Visszatekintünk most az elmúlt hét napra, és mutatunk hat olyan nőt, akik külsejükkel igencsak megleptek minket, de frissiben nem szerepeltek a hírekben. Annál jobb, mert így együtt aztán még nagyobbat csodálkozhatunk rajtuk: egyikük kopaszra nyíratta a haját, többen hasat vagy combot villantottak, és nem fogják elhinni, de Kristen Stewartnak meg végre jól állt valami! Menet közben nem is éreztük, hogy ez a hét igazából ennyire izgalmas volt. Heti trend.

Toni Collette

Reméljük, mindenki emlékszik valahonnan Toni Collettre, mert egy zseniális és roppant szimpatikus ausztrál színésznőről van szó. Ő volt az anyuka A hatodik érzékben és A család kicsi kincsében is. Szóval Toni Collette most egy olyan filmben játszik, amiben a szerepe szerint rákos, úgyhogy fogta magát, és lenyíratta teljesen a haját. A film címe az, hogy Miss You Already (kb. Már most hiányzol). Kattintson ide, nézze meg, milyen volt hajjal, hogy legyen egy kis összehasonlítási alap! A fenti képen alig lehet ráismerni, segítségül annyit elárulhatunk, hogy a két nő közül az ő, aki nem a Drew Barrymore. Klikkeljen a fotóra és többet fog látni!

Elle Fanning

Elle Fanning ezen a héten azzal sokkolta a közvéleményt, hogy 16 éves és kb. pont most kezdett el elég nőiesen öltözködni. David Letterman talkshowjában például egy ilyen felsőt vett fel, fent pedig az látszik, hogy később gyakorlatilag felső helyett csak egy melltartót viselt a filmpremierezéshez. Úgy látszik, nála még tart a nyár.

Jessie J

Jessie J nagyot tarolt mostanában. Van egy új száma, Bang Bang a címe, Ariana Grande is énekel benne, Nicki Minaj meg rappel, és a dal Nagy-Britanniában első lett a slágerlistán, plusz Amerikában is beférkőzött az első háromba, ami egy brit nőtől szokatlanul jó teljesítmény. Főleg meglepő, hogy Jessie J úgy tud ilyen népszerű lenni, hogy közben a fentiekhez hasonló szerkókban jár, illetve lép fel. A '90-es éveket idézi kb. minden ebben az összeállításban, a félelmetes frizura-smink kombótól kezdve a nyakraszoruló nyakláncon keresztül a kertésznadrág-fazonig.

Rita Ora

És akkor jöjjön még egy brit énekesnő, aki szintén kicsit a '90-es évekre emlékeztet minket, legalábbis a frizura miatt: Madonnának volt ilyesmi haja anno. Na de mi ebben az öltözékben a meglepő – mondhatja most ön. Hát ez a kis dekoltázs már tényleg nem veri ki a biztosítékot, de érdemes a képre klikkelni, és megnézni, hogy szoknya helyett mit viselt Rita Ora ezen az unalmas, októberi szerda estén. Na látott már ilyet?

Nicole Richie

Úgy néz ki, hogy az átlátszó aljak hete volt ez. Hollywoodban is akadt valaki, aki egy ilyen fazont választott egy jó kis céges bulihoz: Nicole Richie-ről van szó, aki ugye Lionel Richie realitycelebbé vált lánya. Nicole Richie csipkés-rózsás fekete szettje azonban jóval romantikusabb hatást kelt, mint a Rita Ora-féle összeállítás, ahhoz képest, hogy igazából nem takar többet, mint egy tornadressz, egész elegáns hatást kelt.

Kristen Stewart

Ki nézett ki a legjobban?

A Twilight főszereplőjéről ezen a héten is cikkeztek, mert kiderült, hogy van egy nagyon bizarr új tetoválása, meg egyben az is, hogy még mindig borzasztó rosszul öltözködik. Ehhez képest sokk volt, hogy egy nappal később Kristen Stewart egy olyan Chanel-ruhát vett fel egy eseményre, ami kifejezetten jól állt neki. Mondjuk ez a hegyes válltömés esetleg kimaradhatott volna a szettből, de a divatkritikusok végre egyszer megdicsérték szegény Stewartot. Persze lehet, hogy azért nézett ki ilyen jól a Clouds of Sils Maria című film bemutatóján, mert egyrészt örült, hogy egy olyan színésznő-óriással lehet együtt a Twilight sztárocskái helyett, mint Juliette Binoche, másrészt meg mert Binoche éppen nem a legvonzóbb arcát mutatta, úgyhogy hozzá képest Stewart tényleg roppant vonzónak tűnik a fenti fotón. Ha végigklikkelte a képeket, akkor szerintünk szavazzon! A hat nő közül melyik tetszik önnek a legjobban?