Jessica Simpson pornósztárnak, Eve szakadt macskanőnek öltözött

2008.07.20. 20:25
A szőke énekesnő country felé kacsingat, de sokak szerint inkább egy pornósztárra hasonlít bőrrel és szegecsekkel megbolondított ruhájában. Eve bőrkesztyűvel és csillogó ékszerekkel dobta fel szakadt pólóját, míg Chaka Khant egy zöld sárkány ihlette meg. Ciara öltözékének tervezője túlzásba vitte a mozaikozást, míg a Audrina Patridge a bronzbarna bőrt. Szavazzanak, melyik celeb mutat legjobban ruhájában!

A múlt héten arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink szerint öt celebcsalád mosolyalbuma közül melyik a legszimpatikusabb. Az első helyen Gwen Stefani famíliája végzett, a rocker kompániát Heidi Klummék követik a sorban, a harmadik helyre Kate Hudsont jutatták be önök. Sajnos itthon továbbra is tombol az uborkaszezon, így magyar hírességekkel sajnos ezen a héten sem tudok szolgálni. Ezért inkább VH1 közeli eseményeken néztünk körül, valamint Jessica Simpson kedélyborzoló ruhája miatt még a Tahoe tavat is felvettük a vizsgált helyszínek listájára.

Jessica Simpsonnak nem jött be a pornósztár stílus

A felsorolást a talán legvitathatóbb öltözékkel kezdjük, amit a világ legjobb mellű nője öltött magára, amikor aktuális pasijával, Tony Romóval a Tahoe tónál járt a minap. Jessica Simpson a kis kiruccanás után kapott hideget-meleget. Többen is úgy gondolták, hogy az énekesnő ezzel a kissé pornósztáros ruhával átlépett egy bizonyos határt, amit nem kellett volna. A Daily Mail újságírója például reméli, hogy ezúttal a celeb legnagyobb rajongói, illetve követői is elgondolkoznak azon, hogy talán nem kell hajszálpontosan lemásolni kedvencük stílusát. Simpson egyébként nemrég kifejtette, ő nem egy újabb márkabolond híresség, és éppen azon dolgozik, hogy egy szőke popsztárból hiteles country előadó váljon belőle. Talán a mell alatti szegecses bőrbetéttel is a vadnyugat névtelen hősei előtt próbálja leróni tiszteletét.

Eve, a szakadt macskanő

Bár a képen látható híresség az amerikai hip-hop szcéna egyik elismert tagja, most mégis úgy döntött, hogy egy-két stíluselemet elcsen a rockerektől. Ott van például a kissé szakadt, kissé lyukas póló, amit bizonyára nem a sarki használtruha boltban vett, hanem talán több száz dollárt is leperkált érte. A ceruzanadrág ugyan nem csak a keményebb műfajokat kedvelők sajátja, de azért nyugodtan sorolhatjuk ezt is a rockerek manapság elengedhetetlen kellékei közé. Igazi rapperként természetesen nem hiányozhat a jelzésértékű bling-bling sem: Eve nyakát több csillogó ékszer díszíti és a fején lévő flitteres kalap is azt jelzi, hogy anyagilag minden rendben van. Az érdekes összeállítást a majdnem könyékig érő bőrkesztyű és a fűzős bokacsizma foglalja keretbe.

Audrina Patridge, a kék méhecske

Viszonylag kevés nőnek állnak jól a testhez simuló miniruhák. Ennek ellenére úgy tűnik, soha nem mennek ki a divatból, és most, hogy újra hódítanak a nyolcvanas és kilencvenes évek trendjei, egyenesen a reneszánszukat élik. Így óriási teret adnak a terhes celebekre vadászó bulvársajtónak, aminek a képviselői rögtön utódot sejtenek, ha egy híresség kicsit többet evett a kelleténél és ennek ellenére nem hajlandó a kicsit domborodó pocakot valamilyen bő ruha mögé rejteni. Audrina Patridge ezzel a ruhával mind a fazon, mind a színek tekintetében megpróbált biztosra menni. A dekoltázsnál található masniszerű megoldás ugyan ízlés kérdése, de valószínűleg a többség úgyis a híresség talán túlzottan is bronzbarna bőrére fog emlékezni.

Chaka Khan, a zöld sárkány

A legendás énekesnő a VH1 zenei csatorna dívák számára rendezett eseményén tetőtől talpig zöldben jelent meg. Nem tudjuk, hogy az Egyesült Államokban mi a helyzet, de Magyarországon a sárkánymintás holmik renoméja meglehetősen rossz. Ennek ellenére úgy véljük, hogy Chaka Khan tökéletesen harmonizáló összeállítása lényegesen jobb, mint Jordan ezüst színű, tollakkal megfejelt kezeslábasa. És ahogy a mondás tartja, ami Las Vegasban történik, az ott is marad. A Wikipedia segítségével egyébként megpróbáltuk megfejteni, hogy mi is lehet a zöld sárkány jelentése. Nos, a következőket találtuk: a zöld sárkány egyrészt egy ital neve, másrészt Timothy Linh Bui filmjének címe, harmadrészt egy fogadó a Gyűrűk Urában, az Arisaema dracontium növény neve köznyelven és még sok minden más.

Ciara - Ezüstlány mozaikkal

Ez az ezüst ruha keveset enged sejtetni a bizonyára csinos énekesnő alakjából, és talán az egyenes szabás eme hátrányát próbálta ellensúlyozni a tervező a mozaiklapocskákra hasonlító díszítőelemekkel. A mellbimbók helyére például két, keresztes lapocskát rakott, a kevésbé díszes elemekből kialakított vonalak pedig tovább vezetik a szemet a csipőre. Bármennyire is próbáljuk elhessegetni magunktól a gondolatot, valahogy mindig egy régi konyha padlója jut eszünkbe a ruha láttán. Bár a mozaikkészítés nagy öröm, talán a nyakrész után fel kellett volna hagyni a további lapocskák felhelyezésével.