A most 54 éves színésznő nem rohangál plasztikai sebészekhez, inkább csak úgy alanyi jogon lesz egyre szebb, ahogy telik az idő. Nézze meg, hogyan változott az elmúlt három évtizedben, és döntse el, melyik stílus állt neki a legjobban!

A gyönyörű színésznő halk, de annál hatásosabb harcára az évek hatása ellen a Huffingtonpost is rácsodálkozott, miután Moore egy újabb elképesztő címlapképen pózol a New Beauty magazin őszi/téli számában. Az újságnak adott interjújában azt is elárulta, mi a titka: jóga és rengeteg naptej. Köszönjük, Julianne...

De azért végignéztük, hogyan változott a sztár az elmúlt évtizedekben, és tényleg, kimondhatjuk, hogy egyre szebb.

1985

Az egyetlen mentség erre a fotóra és főleg a pulóverre, hogy a nyolcvanas évek közepén az ízlés épp egy hosszabb szabadságon volt. A 25 éves Moore pedig még csak sorozatokban bontogatta tehetségét.

1995

Tíz évvel később már Hugh Grant oldalán sztároskodik az Áldatlan állapotban című vígjátékban, az MTV Music Awardson pedig nem villantással, hanem ezzel a csizmával megtámogatott fekete bőr minivel dögösködött. Az tuti, hogy az időközben eltelt tíz év nagyon jót tett neki.

2000

2000-ben a Glamour Woman of The Year gálán a 40 éves színésznő igazán merész szettet választott, hiszen tulajdonképpen melltartóban és bugyiban állt a fotósok elé. Jó, van valami átlátszó szövet is rajta, ami a mostani pucérruhákhoz képest már-már nagymamás.

2001

Egy évvel később, a Sundance Fesztiválon készült ez a kép, amit egyszerűen lehetetlen nem csodálni. Vagyis nem a képet, hanem Moore kifinomult szépségét és csodás hajszínét, amit a szőrmés kabát még inkább kiemel.

2005

Hogy is van az, hogy egy vöröshajú nőnek nem áll jól a piros? Ráadásul itt a színésznő már 45 éves, ami szinte hihetetlen. Az érdekes, kissé mediterrán életérzést sugalló ruha szabása ugyan nem biztos, hogy a legelőnyösebb, de a csodás szandállal és a hozzáillő karkötővel végül elég jól sikerült a szett.

2007

Ez egy kicsit elbizonytalanító kép, mert Julianne Moore nem teheti meg, hogy megválik a védjegyének számító vörös hajszíntől, mégis megtette. Na persze ettől még igazán nem tűnik 47-nek, és még csak nem is áll neki rosszul.

2008

Újabb év telt el, és Moore egyre szebb. Ja, és a Tokiói Filmfesztiválon azt is megmutatta, hogy a vörös haj a rózsaszínt se zárja ki, persze ahhoz kell egy varázslatos kisugárzás is. 

2012

Tegye fel a kezét, aki nem szeretne 52 évesen így kinézni... Moore az Emmy díjkiosztó gáláján mutatta meg ezt a semmiképpen nem felejthető ruhát. De most komolyan, létezik olyan szín, ami ennek a nőnek nem áll jól?

2014

Idén tavasszal, a Térkép a csillagokhoz című film egyik sajtótájékoztatóján. Tehát nem magazinborítón, szétretusálva, hanem csak úgy, vakufényben néz így ki. Persze, tudjuk, a sok naptej...

Julianne Moore melyik korszaka a legtutibb?