A családi mosolyalbumok legvidámabb képén Kate Hudson játszik Lance Armstrong gyerekeinek egyikével. Heidi Klum trendi módon tudja eltávolítani Leni kislánya szeméből a muslicát. Gwen Stefani úgy viseli a terhességét, mintha reklámkampány lenne. Az eheti trend összeállításunkban a celebekról készült családi mosolyalbumból szemezgettünk. Szavazzanak, melyik család a legszebb.

Rendhagyó módon a múlt héten nem azt kérdeztük a heti trend összeállításunkban, hogy melyik kiemelt celeb néz ki a legjobban, hanem azt, hogy melyik a legrosszabbul. A múlt heti megjelenések egy részében ugyanis ittas, vagy önmagában is szétcsúszott showbiz-szereplők tűntek fel a nyilvános eseményeken, őket nehéz lett volna a pozitív példák közé sorolni. Nem lepődtünk meg túlzottan, hogy Amy Winehouse végzett az első helyen, vagyis ő lett a legvisszataszítóbb. A második helyre Lily Allen, a harmadik helyen pedig Naomi Campbell került a szavazógép adatai szerint. Ezen a héten a celebek előszeretettel vonultak ki a szabadba családostul, így most a mosolyalbum összképéről dönthetnek. Szavazzanak hát!

Tobey Maguire kislánya a család trendsettere

Tobey Maguire nem tartozik azon színészek közé, akik a filmszerepléseinek hatására növekvő népszerűségüket bulvárszereplésbe fektetik vissza. Utána is kellett néznünk, ki is az a nő, akivel a mellékelt képen szerepel a színész, mert amióta tavaly ősszel megnősült, nem olvastunk róla és családjáról túl gyakran. Nos, gyereke édesanyjával, Jennifer Meyerrel levegőzik éppen, aki a Universal Studios egyik tulajdonosának, Ron Meyernek a lánya. Tobey Maguire láthatóan a kislánya öltöztetésére nagyobb figyelmet fordított, mint a sajátjára, a kislány valahogyan sokkal trendibb.

Kate Hudson idilljével szórakoztat

A családi mosolyalbumok legvidámabb képén Kate Hudson játszik Lance Armstrong gyerekeinek egyikével. A sportolónak három gyereke van, Ryder, Isabelle és Grace, bulvárfogyasztó legyen a talpán, aki erről a képről felismeri, melyikre mosolyog a színésznő ilyen kedvesen. Kate Hudson egyébként csupa idilli felvétellel és hírrel szórakoztatja mostanában az iránta érdeklődőket. Egy Cannes-ban rendezett bulin például a vécében kapták rajta a színésznőt és a sportolót, és ebből cikkek születtek. Az eset egyik, lelkesen nyilatkozó szemtanúja szerint Kate Hudson elpirult és nevetett, Lance pedig félmeztelenül távozott a vécéből, miután meglátták. A mostani, idilli jelenetben a színésznő sokkal hétköznapibb formáját nyújtja.

Heidi Klum szépen távolítja el a muslicát

Be kell valljuk, nem tudtunk olyan képet választani a családi körben városlátogató Heidi Klumról, amelyiken teljes, vagy legalább félig teljesalakban látható, de a meghittség miatt mégis ezt emeltük ki. Ha a paparazzók számára tartogatott családi mosolyalbumról van szó, a modell örömmel csókolgatja férjét, Sealt bárhol, bármikor, most azonban az énekes nincs jelen a családi körben. Heidi Klum éppen New Yorkban sétált Leni lányával, és babakocsiban utazo kisfiával, akikor észrevette, valami belement a kislány szemébe. Úgy tűnik, igen trendi módon sikerült eltávolítania Leni szeméből a muslicát. A férj egyébként nemsokára Magyarországra jön fellépni, és mint azt nemrég a magyar riportereknek elmondta, Budapest nagyon szép város.

Gwen Stefani terhessége reklámkampány

Gwen Stefani az előző, és a mostani terhességét is úgy jeleníti meg a bulvársajtóban, mintha a kétszer kilenc hónap egy reklámkampány lenne, amelyikben nemcsak saját testi változásait tudja bemutatni, hanem egyúttal a népszaporulat örömeire is felhívja a figyelmet. Az énekesnő és férje Gavin Rossdale egy londoni parkban sétál kisfiúkkal, Kingstonnal, ügyelve arra, hogy mindegyikük öltözéke és kiegészítői színben és stílusban passzoljanak egymáshoz. Mivel a képkivágás viszonylag szűk, nem tudjuk eldönteni, stylist-jukat is magukkal vitték-e levegőzni, aki indulás előtt megkomponálta a szabadidős összeállítást.

Brad Pitt képéért nem adnak 16 milliót

Mialatt bőven tart a licit az Angelina Jolie és Brad Pitt még meg nem született ikreinek első fotóinak a közlési jogára, addig a már cseperedő gyerekek is nagy kihívást jelentenek a paparazzók számára. Jelenleg 16 millió dollár a legmagasabb ajánlat az ikerfotókra, a Brad Pittről és Zaharáról készült közös fotóért valószínűleg ennek töredékét kínálják világszerte, tekintve, hogy nem is egy jó kép. A családapa fehér kalapos szettje önmagában remek, de pink színű kislányruhával kiegészítve egészen kedves megjelenése az eheti családi mosolyalbumunknak.