A hétvégén George Clooney végre feleségül vette jogász nőjét, Amal Alamuddint, méghozzá nagyon puccos környezetben, Velencében, egy sokcsillagos hotelben. Mivel már nemcsak a fontosabb részleteket tudjuk, de azt is, hogy Alamuddin pontosan milyen ruhában mondta ki az igent Clooney-nak, sorra vettük, hogy milyen szettekben töltötte el az esküvői hétvégét a most már celebnek is nevezhető nő.

Az esküvő előtti napon Amal Alamuddin két szettben is megmutatta, hogy mennyire csinos tud lenni. Egy nagyon csíkosk és nagyon hosszú ruhában, amihez egy óriási kalaptartó dobozt választott kiegészítőnek:

Aztán este egy szintén nagyon hosszú, viszont nagyon vörös ruhában ment el – feltehetőleg – a próbavacsorára.

A nagy napon pedig, mikor ő lehetett az a rettentően szerencsés nő, aki végre igent mondhat George Clooney-nak, az alábbi két fotón látható Oscar de la Renta ruhát viselte.

A 18 perces szertartás után aztán gyorsan átöltözött, és felvette ezt a csillogó kövekből formázott, virágokkal díszített csipkés ruhát, amiben aztán folytatódhatott a buli. És aminek köszönhetően az is kiderült, hogy Amal Alamuddinnak végtelen hosszúságú lába van.

Itt van a ruha közelről is, meg Clooney gyűrűje, és a kissé megrágott bőre a hüvelykujján:

Vasárnap pedig végre megtudtuk azt is, hogy mit rejtett pénteken a kalaptartó doboz:

És ön szerint melyik volt a legjobb?