A hét egyik legnagyobb szenzációja volt az a fotósorozat, amin Cara Delevingne és Michelle Rodriguez topless pancsol Miamiben. És ha már ennyire az érdeklődés középpontjába került egy leszbikus pár, gondoltuk, ebben a heti trendben velük fogunk foglalkozni, azaz bemutatjuk, hogyan öltözködnek a legdögösebbnek és/vagy legvagányabbnak tartott leszbikus nők. Persze többségük azt szokta nyilatkozni, hogy biszexuálisnak vallja magát, hiszen korábban voltak férfiszerelmei is, úgyhogy mi senkit nem szeretnénk leleszbikusozni, aki nem érzi magát annak, szóval előrebocsátjuk, hogy ezeknek a nőknek egy része csak annyiban leszbikus, hogy jelenleg leszbikus kapcsolatban él. De most nem is a szerelmi életük az érdekes, hanem az, hogy hogyan öltözködnek. Nézzük.

Cara Delevingne

Természetesen muszáj, hogy a Delevingne-Rodriguez párral kezdjük, de figyelem, fent Cara Delevingne pont nem Rodriguezzel látható! A modell mindenesetre annyira nem jöhetett zavarba a héten nyilvánosságra hozott topless képek miatt, tekintve, hogy öltözködésében folyamatosan szándékosan a mellvillantással kacérkodik. Szeret zakókat-blézereket aláöltözés, és elsősorban melltartó nélkül felvenni, így az öltözékeinek állandó tartozéka a köldökig érő dekoltázs. Több példát is mutatunk erre a fotóösszeállításban, ahol mind a hat nőről 5-5 képet láthat – kattintson, ha mindenre kíváncsi!

Michelle Rodriguez

Két olyan hölgy van a hat között, aki néhanapján belekényszeríti magát egy-egy többé-kevésbé klasszikus női ruhába, és Michelle Rodriguez az egyik, aki így tett legutóbb egy vörös szőnyeges esemény kedvéért. Ő mindig a kemény, vagány csajt játssza akciófilmekben, és valószínűleg az életben is valami ilyesmi lehet a személyisége, amire egyrészt az öltözködéséből következtethetünk, másrészt abból, hogy korábban ezt nyilatkozta. Szóval Rodriguez hol feszülős bőrszerkóban néz divathetet Párizsban, hol buggyos tréningruhában flangál az utcán Los Angelesben, de egy biztos: soha nem néz ki gyenge, védtelen nőcskének.

Ellen Page

És ha már leszbikus hírességeket sorolunk, nem hagyhatjuk ki Ellen Page-et, aki most Valentin-napon jelentette be, hogy nem, ő kivételesen pont nem biszexuális, hanem felvállalja a leszbikus jelzőt is. Ennek ellenére elegánsabb eseményekre ugyanúgy ki tud rittyenteni egy kis fekete ruhával, mint bármelyik hollywoodi kolléganője, de minél lazább eseményre hivatalos, annál férfiasabban, illetve általában inkább annál fiúsabban öltözködik. Ellen Page stílusában azokat a pillanatokat lehet a legjobban szeretni, amikor úgy néz ki, mint egy szereplő egy Tim Burton-filmből, fekete-fehér sminkben és valami fura pulóverben.

Sia Furler

Egy modell és két színésznő után most három zenészt mutatunk, közülük az első az utóbbi évek egyik legsikeresebb énekesnője annak ellenére, hogy ön arcról valószínűleg nem ismeri fel. Pedig ő az a Sia Furler, aki David Guetta Titanium című gigaslágerében énekel, és írt egy csomó dalt más előadóknak is, például a Diamondsot Rihannának, de kliensei között van még Kylie Minogue-tól kezdve Beyoncéig az aktuális popmezőny kb. fele. Az ausztrál énekesnő egyébként a ’90-es évek vége óta adogat ki saját lemezeket Sia néven, és világéletében platinaszőke volt, általában vállig érő hajjal, amit most az utóbbi időben növesztett meg hosszabbra. A stílusában az az izgalmas, hogy a teljesen szokványosat keveri az abszolút bizarr dolgokkal. Van, hogy egy rózsaszín-lila kockás zsákban, masnival a fején jelenik meg, de akkor is van benne valami különleges, amikor csak egy sima, feltűrt ujjú blézert vesz fel nadrággal és blúzzal.

Beth Ditto

A Gossip nevű együttes énekesnőjét egyszerűen nem hagyhattuk ki ebből az összeállításból, hiszen Beth Ditto évek óta az első számú leszbikus divatikonnak számít. Ennek megfelelően a képösszeállításokban látható fotókon hol énekel, hogy divateseményeken vesz részt, de mindig elképesztő szerelésekben. Ditto egyszerűen nem hajlandó lefogyni, sőt, inkább feldíszíti és felhívja a figyelmet arra, amit mások rejtegetni próbálnak: gömbölyű idomait. Beth Dittóban pontosan az az üdítő, hogy valamennyi szettje azt ordítja, hogy ő az öltözködéssel nem megfelelni szeretne senkinek, hanem egyszerűen azt veszi fel, ami tetszik neki, és amiben jól érzi magát. Akkor is, ha ez éppen egy aranytigrises koktélruha.

Linda Perry

Ki néz ki a legjobban?

Linda Perryt valószínűleg szintén be kell mutatni, pedig Siához hasonlóan valószínűleg őtőle is legalább három számot tud kívülről mindenki, aki volt rádió/popzene közelében az elmúlt 10 évben. Ezek közül egy régit ő maga is énekel, az újabbak közül talán Gwen Stefanitól a What You Waiting For? és Christina Aguilerától a Beautiful a két leghíresebb. Szóval Linda Perry annak idején kalappal és rasztahajjal lett híres, ezek közül a kalapmániája a mai napig kitart. Ezen kívül imádja a férfias ruhadarabokat rengeteg kiegészítővel kombinálni, nyakláncokkal és karkötőkkel, és nagyon szeret tetováltatni is – az egyik szeme alatt egy könnycsepp van, csak nem azon az oldalon, mint Ganxsta Zoleenak, hanem értelemszerűen a másikon. Ha végignézte a fotósorozatot, garantáljuk, hogy legközelebb már külsejéről is fel fogja ismerni Linda Perryt. De ki a legstílusosabb a fenti hat nő közül? Válasszon kedvencet!