horoszkóp

Mary-Kate Olsen erdei manónak, Dannii Minogue fetisisztának öltözött

2008.09.21. 11:40
Mary-Kate Olsen egy óriási mohának látszó táskával tűnt fel egy kiállításon, míg Nicky Hilton inkább egy csapat katicabogárral jár vásárolni. Katie Holmes egy piros Birkint zárt a szívébe, a másnapos Dannii Minogue lakk táskával védi ki a paparazzók támadását, Lindsay Lohan pedig Richard Prince favicceivel tereli el a figyelmet unalmas öltözékéről. Egy valami mind az öt sztárban közös: imádják az óriási táskákat. Szavazzon, hogy vajon ön szerint kinek állnak a legjobban a méretes darabok.

A múlt héten a Torontói Filmfesztivál résztvevőinek köszönhetően kicsit bojkottáltuk a színeket, és arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon melyik hírességnek sikerült legjobban kompenzálni öltözéke viszonylag szegényes színvilágát. Nos, ezt a fordulót Kate Beckinsale nyerte az előnyős részeit kihangsúlyozó koktélruhával, vagyis olvasóink jóval elnézőbbek voltak a kicsit furcsa díszítőelemekkel tarkított darabbal és viselőjével szemben, mint mi lettünk volna. Ezen a héten az óriási táskáknak szenteljük cikkünket, mivel a hírességek továbbra sem kívánják hanyagolni ezeket az igen tisztességes tárolókapacitással bíró holmikat. Döntsenek, melyik sztárnak sikerült a praktikum mellett az esztétika oltárán is áldozni egy keveset.

Mary-Kate Olsen – Erdei manó

A 22 éves híresség egy párizsi fotókiállítás megnyitójára egy olyan táskával érkezett, ami leginkább egy buja mohacsomóra vagy az Adams család egyik bizarr házi kedvencére emlékeztet. Mi inkább az első verziót részesítjük előnyben, az jobban passzol Olsen kissé manós külsejéhez. Úgy tűnik, az ifjú színésznő kedveli azokat a táskákat, amik valamilyen formában egy élőlényre emlékeztetnek. Pár hónappal ezelőtt például egy valódi szőrméből készült táskával fotózták le, annak ellenére, hogy a PETA komolyan kritizálta őt ikertestvérével együtt etikailag vitatható öltözködésük miatt. Az már csak hab a tortán, hogy a két színésznőt a szomszédjaik sem kedvelik, bár ők nem ízlésük, hanem inkább életvitelük miatt neheztelnek rájuk.

Dannii Minogue - (Születés)napi fétis

Az énekesnőt éppen akkor sikerül lefotózniuk a paparazzóknak, amikor egy párizsi hotelből távozott nővére 40. születésnapja alkalmából rendezett parti másnapján. Minogue láthatóan ennek mérsékelten örült és méretes táskáját szinte pajzsként tartotta maga elé. A fekete lakkból készült és szegecsekkel díszített táska egyébként egyetlen trendérzékeny fetisiszta szekrényéből sem hiányozhat. Ha már a táskák viszonylatában emlékezünk meg Dannii Minogue-ról, akkor feltétlenül meg kell említenünk, hogy a híresség maga is tervezett egyet, mégpedig Tabitha Somerset Webb-bel közösen. A két hölgy a vörös színű szatén retiküllel egy jótékonysági szervezetet, mégpedig Terrence Higgins Trustot szerette volna megsegíteni.

Lindsay Lohan – Vicces hangulatban

Hogy a színésznőnek ezúttal sikerült-e melltartót is felvennie, azt sajnos nem tudjuk megállapítani, az viszont biztos, hogy a képen éppen egy Monogram Jokes Heartbreak táskával bajlódik. Az ominózus darab egyébként ahhoz a kollekcióhoz tartozik, amit a Louis Vuitton művészeti igazgatója, Marc Jacobs Richard Prince képzőművésszel együtt alkotott meg. A színes táska némileg feldobja a celeb fekete öltözékét, és reméljük, hogy a rajta olvasható (fa)vicceken a tulajdonosa és a kellőképpen szemfüles járókelők is jól szórakoznak.

Katie Holmes – A méret a lényeg

Bár Tom Cruise becses neje a maga 175 centiméterével nem számít alacsonynak, az óriási Birkin táska mellett nagyon aprónak és törékenynek tűnik. A színésznő egyébként nagyon kedveli a piros táskát, hiszen többször is lefotózták őt vele. És nem ő az egyetlen sztár, aki rajong a Hermès cég azon darabjaiért, amit Jane Birkin színésznő ihletett meg, íme egy pár név a nagyon-nagyon hosszú listából: Victoria Beckham, Carla Bruni, Naomi Campbell, Mariah Carey, Julia Roberts, Jodie Foster, Lindsay Lohan, Elle MacPherson, Demi Moore, Kate Moss, Sarah Jessica Parker, Katie Price és Nicole Richie.

Nicky Hilton – Katicák minden mennyiségben

Míg Dannii Minogue egy röpke kirándulást tett csak a táskatervezés világába, Nicky Hilton sokkal gyakorlottabb ezen a téren, hiszen 2002-ben társult a Samantha Thavasa céggel és több kollekciót is tervezett Kazumasa Terada vállalata számára. Hiltont eredetileg csak reklámarcként szerették volna szerződtetni, de miután megtekintették egy-két rajzát, úgy döntöttek, hogy kipróbálják tervezőként is. A celeb azóta két ruházati céget is alapított. Ennyit bevezetőképpen, és most térjünk a tárgyra, vagyis ebben az esetben a katicabogarakkal díszített táskára, amivel Nicky Hilton egy szép napon vásárolni indult. Úgy tűnik, ez a darab meglehetősen strapabíró, hiszen teljesen meg van pakolva, még sem adja meg magát.