Pénteken maga David Hasselhoff látogatott el Budapestre (illetve Mogyoródra), magával hozva a '80-as és '90-es évek viccesen vagy nem viccesen gázos egyszámos előadói közül néhányat, mindezzel megdöbbentően nagy tömeget csődítve a Hungaroring mellé. David Hasselhoff először népszerű lett, aztán nagyon ciki, és most megint népszerű, konkrétan vannak rajongói, akik nemhogy kifizetnek ötezer forintot egy ilyen koncertért, hanem még be is öltöznek. Ez a heti trend, mutatjuk a péntek este legjobb figuráit.

Niki

Ha megállítottunk valakit, aki Hasselhoff-maszkban volt, az illető általában rögtön azt kezdte el magyarázni, mielőtt a kérdés végére értünk volna, hogy a bejárat mellett árulják a maszkokat, 500 Ft egy darab. Mi persze nem saját maszkot akartunk, hanem egy-egy fotót a maszkos rajongókról, ugyanis a minimum ez volt: egy Hasselhoff-álarc. Nikinek is remekül állt például a kék pólóhoz, miniszoknyához és harisnyához, reméljük, jól érezte magát a koncerten!

Ildi

Ildi sem sajnálta az ötszázast a jó hangulat érdekében, így ő is kiegészítette fekete szettjét a maszkkal – itt mindenki David Hasselhoff akart lenni! Reméljük, a nagy táskában volt még valami hosszú ujjú, mert éjfélkor még javában tartott a műsor, és akkor már kezdett igen hűvösre fordulni az időjárás.

Hármasfogat

Ők voltak az elsők, akiket a koncert kezdete előtt álarcban láttunk, és rögtön az jutott eszünkbe, milyen menő lenne, ha tényleg mindenki Hasselhoff-maszkban tombolta/kínlódta volna végig az estét! Ezek a lányok ráadásul napszemüveget is vettek az álarcra, plusz őrült lelkesedéssel pózoltak nekünk, majd olyan gyorsan elszaladtak, belevetve magukat forgatagba, hogy még a keresztnevüket sem volt időnk megkérdezni.

Négyesfogat

A fenti fotón Ági, Bejja, Tomicica és még egy haverjuk látható, de sajnos a telefonnal a helyszínen rögzített adatok egy része másnapra elszállt, ezért a magasabbik srác nevét nem sikerült megörökíteni. Köszönjük, Nokia Lumia! Mindenesetre az ő társaságukban úgy éreztem magam, mintha a John Malkovich menetben lennék, csak nyilván John Malkovich helyett itt most mindenki David Hasselhoff. Ők az álarchoz a lehető legjobb kiegészítőt választották: egy-egy kupica pálinkát. Kellett is a szíverősítő az est hátralevő részéhez! UPDATE: mailben jelentkezett a negyedik srác, Tonyesznek hívják, ezúton is üdvözöljük!

Anna és Emily

Ez a két lány annyira szereti Hasselhoffot, hogy képesek voltak Bécsből ideautózni az élményért. És ha már idejöttek, be is öltöztek egy-egy jóféle Hasselhoff-pólóba, ami mellé az álarcviselés már tényleg nem hiányzott. Nagyon ügyesen öltöztek össze, nemcsak a trikójuk harmonizál, hanem kiegészítőik is egységesen neonzöldben pompáztak.

István

Ki volt a legjobb?

A leglátványosabb öltözék azonban kétségkívül a fenti volt egész este. István retrósan öltözött be, ezt értjük, de ruhája inkább a '70-es éveket idézi a '80-as vagy '90-es évek helyett, bár ettől még zseniálisan egyensúlyoz a nagyon kínos és a nagyon menő közötti keskeny határvonalon. De ha volnának is kétkedők, egy gyakorlatilag életnagyságú, baywatchos Hasselhoff-táblával természetesen senki sem vitatkozhat, úgyhogy István nagyon jó eséllyel indul a legmenőbb Hasselhoff-rajongó címért. Igen, ez a heti trend cikksorozat újabb darabja, ami azt jelenti, hogy szavazni lehet, sőt, szinte kell! Kíváncsiak vagyunk az ön véleményére, akár ott volt a pénteki koncerten, akár nem: pusztán a külső alapján ön szerint melyik rajongó volt a legszimpatikusabb? Mellesleg ha nem látta volna beszámolónkat, kattintson ide, csomó fotónk van mindenről!