Már egy hét sincs halloweenig, és ez azt jelenti, hogy a tengerentúlon beindult a tökbiznisz. Természetesen a celebanyukák is komolyan veszik a feladatot, és a legszebb példányt keresik a hollywoodi töktúrán. Most megnézheti, hogy fest Fergie, Jessica Alba, Jennifer Lopez vagy Jamie King a keresgélés közben: nyilván nem tréningnadrágban vonultak ki sztárok a földekre.

A halloween előtti családi program abból áll, hogy kimegy a família a dísztökfarmra, és kiválasztja a legformásabb darabot, amit majd ügyesen ki lehet vájni. A cél, hogy minél ijesztőbbre sikeredjen a lámpás. A sztármamák is kézen fogták a gyerekeket, és neki indultak a kirándulásnak.

Csinosak és szépek voltak, egytől-egyig, a képösszeállításban nézheti meg őket egyenként, tavaly többek között Kristen Stewart került sorra, de idén őt (még) nem látták tökpiac közelében. Jessica Alba bővebb nadrágot választott, Fergie lazán, de nagyon dögösen indult neki a délutánnak. Jennifer Lopez persze most sem bízta a véletlenre a szettet. Fehér nadrágban mutatta meg, hogy mennyire kerek a feneke. Tényleg az, mondjuk ez nem újdonság. Jamie King szürke ruhában kutatott a tökéletes tök után. Nézze végig a galériát, és szavazzon, ki a legmenőbb halloweeni anyuka!

Na, ki a legszebb halloweeni celebanya?