A Fossil márka 30.születésnapja alkalmából szeptember 16-án lépett színpadra jó pár magyar celeb, hogy órákat és ékszereket vonultassanak fel a kifutón. Ön szerint melyik híresség emeli legtovább a különleges kiegészítők csillogását?

Jakabos Zsuzsa

A gyönyörű úszónő nyilván nem csak fürdőruhában, de bármiben jól mutat, így ez a minimál stílus is jó választás. A fekete csípőnadrág és a lenge, zsebes ingecske még inkább kiemeli sportos alakját, a hegyes orrú, fűzős cipő pedig ezért belevisz egy kis eleganciát az összeállításba. Ja, a fehér óra is tökéletes így.

2. Iszak Eszter

A kifinomult és letisztult külső Iszak Eszteren is elég jól mutat. A VIVA műsorvezetője azért a lehetőségekhez képest némi színt vitt az összeállításba, zöldes árnyalatú sztreccsnadrágjához pedig egy feliratos fehér pólót választott. A klasszikus magassarkú meg beleteszi a dögöt a szettbe.

Lola

Az énekesnő a szemünk előtt vált kislányból szexi nővé, és úgy tűnik, szőke hajszíne annyira bejött, hogy hosszú időre megtartja. Megszaggatott (talán kutyaszaggatottnak lehetne jellemezni) farmerjéhez egyszerú fehér pólót visel, vajszínű magassarkú szandállal. Talán a végletekig egyszerű összeállítás teszi, de nála rögtön szembeötlik a csuklóján prezentált, karkötővel kombinált óra.

Debreczeni Zita

Debreczeni Zita már a szaggatott farmer új generációját hordja, azt amit be is foltoztak. A kissé patchwork-ös stílusú nadrághoz sima fehér blúzt visel, egy határtalanul magasnak tűnő barna pántos szandálcsodával. Szerencsére ez nem volna el a figyelmet a nyakláncról és az óráról.

Majoros Hajnalka

Dundikában gyári tartozék a dög, így nyilván nem okozott meglepetést az összeállítása. Az absztrakt mintás, mell alatt gumis felső (jó, mondjuk ki, sportmelltartó), az oldalt csíkos, kissé háremfazonú nadrág és a fehér, nyitott orrú magassarkú így elsőre kicsit merész együtt, de valahogy Majka szebbik felének ez is jól áll.

Dobó Ági szinte hihetetlenül karcsú, amit még tovább hangsúlyoz a klasszikus csípőfarmer és a speciális nyakmegoldású, szűk fehér ingbúz. A feket magassarkú nála sem maradhatott ki, a mintás öv pedig érdekes összhangban áll az óra pántjával.

Van den Bosch Sydney

A Magyarország Szépe választáson feltűnt holland származású lánynak nem csak a neve különleges, hanem a szépsége is. Ő az egyszerűséget egy különleges mellrészű fehér ruhában látta, ami egyszerűen remek döntés. A cipőjéből nem sok látszik, némi pánt és néhány lábujj ugyan megvillan, de az óra és a nyaklánc tökéletes hangsúlyt kap.

Ön szerint ki mutatta be legjobban a kiegészítőket?