Az a jó az internetben, hogy bármit megtudhat a segítségével. BÁRMIT. De nem kell ám midnenre a Google-t használni, mert van pár nagyon hasznos oldal, amiket egyszerűbb ha megjegyez. A Buzzfeed összeszedett pár ilyet, mi pedig kiválogattuk közülük a 12 leghasznosabbat. Mostantól nem is akar majd ezek nélkül élni.

1. Ha baja van a matekkal

Már a gimnáziumban is utálta a matekot? Utál számolni? Elég csak idekattintani, és az internet MINDENT megold ön helyett, még a legundorítóbb képleteket is.

2. Gyors e-mail cím

Kell gyorsan egy e-mail cím, de soha többé nem fogja használni? Tudta, hogy van eldobható e-mail cím, ami 10 perc után megsemmisíti magát?

3. Mit főzzek?

Weblap, káromkodós címmel, amit tökéletesen megértünk, mert van, hogy az ember már erősen idegbeteg attól, hogy nem jut az eszébe semmi olyan étel, amit összedobhatna. Mostantól vége a szenvedésnek, a What The Fuck Should I Make For Dinner-rel tudni fogja, mit főzzön!

4. Screenr

Najó, ezt lehet, hogy ismerte, de biztos van olyan, aki most nagyon örül, hogy végre tud videókat készíteni a monitorjáról, és azokat online azonnal felhasználni. Kattintson ide, ha szüksége van rá.

5. Mit nézzek?

Megnézne egy jó filmet, de ötlete sincs, hogy mi legyen az? Itt a segítség.

6. Nem működik az oldal?

Nem működik a Facebook? Nem megy a Twitter? Lehalt a Tumblr, és szeretné tudni, hogy önnél van a hiba, vagy mindenki másnál is? Elég, ha rákeres ezen az oldalon, és tudni fogja a választ.

7. Hány nap is telt el azóta?

Jó lenne néha tudni, hogy hány nap telt el 1972. december 13. és mondjuk 2006. augusztus 5. között? Fogalma sincs, hogy ezt hogy kéne kiszámolni? Van erre is egy oldal. (Amúgy 12 288 nap.)

8. Online ébresztő

Abban az esetben baromi hasznos lehet ez az oldal, ha szereti bekapcsolva tartani a gépét, de a telefonja épp megadta magát, és ébresztőórája sincsen.

9. Poszter BÁRMIBŐL

A legrosszabb minőségű képből is készíthet, illetve készíttethet óriásposztert mostantól, ha segítségül hívja a Rasterbatort. Például a kedvenc fotónkból is, ami Selena Gomezről készült.

10. Fordított szöveg

Minden vágya, hogy fejjel lefelé és visszafelé írhasson? Ide kattintva baromi egyszerűen megteheti!

11. Mindent összeragasztana?

Szeretne mondjuk összeragasztani egy cserepet egy darabka bőrrel, de fogalma sincs, hogy milyen ragasztót használjon? Választ kap a világ egyik leghaszontalanabb, de mégis elképesztően hasznos oldalán.

12. Mit egyek?

Nehéz eldönteni, hogy banánt egyen reggelire, vagy fánkot? Mostmár ki tudja számolni, hogy melyikben mennyi kalória van, így a döntés is egyszerűbb lesz.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!