Az a budapesti a celebesemény, ami a legtöbb hírességet vonzotta ezen a héten, szerdára esett. Kivételesen nem valami díjkiosztóról van szó, hanem a Stereo Chef étterem terasznának a megnyitójáról. Tudósítóink kiválogatták a hat legjobban öltözött hölgyet, hogy ön kedvére nézegethesse őket, anélkül, hogy kínosan cseverésznie kéne bármelyikükkel. Sőt, a cikk alján választani is lehet, mondja meg, ki öltözött fel a legszexisebben! Heti trend.

Tolvai Renáta

Tolvai Renáta (vagy Reny) ezúttal nem vette extraszexisre a figurát, láttuk őt már ennél klasszisokkal bevállalósabb ruhákban is. Ez a csupafekete összeállítás persze szintén elég különleges, egy sima szerda estére talán már ennyi is sok. Szerintünk mindenesetre az egykori megasztáros énekesnő szettjéből a csillogó, gigaborítékot mintázó táska a legjobb, ha a képre kattint, mindent láthat nagyobb méretben is.

Lola

De távolról sem Tolvai volt az egyetlen énekesnő ezen a bulin, Lola szintén elment, hogy megnézze, milyen az új terasz a Bécsi úton. Őt gyakran emlegetik a legjobb magyar nők között, és ezúttal sem öltözött éppen előnytelenül. Ez a tejeskávé színű nadrág tökéletesen feszül rajta, és rendkívül nőies csípőt csinál neki, így az sem baj, hogy a felső egy elég szimpla ujjatlan, bár az autós kép színei meglepően jól passzolnak a nadrág árnyalatához – ez nyilván nem véletlen.

Kustánczi Lia

Kustánczi Lia és az étkezés találkozásából lett már egyszer villantás, úgyhogy reménykedtünk, hátha most az éttermes rendezvényen is lesznek hasonló izgalmak. A playmate-DJ azonban ezúttal egészen decens volt, egy teljesen hagyományosan elegáns ruhát viselt, amin világos alapon úgy volt elhelyezve a fekete csipke, hogy az a derekat keskenyítse, a csípőt viszont szélesítse – a női ruhák túlnyomó többsége nyilván erre az effektusra törekszik. A táska hasonló, mint Tolvai Renátáé, csak kisebb, ilyen félrefont copfja viszont csak Kustánczi Liának volt aznap este.

Mádai Vivien

Ön tudta, hogy Mádai Vivien terhes? És azt, hogy már ennyire? Reméljük igen, mert ezt az információt rögtön az esemény után megírtuk, úgyhogy most próbáljon a hason kívül a teljes összképre koncentrálni. Mádai Vivien kicsit úgy öltözött fel aznap este, mint a szórakozóhelyek előtt éjszaka dohányzó hölgyek, akik a csini ruha fölé magukra kapják pasijuk zakóját. Ki gondolta volna, hogy ebből a kombóból ennyit ki lehet hozni? A műsorvezetőnő mintha előre tudta volna, hogy a VIP-karszalag aznap este kék színű lesz, mert mintha a cipőjét pont a karszalaghoz választotta volna.

Ötvös Brigi

És Ötvös Brigitta ez a bizonyos szépségkirálynő, akit a címben emlegettünk. A soproni lány tavaly decemberben az ötödik helyet szerezte meg a Miss International nevű versenyen Japánban, és el kell ismernünk, hogy pózolásban tényleg nagyon profi – valószínűleg neki sikerült a legjobb beállást bemutatni fotósunk számára. A feszülős nadrág fekete, a blézer szintén sötét, így még jobban kiugrik a fehér mellrész, arra rájön egy kis düllesztés, és az eredmény máris elég meggyőző. Úgy tűnik, Ötvös Brigitta nem érzi úgy, hogy különösebben extra ruhatárra lenne szüksége ahhoz, hogy adottságait megmutassa.

Erdőhegyi Brigitta

Ki nézett ki a legjobban?

A legizgalmasabbat a végére tartogattuk: az est másik Brigittáját. Erdőhegyi Brigitta volt az, aki az este egyértelműen legmerészebb öltözékét viselte. Az énekesnő felsője egyrészt bordavillantásra alkalmas, másrészt a részben átlátszó felső elég komoly dekoltázst csinál. Kicsit uncsi ugyan mindenkin ez a sok fekete, de hát kétségtelen, hogy mindenkinek jól áll, részben természetesen azért, mert vékonyít. Ebben az esetben ráadásul a szabás megint olyan, hogy a derekat tünteti fel még vékonyabbnak, a csípőt viszont nőiesíti. Mondjuk ha már a csípőnél tartunk, lehet, hogy nem lett volna rossz egy övet betenni az annak fenntartott helyre, de nem baj, így legalább jobban odafigyelünk a jó magas sarkú, szolidan dominás tűsarkú cipőre. Kíváncsian várjuk olvasóink szavazatait, szóljon bele ön is a népítéletbe: ki volt a legjobban öltözött nő ezen az estén? Klikkeljen eheti kedvence neve mellé!