Christine McConnell nem csak jól néz ki, de sütni is tud, és lefotózni az agyából kipattanó kissé bizarr és szürreális világot. Ha ebbe a nőbe most nem szeret bele halálosan, akkor önnel valami nem stimmel.

Christine McConnellre a Buzzfeeden találtunk rá, ott azt írják róla, hogy olyan, mint egy pin up-lány, aki úgy süt, mint Tim Burton. És tényleg nem lehetne ennél egyszerűbben elmondani, hogy milyen bizarr az a látásmód, amit ez a nő képvisel.

Fotóin úgy néz ki, mint egy hibátlan, 50-es évekbeli amerikai háziasszony, aki a rakott szoknyáiban süt és főz, csak nem szimpla almáspitéket, hanem furábbnál furább dolgokat.

A 32 éves, hárommacskás McConnell eredetileg sminkes és sztájliszt, aztán megtanult sütni pár  Youtube-videóból, munkáit pedig Tum Burtonön túl Alfred Hitchcock, Vincent Price és Paula Deen inspirálja.

És nem elég, hogy ez a nő baromi stílusos és tehetséges, még elképesztően szép is. Szóval tényleg nem stimmel valami önnel – nemtől függetlenül – ha most egy kicsit sem szeretett bele Christine McConnellbe.

Mert hát ki ne szeretne bele egy olyan nőbe, aki kicsi southparkos sütiket csinál?

Vagy ilyet:

Illetve:

Esetleg egy Alien-sütit:

És közben így néz ki:

Meg így:

Komolyan, még mindig szerelmes?

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!