A Pókember jócsaja szende és dögös is tud lenni

2014.04.20. 17:43
A színészmesterség része Hollywoodban a profi promózás is: ha kész a film, körbe kell utazni vele a világot, mindenhol meg kell jelenni, és annyi fotón és interjúban kell szerepelni, amennyi csak belefér. Ezen a héten Emma Stone volt a soros, aki A csodálatos Pókember 2 című film sikere érdekében mutogatta magát. Az európa legnagyobb városait érintő turné még a múlt hétvégén kezdődött, és alább összefoglaljuk a legfontosabb állomásait. Emma Stone vérprofihoz illően minden alkalommal más arcát mutatta – ön szerint melyik a legelőnyösebb? Heti trend.

London – dívás

A brit főváros volt az első helyszín, Emma Stone itt rögtön bedobta a legdívásabb ruhát, amit magával hozott Európába. Ezt a roppant intenzíven sárga, diszkréten retrós estélyit az Atelier Versacétól szerezte, ez az árnyalat elképesztően jól passzol a hajszínéhez. (Tudta, hogy Emma Stone eredetileg nem Emma, hanem Emily, és hogy eredetileg nem vörös, hanem szőke? És még a Spice Girlsért is rajong! Őrület, hogy mik vannak.) A nyakláncára is érdemes egy pillantást vetni, a vörös szemű, duplán macskafejű ékszert David Webb tervezte. Természetesen a fotóösszeállításban több képünk is van Stone-ról, ha nem kattint, nem lát mindent!

Párizs – dögös

Hol máshol adta volna Emma Stone a dögös és érzéki szexistennőt, mint Párizsban? Ezt a csillogóan fekete, roppant súlyosnak tűnő ruhát mintha Batman jelmezéből szabta volna át a Lanvin ilyen szexire. A fazon a dekoltázsnál izgalmasan gyűrődik (mondjuk nem csak ott), sőt, némi meglepetésünkre egy zsebbel is rendelkezik. Deréktájt egy szado-mazó kelléknek is beillő, jó vastag öv fogja át az egészet, és ugyanezt a világot idézi Stone jobb fülén a négy apró ékszer. Mellesleg gyűrűből is négy van a bal mutatóujján. A cipője sem semmi, szintén fekete, nagyon magas sarkú, és bokánál megkötős.

Róma – szende

A Pókember-film stábja hétfőn már Rómában volt, pont amikor Hajdúék is szelfiztek egyet a pápával a háttérben. Emma Stone abba a buliba nem kapcsolódott bele, helyette elment viszont egy pókemberes fotózásra még a premier előtt. Londonban ki volt engedve a haja, Párizsban össze volt fogva, Rómában most egy tincset befont belőle, de egyébként megint ki volt engedve. Ám nem ettől tűnt szende kislánynak ezen az alkalmon a 25 éves színésznő, hanem elsősorban egy Dolce & Gabbana-ruhától, ami nagyrészt fehér csipkéből készült, virágos mintával, bő ujjakkal, cakkos szegélyekkel.

Róma – titokzatos

Franciaországban francia márka ruhája volt Emma Stone-on, úgyhogy a két olasz eseményre egy-egy olasz tervezőt választott. A Dolce & Gabbana után aznap este a Valentino került sorra, méghozzá egy olyan estélyivel, amit annyira nem lehet hova tenni, hogy kifejezetten titokzatos megjelenést kölcsönöz a színésznőnek. Sötét, de csillogó színek, nehezen kivehető geometrikus formák, szokatlan szabás, egy hatalmas masni a nyakban, és már megint egy zseb a szoknyán – mi ez? Az egész valahogy annyira szokatlan, hogy első blikkre fel sem tűnik az embernek, hogy a felsőrészen teljesen egyértelműen átlátszik Stone melltartója.

Berlin – mesés

A hét utolsó állomása pedig Berlinben volt, de most ne német tervezők ruháira számítsanak, annak ellenére sem, hogy Emma Stone a jelek szerint nem hajlandó ugyanazt a márkát egy promókörúton kétszer felvenni. Végülis igaza van, nem egy divattervezőt kell neki reklámoznia, hanem egy filmet. Szóval Berlinben volt egy közönségtalálkozó a premier előtt, itt Stone egy olyan márkától választott, ami Erdem néven ismert (a kanadai-brit-török tervező teljes neve Erdem Moralioğlu). Ez a térd fölött végződő, bilikék, de rubintvörös díszekkel ellátott ruha egy mesejáték-jelmeznek is beillene, Emma Stone a szexi Christian Louboutin-tűsarkú ellenére pont úgy nézett ki benne, mint egy tündér.

Berlin – hippis

Melyik Emma Stone legelőnyösebb arca?

 • 309
  A dívás
 • 261
  A mesés
 • 242
  A szende
 • 174
  A dögös
 • 88
  A hippis
 • 38
  A titokzatos

A berlini filmpremieren Emma Stone olyan hippisnek nézett ki, hogy ennél hippisebben az ember nem nagyon tud kinézni úgy, hogy egy Chanel-ruhát vesz fel, és aranycipőt húz hozzá, már megint Christian Louboutintól. Egészen különleges ez az indiánosan rojtos felsőrész, aminek kékjét a bokáig érő, könnyed szoknya megismétli, aminek szegélyén viszont a rózsaszín és arany rojtok ismétlődnek meg. Stone alakját remekül kiemeli ez a fazon, az egyetlen dolog, ami talán kicsit kilóg az összképből (de az mindenhol kilóg, nem csak itt), az a furcsa, duplatyúkláb-tetoválás a bal csuklóján. A design Paul McCartney érdeme, és Stone édesanyjának is van egy ugyanilyen, azt ünnepelték meg a közös varratással két évvel ezelőtt, hogy az anyuka meggyógyult a rákból. A minta igazából nem tyúk, hanem rigó lábát formázza, Stone azért kérte ezt a rajzot McCartney-tól, mert édesanyjának a kedvenc Beatles-száma a Blackbird (azaz Feketerigó). Ha végignézte a képeket, szavazzon! Mondja meg, melyik szerelés áll a legjobban a színésznőnek!