Még júliusban volt, hogy Rihanna egyik nap úgy döntött, hogy hálóinge utcai ruhának is jó lesz. Most képügynökségünk segítségével összeszedtünk annyi korábbi hasonló esetet az elmúlt évekből, hogy összejöjjön belőle egy olyan heti trend, amit a hálóingfetisiszták valószínűleg kinyomtatnak majd színesben, berámázzák, és kiteszik a falra. Elég nagy nevek szerepelnek az időrendbe állított, ezért Rihannával végződő listán, úgyhogy érdemes lejjebb görgetni és végignézni a fotókat. Ön szerint kinek áll a legjobban a hálóing(szerű ruha)?

Heidi Montag

Egészen 2007-ig nyúltunk vissza az első hálóinges nőért: ő Heidi Montag amerikai realitysztár, akinek ma már a neve is más, mert hozzáment Spencer Pratthez, meg az arca is, mert annyit műttetett magán. De ahogy a melleit elnézzük (és elég nehéz bármi másra koncentrálni ezeken a fotókon), már ekkor is túl volt egy-két plasztikai beavatkozáson, és ha már ennyit fizetett és szenvedett szürreális testéért, akkor természetesen nem is fogja véka alá rejteni, hogy mire ment el a pénz. De azért elég eredeti húzás volt ebből a 100%-ig hálóingre emlékeztető ruhából villantani mellbimbószélt a 2007-es MTV Movie Awardson. Rátehetett volna még egy lapáttal úgy, hogy valami kispárna vagy plüssmaci alakú retikült vesz hozzá.

Nicole Richie

És íme még egy amerikai realitysztár, de vele már belépünk a '10-es évekbe: Nicole Richie 2010-ben vette fel ezt a ruhát, amikor Párizsban bemutatta éppen aktuális divatkollekcióját. Ha a ruha alja nem érne a földig, tényleg azt hihetné az ember, hogy Richie abban ment el a Galeries Lafayette áruházba, amiben aludt. Ráadásul a csipkétől kicsit olyan érzése van az embernek, mintha ez nem is csak egy sima hálóing lenne, hanem egyenesen erotikus fehérnemű.

Katy Perry

Először is idekopizzuk a teljes hivatalos nevét annak a 2012-es Los Angeles-i eseménynek, ahol Katy Perryről ezek a hálóinges képek készültek: The City Of Hope's Music and Entertainment Industry Group Honoring Bob Pittman at The Geffen Contemporary. Leellenőriztük, nem egy jelmezbálról volt szó, az énekesnő saját kútfőből döntött úgy, hogy úgy érkezik majd, ahogy egy vadóc úrilány ébredt a húszas években. Remekül passzol a gyöngysor ehhez a hálóinghez kisestélyihez, de nehéz nem arra gondolni, milyen balesetveszélyes lenne, egy ilyen nyakláncban elaludni.

Scarlett Johansson

Na és nyilván kíváncsi volt ön arra is, hogy vajon Scarlett Johanssonnak hogyan állna egy ilyen retrós hálóingruha. Az ő esetében tényleg jelmezről van szó, mert ezek a képek egy színházi előadás végén készültek tavaly a Broadwayen, Johansson azt a szerepet játszotta a Macska a forró bádogtetőnben, amit filmen Liz Taylor tett felejthetetlenné. A színésznő persze ebben a hálóingben is elképesztően jól néz ki, és játéka szintén nyilván zseniális volt. Egyszer igazán eljöhetne egy pesti színházba is egy évadra.

Victoria Beckham

Bizonyára sokan voltak tavaly nyáron, akik pizsamában nézték a teniszt Wimbledonból, csak a többség a tévében nézte így, saját otthonából. Victoria Beckham azonban személyesen ott volt a lelátón, és ő is hálóingben volt, mint a tévénézők. Jó, jó, persze ez sem egy igazi hálóing, de nagyon úgy néz ki, főleg a szabása miatt – ennek legalább az anyaga nem selyem. Mindenesetre napszemüveggel kombinálva különösen bizarr.

Rihanna

Ki nézett ki a legjobban?

Rihannáról aztán már végképp nem tudjuk eldönteni, hogy ez most egy ruha-e vagy tényleg hálóing. A múltkor például férfiboxerben ment diszkózni, szóval simán kitelik tőle, hogy kinevezi utcai ruhának az egyik hálóingét. A szettet farmerdzsekivel és tornacipővel egészítette ki, volt hozzá egy elég vastag és több vékony nyaklánc is, mi meg most gondolkodhatunk, hogy tényleg divat lett-e az, hogy hálóingszerűre tervezik a ruhákat. Már csak azért sem lenne meglepő a dolog, mert egy éve a pizsamára emlékeztető szerelések voltak meghökkentően népszerűek, lehet, hogy most áttérünk majd a hálóingre? Nem valószínű, de ön attól még nyugodtan elmondhatja, hogy a hat nő közül ön szerint melyiknek állt a legjobban ez a viselet. Ha végigklikkelte a fotóösszeállítást, kattintson egyet a szavazódobozba is ízlésének megfelelően!