Liptai Claudiával Zimány Linda, Kiss Ramónával Balogh Edina közösködött

2009.02.15. 17:19
Finiséhez közeledik a báli szezon. Két hete még csalódottan távoztunk a Filmszemléről, ezért biztosra akartunk menni, és így azt szemléztük, hogyan reprezentáltak a legszebb celebek a Story Gálán. Itt aztán tényleg volt minden: felemás megoldások, sok-sok tüll, dekoltázs, szőrme és egy eltévedt copf. Alább mindezt hét hölgyre elosztva láthatják. Heti trend, szavazzanak a legszebbre!

1. Juga Veronika

Nem tudjuk, kinek juthatott eszébe ezt a vékonyka copfot így előrehozva rögzíteni Juga Veronika feje tetején, de ha az volt a cél, hogy a színésznőt első blikkre hirtelen ne lehessen beazonosítani, akkor mindenképpen sikerrel jártak. Az egykori Berényi Kata az extrém frizurához egy viszonylag szolíd ruhát választott Makány Mártától, így Juga Veronikából szinte semmmi más nem látszik, csak egy fej és egy dekoltázs. És ez talán így is van jól.


2. Kiss Ramóna

Klasszikus, a báli szezonba tökéletesen illő ruhában jelent meg Kiss Ramóna, hogy a Barátok közt jelenleg hatályos szereplőgárdájáról se feledkezzünk meg. Az egész összeállításon eluralkodó almazöld árnyalat alól csak a körömlakk és természetesen a rúzs képez kivételt, a haj pedig érdekesen ismétli meg a ruha féloldalas felsőjének mintáját, fényképünkön legalábbis.


3. Balogh Edina

Balogh Edina kolleganőjének színtelenebb, de merészebb verziójaként támaszkodott a zongorának . A ruha szinte nemlétező felsőrészét nyilván gondosan rögzíteni kellett a balesetek elkerülése végett, a dressz ugyanis gyakorlatilag csak csípő alatt kezdődik. Akinek van mit, az mutassa meg - erről szólna a báli szezon? Ha ön szerint igen, szavazzon Balogh Edinára.


4. Brózik Klára

Mielőtt részrehajlással vádolnának bennünket a napi szappanoperák sztárjaival kapcsolatban, gyorsan megpróbáljuk visszabillenteni a mérleget az egyensúly felé, méghozzá a Jóban Rosszban-os Brózik Klárával. A Káldor Margitot is alakító nádszálvékony színésznő talán olvasta a vállra vetett szőrmekabátkákat bemutató tejvaj-összeállításunkat, mindenesetre az ottani galériába tökéletesen passzoló keppet kanyarított maga köré. Trendire rúzsozott ajkaira egy merész szabású, szintén vörös estélyivel hívja fel a figyelmet. A pöttyös mintával ugyan nem tudunk kibékülni, de a korongok legalább színben harmonizálnak a szőrmével és az elegáns retiküllel.


5. Liptai Claudia

Az elegáns estélyi ruhák közé Liptai Claudia csempészett egy adagnyi farsangi hangulatot. Ha Liptai Claudia is olvas minket, akkor az ő kedvenc posztja nyilván a tüllzuhatagokról szóló volt, hiszen ekkor is a fekete tüllel kiegészített ruha tetszett a legjobban olvasóinknak. Igaz, akkor Charlize Theronon láthattunk egy ilyet.


6. Zimány Linda

Liptai Claudiával vállalt szolidaritást Zimány Linda. A közös elemek: a szoknya merész, elöl mini-hátul maxi, már-már uszályba torkolló fazonja, a fűző és a fekete tüll. A fő különbség, hogy a szőke modell a karnevál helyett a szado-mazo irányába vitte el az összeállítást a szintén fekete körömlakkal, bőrkesztyűvel és szandállal. Ha ez a stílus jön be jobban, rá tessék majd szavazni!


7. Orosz Barbara

Eheti utolsó alanyunknak, Orosz Barbarának nem szokása a háttérben megsimulni. Nem tette ezt a Story Gálán sem. Mint egy hatalmas Valentin napi ajándékot, a színésznőt erre az estére rózsaszínbe csomagolták, ami a különleges uszállyal, a vörös hajzuhataggal és egy kis ezüsttel kiegészítve garantáltan maradandó élményt okoz. Most pedig szavazzon kedvencére, hogy kiderüljön, melyik dáma lett a legelbűvölőbb!