A hét mellben legmagabiztosabb női

2014.05.04. 17:11
Ebben a heti trendben a hét hat legmagabiztosabb nőjét mutatjuk: ők egy-egy eseményre úgy öltöztek fel, hogy minél jobban látszódjon, mire büszkék a testükből. Ez a valami általában a mellük, ez már csak így szokott lenni a női celebeknél. Nézze végig a fotóösszeállítást, aztán a cikk legalján kattintson a szavazógépre, döntse el ön, hogy ki néz ki a legjobban az eheti hat kiválasztott közül!

Dannii Minogue

Dannii Minogue már évtizedekkel ezelőtt bevallotta, hogy megcsináltatta a mellét, akkor, amikor erről még viszonylag radikális lépés volt nyíltan beszélni. Ő egy Logie Awards nevű díjkiosztón tette tiszteletét Melbourne-ben a napokban, és itt egy klasszikus szabású estélyit vett fel, egy olyat, ami ízlésesen csinált neki felpolcolt dekoltázst, kiemelte a derekát és a csípőjét, sőt, még combvillantást is lehetővé tett a bal oldalon. Dannii Minogue mellesleg már 42 éves, sokak szerint bombajól néz ki a korához képest (is). Ha jobban meg szeretné nézni őt, klikkeljen a fotóra!

Rita Ora

Rita Orának villantós hete volt. Járt ő a héten egyrészt Terry Richardsonnál is, akit újabban egyre hevesebben támadnak szexuális visszaélései miatt, egyre többen határolódnak el tőle, de úgy látszik, Rita Ora azért bevállalta, hogy egy potenciális zaklatónál fényképezkedik átlátszó melltartóban. Az énekesnő ezen kívül New Yorkban is járt, hátha sikerül az amerikaiak figyelmét még jobban felhívnia magára, itt egy fura kétrészesben lépett fel, aminek felsője alig volt több, mint egy bikinifelső – csak éppen nem volt olyan feszes, mint egy megkötős fürdőruha. Ennek megfelelően a hevesebb mozdulatoknál Rita Ora melle majd kiesett a ruhából, a fotós több ilyen pillanatot is elkapott.

Ashley Sky

Rita Oránál is bevállalósabb volt Ashley Sky amerikai modell, dehát persze, hogy ő bevállalósabb volt, ez a munkája. Csütörtök estére egy Las Vegas-i klub kérte fel, hogy legyen a szórakozóhely megnyitása alkalmából rendezett buli háziasszonya, és ő háromszorosan is elvállalta. Ez alatt azt értjük, hogy először egy kétrészes fehér szettben domborított, aztán egy halványrózsaszín atlétából csomózott magának miniruhát, a harmadik fázishoz pedig ezt is levette, és csak bikiniben-tűsarkúban fogadta a kedves vendégeket.

G.R.L.

Ha jól látjuk, ezt az együttest szánják az új Pussycat Dollsnak. Egyelőre csak karrierjük beindításán fáradoznak, korábban ezt Pitbull videóklipjében, május elsején pedig az iHeartRadio Music Awards nevű díjátadón tették, hátha jó sokan megismerik a G.R.L. nevű együttest. A csoport egyébként öt tagból áll, valamelyikük éppen hiányzott, amikor ezek a képek készültek. A hölgyeket elsősorban frizurájukról lehet megkülönböztetni, mert mindannyian a fekete-fehér minicuccokat szeretik, lehetőleg minél több bőrrel.

Rihanna

Ugyanezen az esten Rihanna is részt vett, és nyilván esze ágában sem volt megengedni, hogy a rivaldafény kizárólag a G.R.L-re irányuljon. Ő is feketében volt, fekete csipkében méghozzá, ami természetesen csak a legkritikusabb részeken takart, illetve helyenként ott sem – érdemes megnézni a fenékvillantós fotóját. Persze Rihanna tud még ennél is direktebb lenni, igaz, azt magazincímlapon, nem nyilvánosan. A csipke plusz rózsafüzér kombó a ’80-as évek elejének Madonnájára emlékeztet, a minikontyokból álló frizura pedig vagy Björköt vagy Cooliót idézi a ’90-es évekből – de hogy a zöld rúzs honnan jött ebbe az egész szettbe, arra nincs tippünk.

Mariah Carey

Ki nézett ki a legjobban?

 • 1606
  Ashley Sky
 • 851
  Mariah Carey
 • 396
  Rita Ora
 • 392
  Dannii Minogue
 • 125
  Rihanna
 • 87
  G.R.L.

Május végén jelenik meg Mariah Carey következő albuma. Eddig három szám megjelent a „Me. I Am Mariah… The Elusive Chanteuse” című dalösszeállításból, egyik nagyobbat bukott, mint a másik, de Mariah Carey ettől még nem érzi úgy, hogy variálni kéne a tőle megszokott stíluson. Ezt most elsősorban az öltözködésre értjük: az énekesnő megjelent a Times Square-en egy promóciós esemény csúcspontjaként, és egyszerű, de nagyon kivágott fekete ruhájával már megint gigamelleit helyezte a középpontba. Az eseményen bemutatták, milyen lesz az új album borítója, és a már megint agyonfotósoppolt kép szintén semmi másról nem szól, mint Carey melleiről. Az emberben ezek után felmerül a kérdés, hogy van-e még bármi más izgalmas a produkcióban a negyvenes évei közepén járó énekesnő keblein kívül – a választ azok fogják megkapni, akik veszik majd a fáradságot, hogy meghallgassák az új albumot. Önt is ennyire elvarázsolják Mariah Carey mellei? Vagy más jobban tetszett a hat közül? Ha végignézte a fotókat, szavazzon!