horoszkóp

45-en versenyeznek tovább a Velvet arca címéért

2009.04.06. 00:00
1000-nél több jelentkező, 120, Szipál Péter által lefotózott, meginterjúvolt és bemutatott lány után a Velvet arca címéért folyó verseny első szakasza véget ért. Mostantól negyvenöt lány versenyez azért, hogy részt vehessen a verseny döntőjén és az azt megelőző táborozáson. Hétfőtől naponta három lányt mutatunk be, akik közül az olvasók döntik el, ki lehet ott a döntőn.

24 héten át hetente öt lányt mutattunk be, hogy segítsenek eldönteni, ki legyen az, aki a Velvetet májustól egy éven át képviseli majd mindenféle rendezvényeken, és akiből reményeink szerint akár celeb is válhat. A 24 hét alatt olvasóink lelkiismeretesen szavaztak, így lett 24 heti győztesünk, akik automatikusan bekerültek a középdöntőbe.

A verseny gyakran igen szoros volt, néha a rászervezés gyanúja is felmerült, ezért a Velvet szerkesztői és versenyt lebonyolító Bloom modellügynökség vezetőinek javaslata alapján további 21 lány folytathatja a versenyt. A továbbjutók kiválasztásánál figyelembe vettük a pontszámok szorosságát, a lányok kisugárzását. A verseny mostantól egyenes kieséses alapon folytatódik, a napi három lány közül egy jut tovább, mégpedig az, aki a legtöbb szavazatot kapja.

Szavazni továbbra is csak Indapass-szal lehet, hogy nehezebb legyen csalni, de ha mégis próbálkoznak, észre fogjuk venni.