Ebben a heti trendben csak olasz nőket mutatunk, és csak a héten véget ért Ischiai Filmfesztiválról. És persze csak olyanokat, akik többé-kevésbé dekoltált ruhát viseltek, de nem árulunk el titkot azzal, ha eláruljuk, hogy az ilyen hölgyek voltak többségben. A felhozatalt egy igazi olasszal is véleményeztettük, Matteóval, de csak a vicc kedvéért. Nem az számít ugyanis, amit ő mond, hanem az, hogy milyen állás alakul ki a cikk alján a szavazódobozban. Olvasgasson, nézegessen, aztán voksoljon!

Barbara Tabita 1.

Az Ischiai Filmfesztivál első napján rendezett egy nyilván nagyon szolid partit a Maserati. Ide hivatalos volt Barbara Tabita is, egy szicíliai születésű színésznő, aki jövőre tölti be a negyvenet. Erre az estére fémes/csillogó ruhákat és kiegészítőket választott, melleit akkurátusan nyakba akasztva vitte el a rendezvényre, apró retiküljét pedig a kezében szorongatva. A vörös lábköröm kicsit kilóg az egyébként színeiben nagyon összehangolt szettből, de olasz szakértőnket (aki persze csak annyiban szakértő, hogy olasz és férfi, de se a divathoz, se a filmekhez nincs különösebb köze) ez nem zavarta. „Nagyon szép, de fogalmam nincs, hogy ki ez” – mondta.

Barbara Tabita 2.

Barbara Tabita két szettel is szerepel ebben az összeállításban, természetesen mindkettőt akkor nézheti meg rendesen, ha a képre kattint, mert az így megnyíló fotóösszeállításban több szögből is mutatunk mindenki. Barbara Tabita mindenesetre a fesztivál második napján türkizbe öltözött. Haja most konytban van, nem hajráf fogja össze, mint az előző éjszaka. Hasonló, de más a kistáska és a nagyfülbevaló is, és ami a lényeg, a színésznő már megint Marilyn Monroe-t idéző, nyakbaakasztós felsőrészt választott, ezúttal kevésbé szembetűnően felpolcolt mellekkel. A ruha deréktájban kicsit ki is van vágva, szakértőnk csak ennyit mondott róla: „ebben még szebb, mint az előzőben, ez a ruha ki”.

Emilia Tamburrino

Ki ez a prostituált?” – tette fel a kérdést szakértőnk, amikor a fenti fotót meglátta. Hát ha ő olasz létére nem tudja, ki ez a csaj, akkor nekünk honnan legyen fogalmunk, de persze nem volt nehéz kinyomozni, hogy egy manökenről van szó, aki még csak 19 éves. „Nem nagyon néz ki olasznak” – ennyi kommentárt kaptunk még Emilia Tamburrinóhoz szakértőnktől, és ebben nyilván igaza van, de az internetes források azt állítják, hogy a lány Nápolyban született. Vitathatatlan, hogy profin pózol, és a luxuskurvás stílus sem mindenkit taszít annyira, mint a Velvetnek nyilatkozó Matteót. Önnek bejön Tamburrino?

Madalina Ghenea

Nem nagyon jön be, de vitathatatlanul tipikus déli szépség” – ennyit fűzött hozzá olasz szakértőnk Madalina Ghenea fotóihoz, azzal, hogy a színésznő megjelenése Sophia Loren legjobb korszakát idézi. Matteo azonban ennél a hölgynél is mellétrafált. A fenti Tamburrinóra azt tippelte, hogy nem olasz, de közben az, Gheneát viszont simán délolasznak nézte, holott a 26 éves lány, aki egyszer egy Ramazzotti-klipben is szerepelt, Romániában született. Mondjuk Romániának tényleg a déli részéről származik, mindenesetre 15 évesen ment először Milánóba modellként szerencsét próbálni. Ezeken a képeken határozottan asszonyosabb a külseje, mint amit a mai 26 éves csajoktól megszoktunk: Ghenea természetesnek, nyugodtnak és visszafogottnak tűnik, mindez pedig főleg annak fényében meglepő, hogy közben kint van a fél melle.

Pasqualina Sanna

A fenti fotó láttán szakértőnk megkönnyebbülten és izgatottan kiáltott fel, hogy végre ismer valakit: „La Bellucci!”. Ki kellett azonban ábrándítanunk, hogy sajnos téved, annyira azért ez a hölgy sem nagy sztár. Úgy hívják, hogy Pasqualina Sanna. „Na, akkor biztos szárd – a neve alapján legalábbis” – ennyit tudott még hozzáfűzni szakértőnk, aki ezek szerint nem kíséri figyelemmel hazája reality-termését, mert Sanna egy ilyen műsorban tűnt fel még 2010-ben, és azóta villantgatásokkal próbálja fenntartani a publikum érdeklődését. Ezeket a fotókat elnézve elég jól megy neki a dolog, és valljuk be, kevés nagyobb elismerés lehet egy nőnek, mint hogy összekeverik a gyönyörű Monica Belluccival.

Elisabetta Pellini

Az utolsó hölgy láttán szakértőnknek el kellett ismernie, hogy olasz létére tökéletesen tájékozatlan hazája celebvilágában, mert Elisabetta Pellinit sem ismerte fel, sőt, még a neve sem rémlett. Pedig Pellini tényleg viszonylag sok olasz mozi- és tévéfilmben szerepelt már, igaz, egyik sem aratott kiugró világsikert.

Ki nézett ki a legjobban?

A kereken negyven éves színősznő részben talán azért kap ennyi lehetőséget, mert szépsége merőben elüt attól, hogy milyen szoktak lenni az olasz nők: Pellini (most) szőke (máskor világosbarna), kék szemű és magas. Nem túl meglepő módon Olaszország északi részéről származik, annyira északiról méghozzá, hogy a kisváros, ahol született, Svájcban van. „A legelegánsabb, a legkifinomultabb” – mondta róla szakértőnk, és kérjük, nézzék el neki, hogy maga felé hajlik a keze, hiszen Matteo is észak-olasz. Mondjuk az kétségtelen tény, hogy a sima mellkipakolás helyett Pellini a mostanában nagyon divatos alternatív villantási technikát választotta – önnek is ő lett a kedvence? Mellesleg volt azért Ischián ezen a fesztiválon egy darab tényleg nagyon híres nő is, maga Lindsay Lohan, de a külföldi többé-kevésbé híres celebek közül elment még Emilia és Leo Howard is meztelenkedni egy kicsit.