A hirtelen jött 25-28-30 fokos meleg kicsit összezavarhatta az utca emberét reggel, amikor kiválasztotta, mit vegyen fel a melegben. Három budapesti helyszínen néztük meg, mi jellemzi a nők öltözködését, és megdöbbentünk: 2014-ben még mindig a csőtopok, leggingsek és a kilógó melltartópántok uralják az utcát. A csipke is igen népszerű, neonszínben pláne.

Szemet bántó csipke (!) leggings

A leggings kortalan, mint kiderült május 20-án, ráadául mindenféle alkatú nők magukra erőltetik. A neonszínekért még mindig rajonganak a magyar nők, ennek a kettőnek a tökéletes egyvelegét is megtalálni embereken. A csipkék ízléses viseléséhez itt talál ihletet.

Csőtopok mindenütt

Az a szomorú hírünk van, hogy annak ellenére, hogy sok stylist igyekezett az elmúlt két évben mindenféle fórumon elmondani, hogy csőtopot nő soha, de soha ne vegyen fel, tele az utca ezzel. Csakúgy, mint a leggings, keveseknek áll jól. A csőtopok helyett inkább a haspólókból válasszon, például ilyeneket.

Tapinaci, tapinaci, tapinaci

Farmer hatású leggings, fekete leggings, szürke leggings, annyiféle tapinaci van az utcákon, amennyi csokija van Gombóc Artúrnak. Negyvenes nők, ötvenes nők, huszonéves, tizenéves lányok egyaránt viselik, holott. A tapinacikat is lehet ízlésesen hordani, de ez a ruhadarab inkább az átmeneti időjáráshoz passzol, mintsem a 28 fokhoz.

Farmersort, olykor csőtoppal

A farmersortok körülbelül három évvel ezelőtt lepték el az utcákat, azóta se mentek ki a divatból, és még egy darabig nem is fognak. Azonban mielőtt levágná valamelyik farmerját rövidnadrágnak, nézze meg, hogy az ön testalkatához is passzolna-e a farmersort. A csőtop csak kiemeli a testi hibákat. Ma már mindenféle színben és formában kaphatóak a boltokban, ráadásul fehér inggel is jól mutatnak – a hosszú, formás lábakon. Ide kattintva talál ihletet, hogyan lehet viselni a farmer rövidnadrágot.

Pántok :((((((

És nem ő az egyetlen, aki így viselte a meleget. 

Töröknadrág

A buggyos, nagyon nagy nadrágok öt éve változatlanul fellelhetők az utcán, és sajnos nincs nő, akit ne kövérítene. Az pedig, hogy direkt olyan felsővel veszi fel bárki, ami alól szándékosan kilóg a melltartópánt, szavak sincsenek. 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!