Javában elkezdődött a nyári szünet, és azzal együtt minden kislány és szülő álma is megérkezett: itt vannak a nyári felnőttképző, hercegnőképző és esküvőszervező-képző táborok! Végre már! Kislánykorunk óta várjuk!

Ha ön olyan szülő, aki szeretné, hogy gyermekét korához képest tíz évvel idősebbként kezeljék – vagy 3-8 éves kisgyermek, aki hercegnő vagy felnőtt szeretne lenni, szeretnénk három szuper nyári programot ajánlani önnek, amiket Hannila mikroblogján találtunk. A többi tábort ide kattintva megtekintheti, de segítségül kiírtuk a legfontosabbakat:

Violetta Fan Club tábor

„Violetta egy okos és barátságos lány, aki a helyét keresi a világban. Elragadó hangja, és rengeteg rajongója van! Ha magadra ismersz, és Te is a felnőtté válás rögös útján jársz, akkor gyere el táborunkba! Mi megtanítunk énekelni, táncolni, magabiztosan járni, elragadóan megjelenni, sőt még a spanyol nyelvtudásodat is felturbózzuk!

Mi őszintén csodáljuk azokat a gyerekeket és szülőket, akiket a sehonnan máshonnan nem ismerhető reklámarc, az ennek ellenére állítólag rengeteg rajongóval rendelkező Violetta, és egy nagybetűvel kezdett személyes névmás úgy meggyőz, hogy ezt a tábort választják. Szerkesztőségünk megpróbált visszaemlékezni, hatévesen első osztályba vagy a felnőtté válás rögös útján járt-e, de abban biztosak vagyunk, hogy spanyolul nem tudtunk. „Beszéljünk a stílusról. A tiszta, üde arcról. A gyönyörű haj titka.” 6-14 évesen.

Sophia Hercegnőképző Tábor

„Ha gyermeked minden este hercegnőként lép fel a nappaliban, és a földig érő báli ruha alapdarabként van jelen, akkor itt a helye Sophia Hercegnőképző Táborban! Megtanítjuk neki, hogy mit visel, hogy viselkedik egy igazi hercegnő? Énekelni tanulunk, sütit díszítünk, ruhát tervezünk és nagyon jól érezzük magunkat!”

Ha az a kérdőjel a mondat végén nem is elírás, maguk a szervezők sem tudják, hogy a büdös francban fogják megtanítani egy 3-8 éves gyereknek, hogyan viselkedik egy igazi hercegnő. Mi arra lennénk kíváncsiak, hogyan kell háromévesen elegánsan járni, de azt is szeretnénk látni, ahogyan egy ugyancsak hároméves kisgyerek jogart készít vagy virágot köt. Babaaerobic is van.

Esküvőszervező tábor

„Mióta Jennifer Lopez a filmben megszervezte az év esküvőjét, azóta minden kislány áhított vágya ez a szakma. Most megtanulhatják az alapokat, hiszen kiválasztjuk a megfelelő helyszínt, megálmodjuk a tervezővel a ruhát, menüt kreálunk, tortát díszítünk, hogy amikor nagyok lesznek, már a kisujjukban legyen a tudás!”

Lehetetlen a programok közül egyet kiemelni, mert az egész koncepció remek, például az egy órán át ismertetett protokollszabályoknál jobb időtöltést nem is tudnánk kitalálni, ha 8-16 éves gyerekeknek képzeljük magunkat. És tudják, mi van még? „A megfelelő esküvői ruha kiválasztása Kovács Orsolya stylist segítségével.”

Ha önnek vagy gyermekének csak cikkünk végére jött meg a kedve a szuper táborokhoz, ezúttal az ide kattintással kínáljuk fel a teljes programlista megtekintésének lehetőségét. Sok sikert kívánunk!