Amennyiben valakit nem kedvel túlzottan, de szeretné ezt névtelenül közölni az illetővel, küldjön kartonpöcsöt! 70 centi tömör papírral elmondhatja, mi nyomja az ön lelkét a másik emberrel kapcsolatban, de meglepetéspéniszt küldhet karácsonyra, húsvétra és halloweenre is. Az ötlet természetesen Amerikából jött.

Mindenkivel előfordul, hogy valakit eszeveszettül utál. Különböző trükkök léteznek ennek kifejezésére, de szerencsére fejlődik a tudomány és a technika. Ennek köszönhetően megjelent a Shipadick.com nevű weboldal, ami egy kézenfekvő szolgáltatást kínál: egy nagy kartonpöcsöt küldhetünk anonim módon mindenkinek, akit pöcsnek tartunk – írja a Daily Dot Kernel blogja.

10-15-20 dollárért (2200-3310-4410 forintért) mindenféle alakú és formájú, és ami a legfontosabb, hosszúságú péniszt rendelhetünk. A sztenderd pöcs a 74 centit is eléri, de van húsvéti nyuszis, kosárlabdaherés, imperiálmintás, Szent Patrik-napi, szerelmi és halloweeni verzió is. Lehet szöveget is íratni a péniszre, a „szeretlek"-től az „egy pöcs vagy!"-ig. A farkak anatómiai sokféleségével nem foglalkoznak, bár egy hererákkal diagnosztizált barátjukról megemlékeztek: egyheréjű péniszt is lehet küldeni.

A péniszküldő szolgálat ötlete két haver, Marshall és Chester agyából pattant ki egy e-mailezés során. Egy lézervágós kis vállalkozást is működtetnek, így a géppark megvolt a kartonok formára vágásához. Chester szerint (merthogy a vezetéknevüket nem vállalták) abból indult ki az egész, hogy Marshall testvére mekkora pöcs, és hogy kéne neki küldeni egy hatalmas darabot. Ekkor rögtön meg is találták a piaci rést, és az ideológiai hátteret is: „Mi csak jobb hellyé akartuk tenni a világot" – indokolt Marshall.

A szekér pedig jól fut, mostanság átlag napi öt péniszt küldenek szét, ünnepnapokon ez 10-15-re is felmehet. Sokat küldenek New York pénzügyi negyedébe is. Néha nagyon jó szövegeket kérnek az emberek, az egyik legtömörebb eddig ez volt: „Terhes vagyok". Persze az a lány se ma kezdte, aki 7-8 darabot rendelt azzal a felirattal, hogy „Hello nagyi, a Sátán imád téged". Az előre elkészített szövegek 90 százaléka amúgy jóindulatú vicc, és Marshallék sem akartak sosem elmenni a bosszú irányába. Idén még csak három panaszt kaptak, azokat is üres, feliratmentes pöcsök miatt.

Terjeszkedni is akar a cég: pöcsmintás pólókat, jégkockaformákat, és olyan kapszulákat is árulnának, amik megnövekednek, ha vízbe rakják őket. Megfordult a fejükben, hogy vaginákat is kéne küldeni, de azokat nehezebb kivágni, és hova megy a felirat? Amúgy a Daily Dotnál is kipróbálták: álnéven küldtek egyet az egyik főnöknek, aki döbbenten nyitotta ki a pontosan érkezett csomagot, a saját fia jelenlétében.