horoszkóp

Katie Holmes fáradtan is macsó, Claudia Schiffer a kinőttet szereti

2008.10.12. 10:11
A kardigán az a ruhadarab, amelyik a nőket fiatalítja, a férfiakat öregíti, és szinte minden válfaja divatos. Ajándékba adni bunkóság, ajándékba kapni pedig valaminek a végét jelzi. Lehet kötött, horgolt, márkás, kínai, örökölt, vagy lopott, a választék hatalmas, divatja pedig halhatatlan (de nem kötelező). Ezen a héten is a nemzetközi felhozatalt elemezzük, kiemelendő Katie Holmes szabadidős kardigánját és Claudia Schiffer bevásárló, kicsit kinőtt fazonú ruhadarabját. Főzzön egy jó erős zöldteát, dőljön hátra, nézze, élvezze és tegyen fel egy Billy Joel lemezt.

Lily Allen - Első nap az iskolában

A megtévedt gyufaárus-lány

"Remélem, minden fiúnak tetszeni fog az osztályban a megtévedt 'gyufaárus kislány'-modell. Megpróbálok ebben a cipőben rendesen közlekedni: siettem reggel, és csak ebbe tudtam beleugrani." Lily Allen tavaly élő adásban tárta fel a titkot saját showműsorában. Az angol énekesnő meg is mutatta a kíváncsi közönségnek, hogy tényleg van egy harmadik mellbimbója. A The Scene magazin szerint a melbimbóvillantásnál százszor megdöbbentőbb az a tény, hogy Lily Allen énekesnőnek nevezi magát. Büszke szülei Keith Allen színész, humorista és Alison Owen filmproducer. Lily Smile című dala 2006 júliusában első helyet ért el a UK TOP 40 listáján. A rózsaszín koktélruha-paródiára lógatott szürke poncsó eltereli a figyelmet a legkényesebb területről: a cipőről. Ez a surranó havi patkolást igényel, viszont eredményesen lehet vele a konyhakőre poroszkáló rovarokat rendre utasítani. Funkcionális és alkalmi viselet. A hozzá színben ugyan nem passzoló, viszont nagy befogadó képességű szemeteszsákban kényelmesen elfér a mobil, a lakáskulcs és az önéletrajz. A kreáció megmutatja, hogy a turkálóból sietve összelopkodott ruhákat egyesével is a szatyorba lehet gyömöszölni, nem muszáj mindet felhúzni. A fekete harisnya az ő esetében viszont kimondottan előnyös, hiszen slankít, és fehér krétával nonfiguraítv mintákat rajzolhatnak rá a fiúk az osztályban.

Claudia Schiffer - a mindennapok asszonya

Schiffer kinőtte

"Be kell ugranom a földhivatalba, a patikába és a fogorvosnál lerobbantani a kilazult fogkövem. Kicsit kinőtt a kardigánom, de erre a célra tökéletes. Majd csak nem lát meg senki. Vagy ha mégis, majd azt mondom, loptam."
A kilencvenes évek 180 centis bombázója a mai napig szeret lovagolni, festeni, teniszezni, olvasni, síelni és táncolni. A Prada legnagyobb rajongója és imádja a németjuhászokat. Az UNICEF önkéntese, a Mellrákosok szóvivője. 1992-ben a Revlonnal kötött szerződésének köszönhetően a világ legjobban fizetett modelljének kiáltották ki, mi több a Chanel gárdája a világ legnagyszerűbb szupermodelljét látta benne - ha valakinek, hát nekik már csakugyan lehet szemük az ilyesmire. A nemcsak modellként, de színésznőként is számon tartott szőkeség, kolléganőihez hasonlóan számos tv-show-ban és filmben szerepelt. A hazai nézők 1994-ben megcsodálhatták a Reszkessetek Betörők-ben ahol a gézengúz Macaulay Culkinnak aerobik tanárnőjekét domborította, talpig fehér tornadresszben. 2000. őszén a sors Matthew Vaughen filmproducer karjaiba sodorta és - talán épp a Copperfield-ügy hatására - nem sokáig halogatták a nászt, a boldog pár 2002 május 25-én összeházasodott. Claudia 2003. februárjában szülte első gyermekét, a kis Caspar Matthewt, 2004-ben pedig egy szépséges kislánynak, Clementine-nek adott életet. A bézs bőrtáska az elfoglalt üzletasszonyt és a gondos családanyát ötvöző modell, melyet a hozzá passzoló bőrsarú tesz egységes egészé. A korát kellő eleganciával elismerő farmer nadrágszoknya szolid és passzív, de egy lepkecsatos Prada övet még elbírt volna.

Lindsay Lohan - Bugyival vagy anélkül

Tantó néni, otthon hagytam a bugyimat!

"Drágám, be kéne tolni a kocsit, de óvatosan, nehogy bepiszkold a ruhád. Tudod, mit? Vedd fel nagyapám kardigánját és abban." Lindsay Lohan időről-időre nagy feltűnést kelt az utcán, hol azért, mert leszbikus kedvesével nyilvánosan ölelkezik, hol pedig sokadszorra felejt el melltartót felvenni. A színésznő és kedvese az örökbefogadáson gondolkodnak, ám nem bízzák Lohan volt pasijára a dolgot. A leszbikusságát nyíltan vállaló Lohan fontosnak tartja, hogy azok a változások, amik bekövetkeztek az életében örökké tartsanak.
A színésznő egy szerep kedvéért a pult mögé is beállt, melynek során egy gyorséttermi alkalmazottat alakít. A Kimberly névtáblával megjelenő Lohan az Ugly Betty - Címlapsztori c. sorozatban vállalta el a vendégszerepet néhány rész erejéig. Hobbija a cipőgyűjtés, nagy rajongója az olasz, kínai és japán ételeknek. A terhességet szimuláló cifra rongyra akasztott zakószerű, sötétded kardigán enyhén árnyalja hovatartozását, félig átvállalva a napszemüvegre rótt feladatot. Tantrikus színekben pompázó ruhájához piros táska jár, mely szintén a tűz elemet képviseli. Tartalmát nem próbáljuk, és nem is akarjuk találgatni. Hanyag, vagány, mégis elegántos, bugyival vagy anélkül.

Dannii Minogue - Egy gimnáziumi irodalom tanárnő első bevetése

Képaláírás

"Gyerekek, ma új tanár nénitek lesz! Fogadjátok szeretettel a kissé bizonytalan, viszont ösztönösen tutyimutyin öltöző Dannii Minogue nénit. Nézzétek el neki, hogy ő sem igazán érzi jól magát benne"
Kyle dögös kishúga hatalmas képességgel érkezett a celebvilágba, de keményen megdolgozott azért, hogy tehetségét továbbfejlessze. Nagyon fiatalon kezdett el ének és táncleckéket venni. Alig volt hétéves, amikor megkapta élete első filmszerepét egy ausztrál tv-sorozatban, a Skyways-ben. Dannii-t nemcsak a zenéje tette ismertté, hiszen ha valakiről akkor róla igazán elmondható, hogy sokoldalú tehetség. Az éneklés mellett kipróbálta a dalszerzést, a színészkedést, sőt még modellkedett is. Benjamin Hart-al folytatott kapcsolata nem tartott sokáig, és a hírek szerint ismét ex-pasijával kavar. Persze, Dannii mindig fenékig harapja az élet lekváros köcsögét, legutóbbi hírek szerint egy londoni szórakozó helyen sztriptíz-táncával mulattatta a közönséget. Mellényként is viselhető kardigánja hosszú repülőutak favoritja lehet, hiszen arra tervezték, hogy a többszöri, hosszas ülés alkalmával se kelljen igazgatni, így kiválóan használható színházban, moziban, akár a képen látható feszülős latex cicanadrág nélkül is. Remekül lehet benne állni, és ülni. Duran Duran koncertre a legcsácsibb hacuka. A kardigán alatt viselt émelyzöld selyemruha viselhető magában, cipő vagy Dannii nélkül.

Katie Holmes - Sírjanak a férfiak!

Hivatalos horgászjelmez?

"Lementem a telekre, megkapálni a zöldborsót és visszavágni a cseresznyefából. És rombusz alakúra kéne nyirbálni a bokrokat is, mert a szomszéd már kétszer szólt a hónapban, hogy átlógnak hozzá az ágak" Hivatalos horgászjelmez hölgyeknek. A fáradtan is macsó, kockás inges, fűrésztelepen robotoló, épp a weekendre igyekvő sztárok életérzését hordozza. A csizmába gyömöszölt farmerszár azt sugallja, hogy 'hé, kisfiam, csak akkor beszélj, ha kérdezlek, én most elhúztam, ne hívjatok, ne írjatok, a sört pedig csak rakjátok a küszöb elé'. Retikülje drágának és elegánsnak látszik, pont elfér benne néhány csalikukac és kapásjelző, meg két versenysörnyitó, angol és német sörökhöz külön-külön. A lomposan lógó, egyszer mosható, majd eldobható kardigán kiegészíti mindazt, amit az imént felsoroltak csupán sugalltak. A szereléshez ajándék láncfűrész jár.

Katie Holmes sikere a Dawson és a haverok-ban Josephine 'Joey' Potter szerepével indult, és innen egyenes út vezetett Hollywood legkeresettebb, irigyelt színésznői közé. Értelmes, gyönyörű és abszolút mentes a sztárallűröktől, 5 hosszú éven keresztül volt Dawson legjobb barátja, közben volt Kísérleti patkány (Disturbing Behaviour - 1998) is. Majd eljátszotta Hannah Green-t aki fülig szerelmes volt egyetemi tanárába Michael Douglas-be a Wonderboys - Pokoli hétvége-ben.

A kiugrást Colin Farrell szeretőjének alakítása a Telefonfülkében jelentette. Mindenki előtt világossá vált, hogy már nagyobb szerepekre is megérett, így 2005-ben az álarcos szuperhős Batman: Kezdődik! Bruce Wayne partnere lehetett, ami azért elég nagy szó még Hollywoodban is. Találkozása Tom Cruise-zal szerelem volt első látásra, és habár továbbra sem hallani róla sztárallűröket, mégis megtalálta a bulvársajtó. Tom Cruise és ő állandó szereplője lett a médiának.