Nem új blog, de eddig sajnálatos módon nem ismertük azt a Tumblr blogot, amin csak és kizárólag olyan fotók vannak, amik sztriptízbárok öltözőiben készültek. Egészen széles a spektrum a teljesen lepukkant külvárosi lyukaktól kezdve az iskolai öltözőkre hasonlító fémszekrényes vonalon keresztül a csillogó-villogó, giccses csodákig. Vigyázzon, órákat fog elvesztegetni az életéből!

A Drunken Stepfathernek köszönhetően bukkantunk rá egy olyan blogra, ami nagyjából két éve üzemel, több ezer poszt keletkezett benne, eddig viszont még sosem hallottunk róla. Elég szégyenteljes a dolog, tekintve, hogy a blog csak és kizárólag arról szól, hogy sztriptíztáncosok posztolnak magukról képeket a világ különféle sztriptízbárjainak öltözőiből.

Szöveg gyakorlatilag nincs semmi, csak és kizárólag képek. Olyan képek, hogy garantáljuk, hogy hosszú órákat fog az életéből arra szánni, hogy átnyálazza a blogot. A képek alapján kijelenthető, hogy a filmekben ábrázolt, sztriptízbári öltözős jelenetek meglehetősen közel állnak a valósághoz.

Van itt mindenféle öltöző, az egészen zavarbaejtően rongyrázó, csillogó-villogó öltözőktől kezdve az iskolai tornatermekre emlékeztető fémszekrényeseken át a totálisan lepukkant külvárosi késdobálók félreeső sarkaiig.