18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Fenékvillantás az új esküvői divat

2014.06.29. 18:50 Módosítva: 2014.06.29. 20:19
Ha ön esküvőre készül, trenírozza a fotósát és a koszorúslányait az új őrületre! A lényeg, hogy a közös képen mindenki háttal áll és megmutatja a fenekét!

Kísérletezik már egy ideje a világ azzal, hogyan lehetne az olyan rém unalmas ceremóniákat feldobni, mint egy esküvő, illetve elkreatívkodni egy olyan konzervatív műfajt, mint az esküvői fotózás. Volt itt már macskavetés, melltartó nélküli ruhák divatja és a flashmob-esküvőké, de most forradalmi újítás gyűrűzött be a CollegeHumor szerint.

A drámai változás pedig nem más, mint a koszorúslányok fenékmutogatása. Ahogy a netes folklórban szokott lenni, most sem tudni, kik indították el a lavinát, de Amerikában nagy őrület lett, hogy az esküvőkön a menyasszony és a barátnői beállnak háttal a fotósnak, majd felrántják a szoknyájukat, hogy a fenekük egészét vagy felét büszkén mutogassák – régen az ilyesmihez baleset kellett. Össze is szedtünk néhány képet a párzásra invitáló állatias szokásról, kattintson a galériára!

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!