Magyar idő szerint hétfő hajnalban volt az MTV Video Music Awards, aztán egy nappal később a Primetime Emmy díjak kiosztója. Mindkettő Los Angelesben volt, de ugye a zenetévé gálájára inkább a popelőadókat hívták meg, míg a tévés díjkiosztón elsősorban színészek és a filmszakma más sztárjai vehettek részt. Így aztán nem sokan voltak, akik a 24 óra alatt mindkét gálát lenyomták, de azért akadt egy pár személy, aki a VMA-n és az Emmyn is ott volt. Ebben a cikkben nyolcukat mutatjuk meg, egy kivétellel mind nők, és egy kivétellel mindannyian a második napra tartogatták a szexisebb szerelést. Összehasonlítjuk a zenei és a tévés díjkiosztón viselt szereléseket, a részletekért görgessen kicsit lejjebb!

Gwen Stefani pár beugrást kivéve soha nem szerepelt tévésorozatban, ezért enyhén szólva nem kézenfekvő, hogy mit keresett az Emmy-kiosztón, de mondjuk értékelhető sikerű popzenei teljesítményt sem adott ki a kezei közül már sok-sok éve, úgyhogy ha az MTV-nél ott volt hétfő hajnalban, miért ne ment volna el másnap az újabb gálára? Úgyis volt pont egy friss, bugyi nélkül hordandó estélyije, ami legalább nem volt olyan szemfájdítóan rózsaszín, mint a VMA-kiosztón viselt szett elseje. Stefani a haján is változtatott egyik napról a másikra, először részben feltűzte, máskor kettéválasztotta és leengedte.

Adam Levine-ről azt kell tudni, hogy ő a Maroon 5 énekese és Behati Prinsloo modell férje. Ő igazán otthon van a VMA-kiosztókon, ahol ezúttal bőrszerkóban nyomult, nejéhez nagyban hasonlóan. Az Emmyre a fene se tudja, minek mentek el, de természetesen akkor jobban kiöltöztek, Prinsloo egy roppant elegáns fekete estélyiben volt, kár, hogy Levine ezúttal sem hagyta otthon a napszemüveget.

Julianne Hough táncosnő és realitysztár a VMA-kiosztón egy olyan ruhában volt, amit mintha egy kék függönyből szabtak volna át meglehetősen szexire, az emmys fehér estélyi ezzel szemben olyan elegáns volt, hogy Hough szinte Diana hercegnőre emlékeztetett benne. A többség azonban a második estére tartogatta a szexibb szerelést, így tett például Syd Wilder, aki egy nem túl ismert színésznő sok barna hajjal és nagy mellekkel. Az előbbin nem sokat variált a két műsor között eltelt időben, az utóbbiakat viszont inkább az Emmyn hangsúlyozta egy fehér, felsliccelt estélyivel.

A maradék három hölgy mind az Orange Is the New Black című, börtönös sorozat színésze – ez egy olyan műsor, amit itthon m sokan ismernek egyelőre, de aki ismeri, az mind rajong érte. Mindhárom színésznő megjárta a VMA-t és az Emmyt is, és mindhárman a kedd hajnalban tartott gálán voltak merészebbek. A főszerepet alakító Taylor Schilling például egy viszonylag szimpla kis fekete ruhát cserélt le egy csillogó, hát nélküli estélyire – a haja is jobban állt feltűzve.

A transzszexuális Laverne Cox teljesen átalakult 24 óra alatt, szinte rá se lehet ismerni a fotókon, mindenesetre ő is az Emmy-kiosztón villantotta elő melleit egy fehér estélyiből. Hasonlítsa össze a fenti és az alábbi képet és ámuljon el! Cox kolléganője, Uzo Aduba az MTV-nél egy elég férfias öltözéket választott egyébként is férfias külsejéhez, míg a tévés gálán egy klasszikus, vörös estélyiben volt, ami remekül felhívta arra a figyelmet, hogy férfias külső ide vagy oda, mellei azért neki is vannak. Ha még nem tette volna, klikkeljen a képre és nézze végig az összeállítást!