A photobombing egyértelműen a világ egyik legviccesebb dolga, ha pedig egy híradóban jelenik meg valaki teljesen indokolatlanul, még tökéletesebbé válik. Kiválasztottuk az öt kedvencünket, az unikornisnak öltözött hülyétől egészen a szexéhes focidrukkerig.

Zavaró unikornis

A WLTV riportere mindössze arról szeretett volna hírt adni, hogy egy erdőtűz már nagyon közel van az Altama Roadhoz. Ezt zavarta meg egy unikornisnak öltözött nő azzal, hogy egyszer csak megjelent a képben, hogy vicces hangokat adott ki.

Zavaró trágárság

Ezúttal egy kisiklott vonatról szeretett volna beszélni a riporter, de arra nem számított, hogy egy kapucnis figura kikapja a kezéből a mikrofont, és elhadarja a “kúrd meg egyenesen a punciba” örökbecsűt. A vágók képben voltak, és gyorsan megszakították az adást.

Zavaró szurkoló

Egy győztes focimeccs után minden sokkal jobb, itt például az Athletic Bilbao egyik szurkolója tartotta jó ötletnek, hogy dugást imitál a mit sem sejtő riporternővel.

Zavaró buta fej

Néha nem is kell mondani vagy csinálni semmit egy jól sikerült photobombhoz, itt például bőven elég volt az, hogy a nagy bréking közlése közben csak odasétáljon a riporter mellé egy megdöbbentően kifejezéstelen arcú figura.

Zavaró szamárfül

Ne, akarunk persze a teljes háttér ismerete nélkül gyanúsítgatni, de valószínűleg egy sacramentói hajléktalan volt olyan vicces kedvében, hogy szamárfület mutatott a riporternek. Szerencsére a szamárfül minden korban vicces.