Hamarosan beindul minden autó- és robbantásrajongó kedvenc sorozata, a Cobra 11 harmincnegyedik évada. Mivel a német sorozatok nálunk mindig nagy népszerűségnek örvendtek, most eldöntheti, melyik kicsit gyerekes, kicsit ostoba, de végig nagyon feszült darab a legnézhetőbb. Egy pont, ha soha nem akarja látni, öt pont, ha el sem kapcsolna róla.

A Bohóc

A Bohócot Maxnak hívják, aki néha felvesz egy bohócmaszkot, és rendet tesz Németország aljas bűnözői közt. Csak páran tudják, hogy Max még életben van, úgyhogy nagyon titokzatos is. Leginkább helikopterekből szokott amúgy kiugrani.

Cobra 11

Az ember azt hinné, hogy egy német autópályarendőrnek leginkább az igazoltatás a feladata, de hát micsoda tévedés ez! Semir Gerkhan és gyakran cserélődő társa valójában nemzetközi bűncselekményeket is meg szokott oldani, mindezt sok robbanással és mozgó autók tetején ugrálással.

Medicopter 117

Ha a Cobra 11-nél hatalmas mellélövés, ha unalmas igazoltatásokra gondol az ember, akkor a Medicopternél még nagyobb az, ha béna elveszett turisták keresgélésére asszociálunk. A változatosság kedvéért itt egy menő piros színű mentőhelikopterrel oldanak meg a mentők kőkemény ügyeket, legalább egy fegyver minden részbe kell.

Rex felügyelő

A Rex felügyelő egy osztrák-német közös produkció, és ez meg is látszik rajta. Jól láthatóan látták Kántor nyomozásairól készült sorozatot is, úgyhogy logikus, hogy nekik is kellett egy olyan kutya, aki speciel sokkal okosabb a teljes maradék rendőrállománynál.

Tetthely

Till Ritter és Robert Hellmann rendőrnyomozók, a berlini gyilkossági csoport tagjai, tehát gyilkosságok után nyomoznak. Meglepő, de a német filmes zseniknek ebbe is sikerült azért annyira akciót beletenni, hogy beleférjen a tévék vasárnap délutáni műsorsávjába.