horoszkóp

Heti trend: Liv Tyler újra tizenéves

2008.10.26. 13:27
Liv Tylert bizonyára a szeretet és a tisztelet fiatalította meg, ebben az összeállításban úgy fest, mint egy tinédzser, aki még nem nőtte ki a dark korszakát. Kate Beckinsale és Mischa Barton meg csak szimplán csodásan néz ki. A nemzetközi celebek a Beverly Hills-i Burberry üzlet újranyitásán jelentek meg az itt látható szettekben, és ezt most valóban pozitív példaként szeretnénk bemutatni, hogy lehet ennyire szépen is felöltözni.

A múlt héten a celebek nem szerettek ruhát viselni a nyilvánosság előtt, és ennek látható nyomaira reagálva Heti trend összeállításunkban arra a kérdésre kerestük a választ, vajon melyikük kínlódik a leginkább az öltözékében. Olvasóink empátiáját Liz Hurley keltette fel a leginkább, akit kollektívan sajnálhatunk, amiért mellét szorító dekoltázzsal kínozza a testét. Ezen a héten csodálatunknak kell teret adnunk jó néhány karakterben, mert a nemzetközi celebek annyira kellemesen tudtak felöltözni a Beverly Hills-i Burberry márkaüzlet újranyitásának estéjén, hogy percekig csak néztük az eseményről készült képeket. Jó, talán Kate Hudson ruhájára nem rajongással tekintettünk, de megerősíthetjük, ezen a héten a back to the roots jegyében a klasszikus kérdést tesszük fel: ki a legjobban öltözött celeb?

Kate Hudson vetkőzni szeret, de vajon öltözni?

Essünk túl Kate Hudson ruhájának elemzésén. A háztáji gazdaságokban már ismert, libaürülék-színű öltözéket választotta a színésznő a vendégek fekete-fehér-szürke kombói mellé, amelynek nemcsak a színe, de a fazonja is szokatlan volt, a jó elrejtésére merőben alkalmas. Igyekeztünk utánanézni, esetleg várandós-e a színésznő, de a legfrissebb hír a személyéről, hogy szívesen vetkőzik egy szerep kedvéért. Lehetséges, hogy a komfortja érdekében is szívesen vetkőzik, jelen esetben lecseréli ezt a glamour-zsákruhát, de erre a bolt megnyitója alkalmával nem került sor. Ha tetszik önöknek a kilencvenes éveket idéző összeállítás, szavazzanak Kate Hudsonra.

Mena Suvari lehetne a stylistunk, ha még egyszer nyit a Gucci üzlet

Roppant igazságtalan és ingerlő, amikor egy Gucci üzlet megnyitóján a vendégek szólogatnak be a helyszínre dolgozni érkező fotósoknak, mert szerintük nem elég elegáns, amit felvettek. Ez meg is történt a múlt héten a márka első hazai üzletének megnyitója alkalmából rendezett celebeseményen, de talán nem vettük volna zokon annyira, ha Mena Suvari ajánlotta volna fel a kritizált fotósoknak, hogy segít kiválasztani egy érzékeny úriközönség megnyerésére alkalmas szettet a számukra. A színésznő kevés divateseményen vesz részt, noha modellként is remek teljesítményt képes nyújtani, mint például a 2002-es Pirelli naptárban, ezért ha megjelenik valahol, azt hasonló nyomatékkal teszi.

Mischa Barton a flapper

Azon kívül, hogy Mischa Barton sorozatszínésznő jól néz ki ebben a kis flapperruhában, sok minden más nem jut róla eszünkbe, ezért megragadjuk az alkalmat, hogy az esemény vendéglátójáról, a Burberry-t vezető Christopher Bailey-ről értekezzünk. Az a szőke brit - magát józan divattervezőnek valló - fiatalember képes volt arra, hogy a fokozottan konzervatív márkából létrehozzon egy olyan brandet, amiről a harmincas éveikben járó tehetős angoloknak már nem a magán-nyugdíjpénztáruk jut eszébe. A tervező a könnyedséget építette be az új kollekciókba, így a Burberry-kockán és a trenchen kívül van mihez kötni a márkát. A tervező egyébként a Donna Karan és a Gucci márkáknál eltöltött évei után kreatív igazgatóként helyezkedett el a Burberry élén öt évvel ezelőtt, és tevékenysége nyomán Forbes magazin a világ legbefolyásosabb tervezői egyikének nevezte. Visszatérve Mischa Bartonra: szavazzanak!

Liv Tyler még nem nőtte ki a dark korszakot

A közelmúltban, amikor heti trend összeállításokat készítettünk, Liv Tylerről nem festettünk túl pozitív képet, tekintve, hogy a saját nagymamáját imitálta a megjelenéseiben. Nem vagyunk korlátlan hívei annak, hogy a stylistok melléfogásait, vagy a sminkesek hidegfrontból következő rossz hangulatát a celebalanyon verjük le, kijelentve, bizonyára magánéleti válságaikkal lehet összefüggésbe hozni, ha épp nem néznek ki előnyösen. A napokban megtudtuk, hogy egyes ajurvéda-szakértők szerint a tisztelet, a szeretet és az együttérzés fiatalító hatással bír egy emberre – nyilván Kozsó is ettől annyira fiatal - ezért az az érzésünk, Liv Tyler mindkét erényt bőségesen gyakorolta az utóbbi időben. A színésznő valóban úgy néz ki, mintha kései kamaszéveiben járna, még nem kinőve a dark-korszakot.

Kate Beckinsale-nek még a körme is harmonikus

Kate Beckinsale is remekül néz ki, a körömlakkja annyira harmonizál a kiegészítőivel és a sminkjével, hogy inkább folytatjuk értekezésünket Christopher Bailey-ről. A New York Times egy alkalommal azt írta a tervezőről, hogy a már-már öregessé vált márka „dinamikus felvirágoztatása” az ő újító szemléletének köszönhető. Bailey azonban ügyelt rá, hogy a katonai egyenruhákra emlékeztető vonalakat ne vesse el, hanem inkább a hagyományokra építse új ötleteit. A Burberry idén tavasszal nyitotta meg első magyarországi üzletét a glamgettóvá alakított Andrássy úton, ahol a két szintes üzlethelyiségben kergethetik egymást a vevők, hogy az üzlet megteljen élettel.