golfozni. Mutatjuk a hat legmenőbb összeállítást, válassza ki a kedvencét!

Csíkos nadrágos

A fotóösszeállítás a múlt csütörtökkel ér véget, de két évvel ezelőtt, 2012 februárjában kezdődik. Ekkor Bill Murray Kaliforniában, a Spyglass Hill nevű golfpályán játszott, méghozzá egy olyan szerelésben, ami félúton van a britek által bevezetett klasszikus golfozós szerelések és a Murray által favorizált őrületek között. Elsőre a csíkos nadrág a legfeltűnőbb, de érdekes megfigyelni, milyen színesen öltözködik az ekkor is már hatvan éves színész: az inge katonazöld, a mellénye tintakék, a sapkája drapp, szürke-fehér cipőjét pedig narancssárga részletek dobják fel. A fotóösszeállításban több képünk is van róla, nézze meg mindegyiket!

Terepszínű

Amikor két nappal később Murray folytatta ugyanitt a játékot, akkor viszont egy egészen bizarr szerelést választott. Katonai, terepszínű felszerelésre emlékeztet, de kicsit közelebbről kiderül, hogy nem csak úgy összevissza cafrangos ez a szett, hanem a díszítések tölgyfalevél alakúak. Ráadásul a felsőrészt praktikus kenguruzsebbel látta el a tervező. Murray a két nappal korábbi fehér kesztyűt lecserélte egy almazöldre, a sildes sapkát pedig egy kalapra, és a cipője is másik, igaz, ebben is narancssárga fűző van. Őrület.

Csajos-térképes

Már előre szólunk, hogy ezen a héten nem lesz egyszerű a hatból kedvencet választani, mindenesetre nálunk mindenképpen ez a harmadik, csajos-térképes szett az egyik befutó. Ezt szintén 2012-ben, de már szeptemberben viselte Murray, ezúttal Illiois államban golfozva egy olyan versenyen, amit hírességeknek rendeztek. Első látásra ez egy kevésbé extrém összeállításnak tűnik a kockás inggel és a lila mellénnyel, még nyakkendő is van hozzá. Csak éppen közelebbről megnézve kitűnik, hogy a nyakkendőn térkép van, a színes nadrágot pedig szexi, miniszoknyás csajok díszítik a ’60-as évek képregényeinek stílusában. És vajon mit csinálnak a szexi, miniszoknyás csajok Bill Murray golfnadrágján? Természetesen golfoznak.

Piros-rózsaszín

A negyedik szettet Bill Murray talán nem is szánta extrémnek. Ebben 2012 októberében golfozott egyet, amikor Skóciában járt. Mi simán el tudjuk képzelni róla, hogy fogalma nincs arról, hogy az öltözködés egyik alapszabályának számít, hogy piroshoz tilos rózsaszínt venni, mert kifejezetten émelyítő hatású tud lenni a két szín egymás mellett. Vagy lehet, hogy pont azért választotta ezt a kombinációt, mert direkt szembe akart menni a néha tényleg mondvacsinált öltözködési szabályokkal? Nem tudjuk, a lényeg mindenesetre az, hogy a piros, sőt szinte vörös dzsekihez egy rózsaszín nadrágot vett, és a két szín tényleg elég bizarrul néz ki egymás mellett.

Pöttyös sapkás

2013-ból csak egy összeállítást választottunk ki, de ez aztán szintén nagyon erős, igaz, nem is annyira az öltözék miatt. A csíkos ing és a sötétszürke, élére vasalt nadrág a fentiekhez képest nem is bizarr. Még a hózentróger is hagyján, de ez a piros alapon fehér pöttyös sapka, ami ráadásul belülről zöld...? Meg hogy egy pár képen egy zöld és egy lila gyöngyökből fűzött nyakláncot visel az egészhez? Elképesztő, főleg a pofaszakállal kombinálva. Ezek a képek egyébként napra pontosan az első bekezdésben bemutatott fotók után egy évvel készültek, ráadásul ugyanott – nyilván egy éves rendszerességű golfversenyről van szó.

Dalai lámás

Melyik Bill Murray legjobb golfozós szettje?

A hatodik szett pedig egészen friss. Ezen a héten Bill Murray Floridában golfozott, ahol testvérével közösen szerveztek egy jótékonysági versenyt, itt a website-juk. Az esemény csütörtökön és pénteken zajlott, a fotókat bizonyos Lindsey Boetsch osztotta meg a Twitteren. Murray nagyon szeretheti a pöttyöset, mert itt egy pöttyös tréningfelső volt rajta, alatta pedig egy rombuszmintás golfnadrág, amit egy amerikai sörmárka logója díszít. Felmerülhet a kérdés, hogy akkor miért neveztük ezt a szettet dalai lámásnak. Hát ehhez meg kell nézni a képösszeállításban látható másik fotót: azért, mert Murray a pöttyös felső alatt egy rózsaszín pólót viselt, amin a dalai láma látható, golfütővel a kezében. Ha végigklikkelte a fotókat, válasszon kedvencet! Ha pedig ennyi nem lenne elég Bill Murrayből, nézze meg ezeket a szintén világbajnok fényképeket, amiken George Clooney-ékkal vonatozik!