A heti trendben mindig összeszedjük az elmúlt napok legszebb híres nőit és leglátványosabb ruháit. Így május közepén a celebek zöme Cannes-ba megy, de mivel a filmfesztivál csak a hét közepén kezdődött, azért találtunk néznivalót máshol is. Alább mutatjuk, hogy mit, illetve kit.

Kim Kardashian

Kim Kardashiannek az a mestersége, hogy megjelenik és remekül néz ki. Ezt a munkát a rá jellemző igen magas hatásfokkal végezte ezen a héten is, de a csúcsteljesítményt Wes Gordon segítségével az NBCUniversal eseményén nyújtotta New Yorkban csütörtökön. Wes Gordon annyit segített, hogy ő tervezte a kis fekete ruhát, ami ilyen remekül hívja fel a figyelmet a nagy kerek mellekre. Plusz a felsliccelt résznél comb is villan belőle, és persze remekül emeli ki Kardashian legendásan gömbölyű alakját. Klikkeljen a képre, ha többet szeretne látni, az összeállításban több fotónk is van róla!

Sophia Bush

Sophia Bush egy amerikai sorozatszínésznő, elsősorban a One Tree Hill című sorozatból lehet őt ismerni (aminek kínosan hangzó magyar címe: Tuti gimi, jáj). Ő ugyanazon az eseménysorozaton volt jelen, mint Kim Kardashian, csak ő két nappal korábban. Bush annyira lenyűgözte a divatbloggereket a megjelenésével, hogy kinyomozták róla, hogy ez a ravasz ruha, amiben akkor is úgy néz ki, mintha aktívan vetkőzne, amikor nem is csinál semmit, egy Cushnie et Ochs nevű márka kreációja. A szandált René Caovilla tervezte, a ridikült a Rauwolf.

Jennifer Lawrence

Most jelenik meg az új X-Men film, amiben szerepel vagy tíz nagyon híres színész, akiknek most az a dolga, hogy minden erejükkel próbálják elterelni a figyelmet a film rendezőjének pedofilbotrányáról. Jennifer Lawrence szintén szerepel a filmben, és ő is szorgalmasan népszerűsítgeti az X-Ment, ezen a héten például Jimmy Fallon talkshowjában jófejkedett, meg persze megjelent a film a New York-i premierjén is. Tette ezt méghozzá egy roppant ízlésesen nőies szabású ruhában, ami csodálatos melleket, derekat és csípőt csinált neki. Illetve persze mindez megvolt már eredetileg is Lawrence-nek, csak ebben a ruhában még jobban néznek ki, mint egyébként.

Amanda Seyfried

Közben Kaliforniában is mentek a filmpremierek, csütörtökön Los Angelesben például az A Million Ways to Die in the West című filmet mutatták be. Egy western-vígjátékról van szó, az egyik főszereplő Charlize Theron, aki ugyebár nem éppen egy ronda nő, a másik pedig Amanda Seyfried, aki szintén nem csúnya. Seyfriedet a legtöbben arról ismerik fel, hogy szinte abszurd, hogy mekkora a szeme és a szája, de azért biztos van, aki lejjebb is tekint. Főleg érdemes ezt tenni most, mivel Seyfrieden egy jól dekoltált Givenchy-ruha van – remekül áll neki.

Julianne Moore

Na és akkor nézzük Cannes-t! Már csak azért sem mutatunk két nőnél többet a franciaországi filmfesztiválról, mert a néhány izgalmas dolgot már itt és itt megmutattuk, de Julianne Moore-t azért kár lett volna kihagyni. A Mr. Turner című film premierje alkalmából volt ez a vörös szőnyeges esemény, ahol Moore-on egy olyan Louis Vuitton-ruha volt, aminek a felsőrészét mintha egy táskából szabták volna át, az alján viszont szédítően örvénylenek a fekete-fehér minták. A divatbloggerek között voltak, akik a szájukat húzták a ruha láttán, de szerintünk az 53 éves színésznő ebben is elképesztően jól néz ki.

Blake Lively

Ki a legjobb?

 Blake Lively Cannes-i dekoltázsáról már volt egy külön cikkünk itt, de a színésznő azóta gálázott még egyet: péntek este a The Captives című film premierje volt. Ide is férje, Ryan Reynolds oldalán érkezett, mindketten fekete-fehérben voltak. Lively ezúttal a Guccitól választott ruhát, persze megint egy olyat, ami kiemeli a dekoltázsát. A fura fekete-fehér minta nyilván azt szolgálja, hogy még nőiesebb sziluettet kreáljon a ruha viselőjének, bár talán túl nagy a kontraszt a testhez simuló sötét, és a terebélyes világos részek között. Nézze végig a fotókat, aztán válasszon kedvencet a hat kiválasztott nő közül! Önnek ki tetszett a legjobban?