Gallusz Nikolett vagy Majka dekoltázsa a jobb?

2009.04.05. 09:10
Március utolsó péntekén megnyitott a Silenus Pub. A hírt úgy akarták közkinccsé tenni, hogy meghívtak egy közepes zsák celebet, hogy a fotósok előtt csapoljanak sört. Szép számmal meg is jelentek a partiképes csillagok, csapoltak, majd néhány kártyatrükkel vakított egy szakértő: összesen ennyi történt, de tényleg. A garantáltan történetmentes estét Heti trend összeállításunkkal mentettük meg. Rakonczai Imre ijedt tekintetét a legnehezebb utánozni, Gianni világfi külsejét már könnyebb. Már ha addig nem károsodott a látásunk a rapparek okozta retinasokk miatt.
Gianni, a világfi

Gianni Annoninak csak a farmert kellene lecserélnie, és nyugodtan megjelenhetne hétfőn reggel szerkesztőségünkben lapindító értekezletre ebben a szerelésben. Bár nem is: ha Winkler Róbert, a Totalcar guruja nap mint nap viselhet egy ilyen mértékben koptatott farmert a közös szerkesztőségünkben, akkor Gianninak is képesek vagyunk elnézni. Felgyűrt inggel az olasz vállalkozó igazi világfi képét sugározza, amire bárki képes lehet, aki eljut egy ruhaboltba, és inget vesz. Onnan csak át kell fáradnia egy farmert is árusító üzletbe, majd egy fekete-fehér cipőt keríteni valahonnan, és máris kész az egyenruha. Köszönjük. Kérjük a következőt.

Ijedt tekintet

Rakonczai művészúr!

Rakonczai Imre – tudják, szövegíró és zenész -, ijedt tekintetét lesz a legnehezebb utánozni annak, aki így képzeli az outfitjét a pesti éjszakában. Javaslat: a vitorlás széldzseki alá csak egy ingnyakú pólót húzzunk – szigorúan tűrjük fel a nyakát -, mert az macsós, ezért valószínűleg jól áll. A nadrágot vegyük ott, ahol Gianni, vagy ahova eljutunk. Cipőnél fontos, hogy ne legyen fűzője, mert az olyan rakonczais, és már csak arra kell figyelni, a karóra mindig látszódjék. Ha véletlenül a tiszta zoknik közt csak sárgát találunk, nem kell kétségbeesni, bármikor mondhatjuk, hogy tudatos választás volt: "egy stylist barátunk javasolta". A bőrnyaklánc csak részletkérdés, anélkül is kiválóan tudunk bizonyítani a pult mögött.

Semmilyen holmik, avagy visszafogott elegancia

GG!

Ha fellépni megyünk – ez nem sokunknak adatik meg -, mindenképp kérjük ki Gönczi Gábor tanácsait. Ő ugyanis láthatóan tudja, hogy kell a részletekre, kiegészítőkre felhívni a figyelmet. Végy egy semmilyen zakót, egy semmilyen, de legalábbis fekete nadrággal és cipővel. A nyakkendő legyen kellően szabályos mintájú, majd ezt egy vakítóan kifényezett bőrövvel dobjuk fel. A csat mérete mindenképp haladja meg az észrevehetetlen kategóriát. Az óra szíja szintén bőr legyen, pont olyan sima és fényes, mint az övé.

Dukai Regina palesztin barátja

Sállal, sörrel!

Majoros Péter, azaz Majka volt az este házigazdája, ami abban nyilvánult meg, hogy ő beszélt először a mikrofonba. Ehhez úgy néz ki, a farmernadrágon kívül egy fehér sportcipő is elég, már ami a dress code-ot illeti. Ha nem rendelkezünk megfelelő mennyiségű és nagyságú tetoválással, akkor azt pótoljuk mindenképp. Ha egy sima fekete, testhez simuló póló mellett döntünk, akkor az érkezésünk előtt mindenképpen ugorjunk fel Dukai Reginához egy jó palesztin kendőért, ha még mindig képtelenek vagyunk elfogadni, hogy kiment a divatból. A haknizáshoz ez a kiegészítő megengedhető. Továbbá figyeljünk arra, sör és cigi mindig legyen a kezünkben. Egyrészt mert laza figurának tűnhetünk, másrészt ezzel azonnal beléphetünk azon celebek sorába, akik azzal bosszantják a fotósokat: "légyszi addig ne csinálj rólam képet, amíg dohányzom".

A retinasokk Pápai Joci után

Fogyott!

Ha Molnár Ferenc Caramel megjelenését érezzük a legszimpatikusabbnak, akkor a koppintáskor az egyszerűséget kell szem előtt tartanunk. Semmi kihívó! Egy bő nadrág, egy fehértalpú bőrcipő, és egy feliratos pólóval megbolondított bőrszerű dzseki. Szerény mosoly a kamerának, ennyi. Ha barátunk nem más, mint Pápai Joci, akkor már gondban vagyunk, mert őt leöltözni igazi kihívás. Az énekes a szép lábbeli mellé egy sokzsebes nadrággal lepte meg a rátévedő tekinteteket. A palkonyai diszkóban talán igazi nadrágikertestvérekre lelhetett volna, de a pesti éjszakában ezt kötve hisszük. Az övének csatját nem is firtatnánk, mert a retinasokkból még nem épültünk fel. A kézmozdulat a 90-es évek Amerikáját idézi, a fülbevaló szintén, a feltűrt ingnyakról pedig sajnáljuk, de Rakonczai jut eszünkbe.

Végy egy zsákot, és bújj bele

Változatosságért könyörgünk!

Várdai Anikó, aki a Jóban Rosszban című sorozatban nemrég szívrohamot kapott, megjelenésével sosem fog még vérnyomás-emelkedést sem okozni. Tudjuk, mert láttuk, hogy megszerette a szoknyát sportcipővel-t, ahogy a fekete szint is. A korlátot pedig pontosan azzal a félénk mozdulattal érinti meg, ahogy az Kiszel Tündétől már megszoktuk. Sajnáljuk, hogy összeöltözik a barátnőjével, és azt is, tésasszonyosra veszi a figurát. Ha Liptai Claudia állítólag annyira sugárzóan szexis és dögös a pluszkilóival együtt, akkor Várdai is lehet bátrabb, nem kellene zsákban megjelennie.

Magas sarkú nélkül

Macskanő!

Szorcsik Viktóriát eddig mindig magasabbnak gondoltuk – csak magas sarkúban tartózkodott velünk egy légtérben -, de most kiderült a Velvet átlagos testmagasságát hozza ő is. Fekete garbó és nadrág mellé, egy fehér tornacipőt választott, amivel Halle Berry Macskanőjét jutatta eszünkbe, ami akár bóknak is tűnhet. A mosolya baráti, és szerencsére az objektív mérete alkalmas volt arra, hogy a mellette álldogáló férfit is megörökítsük. Gönczi zenésztársa a mesterhez öltözött, csak neki, mint a többi zenésznek is, kötelező volt a piros nyakkendő és piros ingnyak. A muzsikusnak köszönhető, hogy a kép nem lett annyira unalmas, mint Várdainál, akire addig koncentráltunk, amíg Kiszel is képbe került.

Tavasz csizmában

A tavasz Gallusz szerint!

Gallusz Nikolett volt az egyetlen, aki tavaszi trendet igyekezett megjeleníteni a ruháiban, csak a csizmája emlékeztetett a hidegre. Iszonyú meleg volt a galérián, ezért sokszor irigyeltük az énekesnőt és a felsőjéért, de a sapkájáért egy pillanatra sem. Lehet azért, mert a funkcionalitást sokra értékeljük. Talán férfiolvasóink szavaznak majd Galluszra, mert ő legalább nem sajnálta a diszkrét dekoltázst tőlük, nem úgy mint a többiek. Ötlet híján azonban nem tudjuk tovább elemezni nagy rajongással a ruháját, mert amíg a többiek bemutatták, hogy kell átlagosan kinézni, ő nem hozta a megszokott formáját, vagyis nem volt rajta semmi megdöbbentő.