Ha van felesleges 349 dollárja, vagyis majdnem 90 ezer forintja, akkor máris könnyedén sextingelhet. ennyibe kerül ugyanis az Apple új okos-karórája, amivel minden olyat csinálhat, amit egy okostelefonnal is. Például sextingelhet. Csak egy teljesen új, magasabb szinten.

Szeptember 9-én az Apple bemutatott két – illetve inkább három – új terméket, amelyek közül az egyik egy okosóra, aminek megdöbbentő, de nem iWatch a neve, hanem simán csak Apple Watch.

A 349 dollárba, vagyis közel 90 ezer forintba kerülő kütyü gyakorlatilag olyan, mint a régi számológépes karórák 2014-es változata. Mert minden olyan dologra képes, amire egy okostelefon is. Vagyis ezzel is lehet smsezni, azon belül pedig sextingelni (tudja, ez az erotikus hangvétetlű smsezés). Méghozzá egy teljesen új szinten.

Mert ha nem csak nekünk, hanem partnerünknek is van egy ilyen okosórája, el lehet küldözgetni egymásnak a szívverésünket, amivel akár azt is bebizonyíthatjuk, hogy tényleg rettenetesen izgatottak vagyunk a másik smsei, vagy fotói miatt. És hát az sem lényegtelen szempont, hogy az okosórát nem kell kézben tartani, vagyis az egyik kezünk már biztos hogy szabad. És azzal a kezünkkel azt csinálunk, amit csak akarunk.

Persze annak sokkal jobban örülnénk, ha az új okosórával nemcsak a szívverésünket tudnánk elküldeni a másiknak, hanem mondjuk azonnal oda is tudnánk hozzát teleportálni vele.

De ha nem is sextingelésre használná, mindenképpen szerezzen be egyet, mert akkor ön is Michael Knightnak érezheti magát.

Vagy az egyik Power Rangernek.