horoszkóp

Heti trend: Tóth Gabi nemet váltott

2008.11.30. 12:55
Tóth Gabi mókás, fiús külsővel mulatott a Danubius partin, mellette Judy szintén feketében mulatott. Ez adta az ötletet, hogy megnézzük, ezen a héten milyen fekete szettet húztak a nemzetközi hírességek és mindenkit egy csoportba osztottunk be, hogy bemutassák magukat. Tóth Gabi most Kate Beckingsale-lel és Ashley Olsennel versenyez.

A fekete estélyi ruhákról, a kis feketékről, és a nagy feketékről sok elméleti értekezést közöltünk már Heti tren összeállításainkban. Praktikus viseletről van szó, mivel szabása általában egyszerű, variált kiegészítővel többször is fel lehet venni nyilvános eseményen, jól mutat hozzá a vörös műköröm, a csipkekesztyű és a dominacsizma is. Angolkóros bőrszínen (jó, kedvesek leszünk: porcelánbőrön) hasonlóan jól mutat, mint kimerítő nyaralás után, változó hosszal is elegáns, és attól sem kell félni, hogy véletlenül Medveczky Ilona is ugyanabban a petit noir szettben jelenik meg egy koktélpartin, tekintve, hogy elvétve visel feketét. Ezen a héten már csak a saját szórakoztatásunk kedvéért is két magyar sztarletet dobtunk a klasszikusan elegáns nemzetközi színésznők ketrecébe. Döntsék el, ki győz.

Tóth Gabi és Judy emo-diétán

A szívünk hazánkhoz húz, ezért azért első, fekete ruhás jelöltünk rögtön két, jelentős, magyar nő. Tóth Gabi és Judy énekesnők a Danubius ügyfélpartin szabadították fel szellemüket az alkalmi viselkedési normák szigorú szorítása alól, és hagyták sodortatni magukat az eseményekkel. Bár Tóth Gabi, mint egy Atkins-diétát, tartja be az androgün emo-öltözködési és viselkedési kultúra illemkönyvében leírtakat. Tiszteletreméltó következetességgel teszi mindezt, emo-diétájától csupán néhány hétig, a Celeb vagyok, ments ki innen! című produkció forgatásának idején szabadult meg, de akkor pedig tényleges testsúlyából veszített. Judy nemrég megjelentette Szemtől szemben című könyvét, amelynek borítóján fekete ingben, fekete hajjal pózol, és amelyben pályafutásának szomorú, és boldog időszakait eleveníti fel. A jelek szerint ezt az ügyfélpartit a könyvének kampányeseményeként is értelmezte.

Rabruhatervezők Ashley Olsenre figyeljenek!

Tóth Gabi és Judy szellemszabadító szerelése után nem vághattunk bele rögvest a botoxharcos Nicole Kidman öltözékének elemzésébe, éreztük, szépen, fokozatosan kell haladnunk. Így lett második jelöltünk az anorexia egykori ikonja, Ashley Olsen színésznő és tervező, aki a New York-i Mango Flagship üzletben rendezett partira érkezett ebben a kreációban, ami a petit noir és a rabruha közti átmenetet képviseli. Higgyék el, hiánypótló ruhadarab ez, talán emlékeznek a tököli rabkórházban Zalatnay Sarolta alkalmi összeállítására. Nos, nem volt egy csinos, nőies, dizájnos darab, a börtönruha trendspotterek számára itt a legjobb alkalom, hogy ötleteket gyűjtsenek az új kollekciók számára.

Jó, hogy Molly Sims nem lett ügyvéd

Ha Tóth Gabi és Judy jelenléte harmonikusan elegyíthető a nemzetközi színésznőkkel, és ilyen alapon a fekete estélyinek sem fontos színfeketének lennie. Molly Sims a Las Vegas és a Lúzer SC színésznőjéről jó ötlet volt, hogy inkább sávos estélyik reklámfelülete lett, mint ügyvéd, mint ahogyan eredetileg tervezte. Molly Sims, miután letett a jogi karrier lehetőségéről, inkább modell lett, majd a sok nő által vastagra taposott úton elindult a színészi pályafutás felé. A nevét még nem sikerült a filmtörténet vaskos lexikonába belefoglaltatnia, de azért a divattervezők szívesen öltöztetik a nyilvános rendezvények előtt. Azt azonban nem tudjuk eldönteni, a színésznő melldísze vajon micsoda: Swarowski-gyík-e, vagy BB Ezüst Cuvée?

Kate Beckinsale és a napsütötte platformszandál

Kate Beckinsale outfittjéről csak a kilencvenes évek női magazinjainak stílusában tudunk most megemlékezni. "A színésznőről közismert, hogy mindig nagyon csinosan, és alkalomhoz illően jelenik meg nyilvános eseményeken. A sokunk által méltán irigyelt Kate ezúttal is kitett magáért, amikor Hollywood csodaszép dombjai alatt található Kodak Theater nagytermében megrendezett Hősök-estélyre csillogó, selyem ruhakölteményt választott a hozzá remekül illő kiegészítőkkel." Ekkor néz a szerzőnő a fotón elemzett hölgy lábára, és betűleütési sebessége 1.2 leütés/másodpercről 1.2 leütés/percre csökken, de folytatja a gondolatait. „Az idei szezonban még mindig nagy divatos viselet a magassarkú platformszandál, amelyik szépen kiemeli a karcsú bokát, íves rüsztöt. Azoknak a szerencséseknek, akik a napsütötte Californiában látták meg a napvilágot, nem szükséges beruházniuk évente új csizmára, és ezen szerencsések közé tartozik a csodaszép Kate is, aki nyugodtan felvehet egy-egy pár nyitott lábbelit a filmes médiapartira."

Mire gondolt Nicole Kidman?

Nicole Kidmanről nem a kilencvenes évek női magazinjai, hanem inkább revolverlapjainak modorában próbálunk megemlékezni. "Mi történt az arcoddal Nicki? Nicode, a híres hollywoodi színésznő már hosszú évekkel ezelőtt elvált Tomtól, de lelkében ez a sérülés olyan nyomokat hagyott, melyek óhatatlanul arcára is rányomták a bélyegüket. Mindezt súlyosbítja az a tény, hogy a szép színésznő a munkába temetkezett magánéleti válságának megoldása érdekében, sorra forgatta a később díjnyertes filmeket, karrierje egyre fölfelé ívelt, ugyanakkor rendszerint magányosnak és egyedülállónak érezte magát. Mára ez a probléma megoldódott, Nicole megtalálta a boldogságot férjem Keith oldalán, és várva várt közös gyermekük is megszületett, a kis szép Sunday Rose." Nyújthatjuk ezt még tovább, de a tény, hogy nem találjuk a megfelelő szavakat.