Medveczky vagy Rubint Réka öltözött rosszabbul?

2008.08.24. 19:05
Aktuális heti trend válogatásunkban Hajdú Péter esküvőjéről szemezgettünk, hiszen egyértelműen ez volt a múlt hét legfelkavaróbb eseménye mindnyájunk életében. A legalább kétszáz vendéget számláló eseményen a vendégek jó része normálisan nézett ki, de olyanok mellett nem tudunk szó nélkül elmenni, mint a Bazilikába miniruhában vagy gyilkosrózsaszínben érkező Medveczky Ilona vagy Szögeczki VV Ágnes. Szavazzanak, ki nézett ki a legrosszabbul.

Először is meg kell említenünk, hogy a múlt heti válogatásunkat, amikor a Szigeten lófráló fiatalokat szondáztuk, egyértelműen Rita nyerte, aki műanyag férfikezeket viselt a melltartóján, ezzel garantálva, hogy valaki mindig fogja melleit. Persze az is lehet, hogy a plasztikmancsokkal akarja távol tartani a mellre túlságosan fogékony szigetes közönséget.

Ezen a héten a múlt hét legnagyobb szabású eseményét nézzük meg ruhaszempontból. Hajdú Péter esküvőjéhez képest a tűzijáték csak egy fáradtan megvillanó szikra. Az ATV királyának esküvőjén megjelent legalább kétszáz ember, Bangó Margittól kezdve Schmuck Andorig – sajnos ők túl közel is kerültek egymáshoz a lagzin. A megjelentek nagy része sikeresen nézett szembe azzal a kihívással, hogy olyan ruhát vegyen fel, ami a Hiltonban és a Bazilikában sem ciki, de azért akadtak páran, akik csúnyán leverték az akadályt. Közülük válogattunk.

Medveczky Ilona – egyenesen a szekrényből

Már az esküvőn megállapítottuk, hogy Medveczky Ilona ruhája olyan, mintha viselője csak beesett volna a ruhásszekrénybe a darabok válogatása közben, majd végül adva a dadaizmusnak, tényleg azokat vette fel, amik ráakadtak. A képzeletbeli történetet tovább fokozva, lehet, hogy a művésznő fenekét nem is direkt engedte látszatni a ruha, hanem csak szegény Medveczky fennakadt egy kilincsen. Tudjuk, hogy az esküvőre kell kalap, de kell a Bazilikába fenék?

Szögeczki Ágnes – pusztító pinkben

Fotósunk sajnos talpig úriember, ezért úgy látjuk, tuti használt valami szűrőt az egykori villalakó ruhájának fotózásakor, mert ezen a képen annyira nem is brutális, mint élőben. Szögeczki úgy nézett ki, mint valami mesterséges adalékokkal erősen súlyosbított eperfagyi egy pötty vaníliával a tetején. Az arany egyébként nem lenne rossz választás, meg jó, hogy többször is visszaköszön a ruháján, de sajnos addigra, mire ezt igazán értékelni tudtuk volna, szétmarta a retinánkat a pinknek ez a gyilkos árnyalata. El tudják képzelni ezt a ruhát a feszület mellett?

Schmuck Andor párja –selyempapírban

Szeretjük mi az összetett és nehezen értelmezhető dolgokat, de azért az, amivel Schmuck és a párja készültek a jeles napra, talán tényleg több volt a soknál. A celeb kötőjel politikus teljesen visszahúzódó öltönyt választott, így minden figyelmet kísérőjére terelve. Lehet, hogy nem kellett volna. Talán leopárd és sárkány jellemzi a két lábat, a melltartónál viszont nekünk valamiért a szilva ugrik be. Biztos a színek furcsa játéka, mindenesetre az összhatás olyan, mintha valaki egy elegáns kimono utolsó cafatait öltötte volna magára.

Rubint Réka – kisebb nem volt

Medveczky Ilona után Rubint Réka érkezésekor szorult belénk a szusz egy rövid pillanatra, de ez a pillanat semmiképp sem lehetett rövidebb, mint Rubint Réka ruhájának a hossza. Látjuk, hogy Rubint lábai nagyon szépen ki vannak dolgozva, de lehet, hogy erre a pap és a hivek itt nem annyira kíváncsiak. Az egészet pláne azért nem értjük, mert az ország edzőjének felesége a vállára terített egy kendőt, jelezve, tudja, hogy nem illik templomba menni fedetlen vállal. Szerintünk ágyékkötő hosszúságú szoknyában sem.

Orosz Barbara – a haja öltözteti

Orosz Barbara ruhájával nem volt komoly baj igazából, bár valahogy az egész inkább a strandközeli bazársorokon látott egyentörölközők mintáját idézte. Kifejezetten örültünk neki, hogy Orosz ruhájának hossza abszolút Bazilika-kompatibilis. Azt viszont mindenképpen meg kell jegyeznünk, hogy ehhez a hajhoz nagyon nehéz öltözködni. Ha az ember tarkát vesz fel, szinte biztos, hogy ütik egymást a frizurával, de leginkább annak színével, ha pedig sötét, egyszínűt, kiemelve a hajkoronát, akkor biztos, hogy csak arra emlékszik majd a nagyérdemű a találkozásból, hogy itt járt egy gyufa magas sarkúban.

Csisztu Zsuzsa - bébiboleróban

Az önfeledten táncoló sportoló-műsorvezető ruhájában volt számos jó pont, meg egy pár rossz is. Nagyon élveztük, hogy ugyanazok a színek köszönnek vissza a fűzős felsőn, mint a cipőn, és a bolerószerű válltakaró barnája is megegyezett a szoknyával. Ízléses választás. A vállat fedő kis textilt viszont nem igazán értjük. A fűzős megoldás eleve azt vezeti elő, hogy megemlítsük, Csisztunak micsoda hatalmas mellei vannak, a vállat takaró kis textil pedig keretbe foglalja az egész dekoltázst, és szinte parancsolja, hogy: ne az arcom nézze, hanem a mellem! Ha ez volt a cél, sikerült.