Attól, hogy valaki pornózik, még lehet párkapcsolata, és lehet véleménye is erről. A Buzzfeednek nyilatkozó felnőttfilmesek cukik és emberiek, ahogy próbálják a saját tapasztalataikat továbbadni. Még ha ezek sokszor közhelyesek is.

Alapvetően furcsa elgondolásnak tűnik, ha az ember kedvenc pornósaihoz fordul, hogy mondják már meg a frankót, mi legyen a csajával/hapsijával, hogyan frissítse fel vagy mentse meg a kapcsolatát. Márpedig a Buzzfeed betöltötte ezt a piaci rést, és olyan neves pornószínészeket és -színésznőket szólaltatott meg, mint James Deen, Milcah Halili, Paris Kennedy, Danny Wilde vagy Allie Haze.

Lássuk, milyen hasznosságokat mondanak a nagy emberek! Elsőként azt a kérdést kapják, miként egyeztethető össze két különböző személyiség egy kapcsolatban. Csodás válaszok születnek a jin és jang lelkekről, egymás meghallgatásáról és megértéséről, és arról, hogy ne irritáljuk agyon egymást.

Az alkalmazkodós és roppant közhelyes rész után jön a java: hogyan fiatalítanánk meg egy kapcsolatot? Itt valahogy az összes szereplő agya beindul, és tök jó dolgokat mondanak. Például, hogy ki kell törni a komfortzónából új dolgok kipróbálásával, vagy hogy minden ilyen újdonságot csak egyszer próbáljunk ki, így nem válik közhelyessé. Férfiaknak a kézzel írt üzeneteket javasolják, mert az szexi, és ha már szex, akkor a perverzebb dolgokat se hülye ötlet bevezetni az együttlétekbe. Az se rossz megfigyelés, hogy ha az ember fél megtenni valamit, abból szoktak a legjobb dolgok kisülni a végén. Persze unalomig ismételt válasz itt is van: „vegyél valami szexi fehérneműt, és lepd meg, amikor hazaér!"

„Mi a kulcs egy egészséges párkapcsolathoz?" – szól a következő kérdés. Itt megint visszasüllyedünk a megcáfolhatatlan közhelyekhez: sokat kell kommunikálni, sokat kell beszélgetni, és az se baj, ha megbántjuk a másikat, mert „ez része a folyamatnak", bármit is jelentsen ez. A legokosabbakat mondó Allie Haze szerint néha el kell veszítenünk valamit, hogy megértsük annak fontosságát. Ja, és fontos az egészséges önbizalom is. 

Persze a legfontosabb akkor hangzik el, amikor már azt hinnénk, vége a videónak: „Nézzetek együtt pornót!"