Kocsonya, pacal, töltött káposzta, párizsi – ezek az ételek is szerepelnek azon a blogon, amelyet a Jezebelen szúrtunk ki, és amely internetes ételfotókon undorodik. Van is miért, csak a töltött káposztát nem értjük.

A Someone ate this tumblr (a címe magyarul: valaki ezt megette) szerzője csak annyit tesz, hogy az internetre feltöltött kajafotók közül rácsodálkozik azokra, amelyek szerinte gusztustalanul néznek ki. Általában igaza is van, ha megnézik a blogját, vagy a facebookját, ezt önök is be fogják látni – mert az étel íze mellett az sem mindegy, hogy néz ki.

Előfordul viszont az is, hogy olyan ételek megjelenésére finnyáskodik, amik más – például mi – szemében nem is néznek ki olyan pocsékul, mint mondjuk ez a virslis-borsós hányás. És gyakran kerülnek fel magyaroknak megszokott, külföldieknek bizarr kaják fotói. A két jelenség ebben a töltött káposztás posztban találkozott: fogalmunk sincs, mi a baj vele. A párizsi, kocsonya és pacal fölött érzett vizuális szégyent megértjük, még ez a szomorú paprikás krumpli is egészen a blogra illik. Van még aszpikos izé, disznósajt(szerűség), de hiába kerestük, nem találtunk milánói sertésbordát. Viszont az alábbi galériában hat borzalmas képet láthat a blogról.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!