Victoria Beckham elbújt a saját reklámfilmjében

2008.12.04. 16:35
Victoria Beckham egyik korábbi reklámkampányát idézi néhány modell egy új rövidfilmben, amelyikben a focistafeleség ruháit viselik. A modellek elbújnak, lámpának tettetik magukat, vagy elefántnak, az egész videóban a legjobb a zene, amiről annyira nincsenek információk, hogy lehet, hogy tényleg Victoria Beckham az előadó.

Victoria Beckham egy új, Roland Mouret divattervező ihlette ruhakollekciót reklámoz egy rövid klipben. A klipet Victoria Beckham Marc Jacobs reklámkampánya ihlette – írja a Fashionista, ahol, mint látjuk, két mondaton belül három nagy név is megjelent. A kollekcióban tíz ruha található meg.

Ihlet egy szép zsákruha-kollekcióhoz

Roland Mouret francia divattervező még korábban dolgozott együtt Victoria Beckhammel, akinek egy rózsaszín zsákruhát tervezett, amolyan űrbázis-egyenruha stílusban. David Beckham felesége aztán idén szeptemberben be is mutatta a saját zsákruha kollekcióját.

Az új reklámban Marc Jacobs divattervező és a Lous Vuitton ház kreatív igazgatójának a kampányát idézi fel a ruhákat bemutató modellek. Beckham Jacobsot úgy reklámozta, hogy belebújt a tervező táskáiba, ezzel kicsit felborítva a ruha és annak viselője között fennálló viszonyt. A volt Spice Girls tag humoros reklámjában is hasonló dolgok történnek, a modellek beállnak állólámpának, elbújnak a bútorok alá, elefántot formáznak a ruhákból a fejükre.

Az új reklám jópofa lett, amin sokat dob a klip alatt hallható zene, amiről sajnos nem tudhatják a nézők, hogy ki adja elő. Az előadó megtalálásában az internet sem segített sokat, viszont egész sok helyen olvastuk azt, hogy Victoria Beckham énekel a reklámban. Ha ez így van, csak azt tudjuk javasolni, hogy folytassa. A különféle fórumokon egyébként a számnak sokkal nagyobb sikere van, mint a nagyjából kétezer fontos (600 ezer forint) ruháknak. Összeszedtünk néhány tippet, de széttárt karokkal állunk a szám előtt. Önök szerint ki énekelheti? (Ha a névre kattint meghallgathatja az adott előadót)