Egy jó darab eltelt már a nyárból, de még nem volt idén bikinis heti trend! A csorbát gyorsan kiköszörüljük azzal, hogy összeszedjük az elmúlt egy hét hat legszexibb bikinis hírességét, külföldieket és hazaiakat egyaránt. Mutassák be ők a 2014-es fürdőruha-divatot – ön pedig ezúttal is szavazzon arra, aki a legjobban néz ki!

Coleen Rooney

Kezdjük egy 28 éves focistafeleséggel, Coleen Rooney-val. Az ő férje Wayne Rooney, aki ugye a brit válogatott oszlopos tagja, úgyhogy Ronney-ék most gyerekestül Rióban vannak. Amíg apuka focizik, addig anyuka neonrózsaszín bikiniben vigyáz a két babára a luxusszálloda tetőteraszán. Ehhez az egyszerű fazonú, napozáshoz tökéletes bikinihez jó kiegészítő egy lenge, áttetsző, leopárdmintás, szintén a pink árnyalataiban játszó kendő, meg egy hatalmas napszemüveg. Az okostelefonról nem is beszélve.

Hofit Golan

Megmondjuk őszintén, nekünk is utána kellett nézni, hogy ki is ez a Hofit Golan, aki újabban mindenhol felbukkan – Cannes-ban is ott volt a filmfesztiválon, most meg a taorminai mozis eseménysorozaton próbálja magára felhívni a figyelmet. Szóval egy izraeli tévés személyiségről van szó, aki a jelek szerint kebelbarátnője az alábbi Victoria Bonyának és a hatalmas napszemüvegeknek. Hofit Golan a héten kolléganőjével az egyik taorminai strandon rendezett meditációval egybekötött bikinimutogatást, de el kell ismernünk, hogy remekül áll neki ez az alul oldalt megkötős, felül pedig hátul megkötős fazon.

Victoria Bonya

Egy nappal korábban Hofit Golan ugyancsak Victoria Bonyával ejtőzött, de kettejük közül most az orosz származású, Monte Carlóban élő tévés személyiség bikinijét mutatjuk. Míg Hofit Golannak a fekete állt a legjobban, addig Victoria Bonya a fehéret részesíti előnyben, legalábbis ha feszített víztükrű medence partján való hentergésről van szó. Fazonra egy klasszikus háromszögbikiniről van szó, de azért annyi csavar van a dologban, hogy az anyag csipkerátétes, így kicsit olyan, mintha viselője fehérneműben fürdene. A szett része továbbá egy világos keretes retónapszemüveg.

Carina Tyrrell

És még egy ismeretlen arc és név! A brit Carina Tyrrell egy héttel ezelőtt még tényleg nem volt híres, de azóta elnyerte a Miss Anglia címet, úgyhogy éppen most zajlik az ő 15 perce a rivaldafényben. Ezt kedden arra használta ki, hogy fényképezkedjen egy jó bikiniset Torquaynél egy menő yachton. Nem, a fejdísz nem tartozik a fürdőruhához, az a szépségkirálynői korona, de ez a fazon elég különleges az ékszer nélkül is. Jó, ezt a fajta nyakbaakasztós megoldást a felsőrész közepén lyukkal azért nem most látjuk először, az viszont igen ravasz, hogy a bikini aljának bugyirésze a testszínhez hasonló árnyalatú, így első blikkre kicsit úgy tűnhet, mintha Tyrrell alul csak egy fehér övet viselne a csípője körül és mást nem.

VV Kinga

De természetesen a héten itthon is zajlott az élet, úgyhogy még két hazai celebet is mutatunk, bikinistül. Az első a Való Világ ötödik szériájából ismert Kutai Kinga, aki valahol Balatonvilágos környékén kápráztatta el a járókelőket egy olyan bikinifelsővel, amit minta pontosan az ő mellére öntöttek volna. Megfelelő számú járókelő hiánya esetére a realitysztár a Facebookra is feltette a fotót, nehogy bárki kimaradjon a látványból, és el kell ismerni, végülis igaza van. Ráadásul egy hihetetlenül forró farmernadrágocskát talált a melltartóhoz, ami szintén remekül áll neki. A napszemüvegéért mondjuk nem ragaszkodunk, és a Madonna „Vogue” klipjének koreográfiáját idéző kéztartást sem értjük, de ez nyilván a mi hiányosságunk.

Voksán Virág

Ki nézett ki a legjobban?

És Voksán Virágot is bevesszük a buliba egy fél szettel – nála ugyanis a bikini alsó része nem látszik a fotón, helyette egy kiskutya teszi teljessé az élményt. A modell-DJ kutyáját egy másik eb lökte bele a vízbe, Voksán pedig fogta, és csak úgy leopárdmintás bikinifelsőben és giganapszemüvegben nekilátott úszást tanítani KIKO kutyának. Ez már a második olyan szett a hatból, amiben előkerül ez az állatos textilminta, amiből másra nem következtethetünk, csak arra, hogy idén is népszerű lesz a leopárdminta. Coleen Rooney-nál pink árnyalatok tették a dolgot izgalmassá, Voksán Virágnál viszont azért volt ez jó választás, mert remekül megy a szín csokibarna bőréhez. Ahogy elnézzük, Voksánnak most egy ideig nem lesz szüksége további napozásra... jó neki! De kié volt a legjobb bikini ezen a héten? Kérjük, szavazzon a kedvencére, ha pedig nézegetne még balatoni bikiniket, de úgy, hogy nincsen bennük nő, akkor klikkeljen ide!