horoszkóp

Feketében tűrik a hókáoszt a londoni nők

2009.02.08. 11:30
Amikor az aktuális heti trendhez böngésztük a képeket, feltűnt egy pár sötétbe öltözött híresség a sok színes ruhás eseményfotó mellett. Ők azok a celebek, akik a jelenleg hó sújtotta Londonban laknak. Döntsön, melyikük viselte a legstílusosabban az ítéletidőt!

Február elején hatalmas havazás okozott fennakadásokat Nagy-Britanniában. Először a sziget dél-keleti részét és London kapott az évtizedek óta rekordmennyiségű csapadékból, majd az ország középső részét is elérte a front.

Míg a várost teljesen ellepte a fehér hó, a celebek sötét ruhákkal igyekeztek kitűnni a háttérből.

Pixie Geldof

Pixie Geldof

Sir Bob Geldof lánya talpig feketében távozott dél-londoni otthonából, igaz, még a nagy havazás előtt, január 31-én. A sötét összeállítást csak a szőkített haj és a rózsaszín táska színesítik, de azok olyannyira, hogy ezeknél több színes elem már zavaró lenne. Jó ízléssel válogatta össze a cipőt, a kalapot és ezekhez a miniszoknyát. Pixie Geldof, a leginkább karitatív tevékenykedéséről ismert Sir Bob Geldof kisebbik lánya, Peaches Geldof húga. Annak ellenére, hogy igen fiatal, még csak 18 éves, már készült róla néhány kép, amelyeken csodálatosan szétesett a londoni éjszakában.

Liz Hurley

Liz Hurley

Liz Hurley szintén az otthonából távozik az alapvetően fekete összeállításban. Hurley általában előszeretettel emeli ki öltözékeivel a hosszú nyakát, de valószínűleg a hidegre való tekintettel ezt most mellőzte. Hurley azok közé a celebek közé tartozik, akiknek jól el ez a légyszemüveg. A válltöméses, derékban behúzott kabát, meg nagyon hálásan emeli ki az alakját. Hurley-t a mai napig sokan onnan ismerik, hogy Hugh Grant barátnője volt tizenhárom éven keresztül, de 2000-ben szakítottak. Két évvel később megismerte Arun Nayar üzletembert, akivel 2007-ben házasodtak össze.

Lily Allen

Lily Allen

Lily Allen jól érezte magát a havazásban. A képen éppen megpihen, a lakhelyétől nem messze egy észak-londoni parkban, hóemberkészítés közben. Az énekesnő aztán egy útjelző táblát használt alkalmi szánkónak. Allen nem túl jól öltözött ezen a képen, viszont játszóruhának szinte tökéletes az összeállítás. Dicséretet érdemel a jól megválasztott lábbeli és a havazás esetén tökéletes sapka, ami akár a hetvenes években is megállta volna a helyét a chamonix-i lejtőkön. Az énekesnő épp a napokban tette MySpace oldalán elérhetővé az új, It’s not you it’s me című lemezét.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow éppen a York & Albany klubból távozik a képen február 5-én. Ő nem a fekete, hanem inkább a szürke vonalat választotta a rossz idő elviselésére. Ruhájában inkább a praktikum, mint a stílusosság mutatkozik meg. Szépen harmonizál a csizmája a kabátjával, és a csizmáján látható kékeszöld perem a kék ingével. A York & Albany a leginkább káromkodásairól híres Gordon Ramsay angol sztárszakács egyik londoni étterme. A hely a Regent’s Parkra néz, és van benne tíz luxuslakosztály is, ha valaki itt szeretné tölteni az estéjét.

Emma Watson

Emma Watson

A Harry Potter Hermionéja, vagyis Emma Watson, ha nem veszi fel a mozaikmintás felsőjét, akkor talán nem is látszana a képen, annyira a sötét színek dominálnak rajta. Watson az Atelier vendéglőből távozik a képen. Szintén ízléses összeállítás, a domináns sötét színeknek köszönhetően még a bordó, lila, tört fehér mozaikminták sem zavaróak. Az Atelier egyébként Joël Robuchon többszörös Michelin csillagos szakács étterme. A kollégái az évszázad szakácsának választották, övé még a szintén hipertrendi The Ivy vendéglő is. A Poitiers-ban született szakácsnak több mint tizenkét vendéglője van, és többek között Gordon Ramsay-t ő tanította meg főzni.