horoszkóp

Liz Hurley a dekoltázsával kínoz

2008.10.19. 14:00
Liz Hurley az inkvizíció áldozata, akit a spanyolcsizma működési elvével ellátott szorítódekoltázzsal igyekeznek megtörni, de előtte még ő is megkínozza az elébe szaladó fotósokat. Christina Aguilera a lengyel-kínai könnyűipart igyekszik elterjeszteni Amerikában, de nem teljes meggyőződéssel. A Heti trend összeállításunkban kérjük, arra szavazzanak, aki önök szerint a legkínosabban érzi magát a ruhájában.

Tudjuk, látjuk, hogy Medveczky Ilona nem feszeng, ha a Bazilika előterében a szél fellibbenti eleve derékig sliccelt, fodros szoknyáját. Pláne, hogy megjegyzi olyankor, hogy a kalapját nem felejtette el letűzni, nehogy ellibbenjen. Ez azonban ritka és szép kivétel, amiért tiszteljük a művésznőt. Az esetek többségében a celebek kínlódnak, ha saját hibájukból, vagy rajtuk kívül eső körülmények miatt kénytelenek nevetségesen kinézni. A Heti trend összeállításunkban arra a nemzetközi celebnőre adják le a szavazatukat, aki önök szerint a leginkább kínlódik, és akivel a legjobban együttéreznek szorult helyzetében.

Avril Lavigne és Derick Whibley tűzriadót imitál

Nem olyan régen Pamela Andersonnal megesett az a szörnyűség, hogy smink nélkül volt kénytelen menekülni egy szállodából, ahol kora reggel gázszivárgás miatt rendeltek el riadót. A egykori playmate a riadó idején kilobbizta, hogy a szálloda éttermén keresztül menekítsék ki, nem szerette volna megkockáztatni, hogy az eleve pánikhangulatban közlekedő vendégek meglássák őt a folyosón. Ez a történet csak azért jutott eszünkbe, mert Avril Lavigne és Derick Whibley is úgy fest a mellékelt képen, mintha gázszivárgás miatt kellett volna sietve elhagyni a bázisukat, ám Lavigne a smink hiányát az arcába fésült hajával igyekezett korrigálni. A valóságban a paparazzók ellen védekezett ezen a módon a pár, amelyik jól tudja, hogy ha ők nem látnak, attól még látszhatnak.

Kate Moss a saját stílusát utánozza

Nemcsak Magyarországon jelennek meg az erdők öncélú pusztítása miatt tartalom nélküli irodalmi alkotások, hanem a világ számos más pontján is. Így adhatták ki Kate Moss stílusáról összeállított könyvet is, amelyik önmagában jó ötlet, de amilyen tippek szerepelnek benne, azok még közhelynek is rosszak. Például viseljünk csípőfarmert, ne görcsöljünk a sminkünkön, a hajunkat sem kötelező kifésülnünk, ha Kate Moss nyomdokaiban szeretnénk járni. A modell a Sohóban jelent meg ebben a kedvesen kinőtt szettben, és a fotó készültekor éppen a Freeze Art partit hagyta el. Az esemény jelentőségét mutatja, hogy Kate Moss haja ki van fésülve és láthatóan meg is mosta erre az alkalomra, mégis látható az az autentikus szétesettség, amelyik könyveket ihlet.

Christina Aguilera a lengyel-kínai ruhaiparból merít

Ha nem énekesnő lett volna Christina Aguilera, akkor szívesebben lett volna misztikus rovar az Idő urai cím francia-magyar sci-fi rajzfilmben. Egyértelmű, hogy az énekesnő szettjét nem a szedett-vedett jellege miatt választottuk be az eheti összeállításunkba, hanem mert percekig csodáltuk a garbóját, amilyet legutóbb 1994 őszén láttunk a Garay piac körzetében létesült lengyel-kínai angróbirodalomban. A nagybani gagyitermelők szövőszéke ontotta magából a hasonló, színes darabokat, csupán annyi különbséggel a mostani Aguilera-couture-hoz képest, hogy a neonzöldet és a cikláment alapszínként kezelték. A kilencvenes években pedig még fekete lasztex biciklisnadrágot vettek az ilyen felsőkhöz, ennek a továbbfejlesztett változatát látjuk az énekesnőn.

Liz Hurley egyszerűen csak szenved

A hiányolt cikláment Liz Hurley viseli, de elgyötört ábrázatán nyomon következő, milyen lelkesedéssel. Felvetődhet, hogy a színésznő az inkvizíció áldozata, akit a spanyolcsizma működési elvéhez ellátott szorítódekoltázzsal próbálnak megtörni, bár nem tudjuk, pontosan milyen, helyrehozhatatlan bűnei voltak a filmiparban. Liz Hurley láthatóan abban az állapotban van már, amikor mindent bevallana, de előtte még vizuálisan megkínozza az őt ebben a kiszolgáltatott állapotában megörökítő fotósokat. Liz Hurley nyilvános vezekléséről akkor készült kép, amikor a színésznő a londoni Global Illumination Initiative mevű eseményre tartott.

Helena Bonham Carter beleragadt a Tim Burton-mátrixban

Helena Bonham Carter megirigyilve férje, Tim Burton filmsikereit, úgy döntött, az év minden szakában igyekszik úgy festeni, mint egy lény az Álmosvölgy legendájából. A színésznő úgy érzi, a hivatásában és személyiségfejlődésében is eljutott arra a szintre, hogy Tim Burton ábrázolt világát egymaga is meg tudja valósítani, akár egy londoni séta alkalmával is. Ehhez nem is kell mást tennie, mint csimbókossá érett hajjal, sminkeletlen arccal, hős cincér-kabátban járni a várost, aggódó tekintettel pásztázni az utcákat. Azért Helena Bonham Carter a játékosságra is gondolt, nehogy túl komolyan vegyük a látványt. Az iróniát egy fürdőkacsával jelezte, amelyet nyakláncán visel.