A legendás fehérneműgyártó legújabb divatbemutatója annyira jól sikerült, hogy nemcsak a férfinézők jöttek tőle izgalomba, hanem még a két ősellenség, Tyra Banks és Naomi Campbell is kibékült.

A New York-i Lexington Avenue Armoryban tartották múlt héten a Victoria's Secret fehérneműcég legújabb divatbemutatóját, de a hírügynökségi jelentések szerint a helyszínen készült fotókra még ma is több ezer férfi csorgatja a nyálát. Nem csoda, hiszen a legnagyszerűbb idomokkal rendelkező modellek pózoltak az adottságaikat legjobban kiemelő öltözékben (fehérneműben): Naomi Campbell, Giselle Bündchen, Tyra Banks, Adriana Lima, illetve olyan újonnan felkapott szupermodellek, mint Karolina Kurkova vagy az afrikai Oluchi Onweagba.

Heidi Klum hasa újra lapos

Klikkeljen Gisele Bündchenre!

A nagysikerű bemutató stílusát már a közelgő karácsonyi ünnepek ihlették (igaz, a szervezők közel egy évet dolgoztak rajta), a modellek hatalmas angyalszárnyakat kaptak a hátukra - olvashatjuk a Fashion Wired Daily riportjában. A legnagyobb szárnyat Heidi Klum kapta, akinek azért is volt különleges az alkalom, mert szülése óta először állt kifutóra, ráadásul nemrég született gyermekének apjával, Seallel dolgozhatott együtt: Seal énekelt, Heidi Klum modellkedett.

Nagy show

A bemutató bizonyára nem a fellépők miatt lett sikeres, mert Seal-en kívül Ricky Martin énekelt még el egy számot az új albumáról. A nagy nőfalónak tűnő Ricky szerint tévednek azok, akik szerint az idei bemutató túlságosan szexuálisra sikerült, azzal érvelt, hogy "Ugyan már! 2005 van!".

A nagy nevű fehérneműmárka bemutatóját Pharrell Williams, Paris Hilton testvére, Nicky Hilton és Lenny Kravitz is megnézte, de ez nem olyan nagy ügy, mert ők hárman általában minden nagyobb divatbemutatón ott vannak.

Modellbékülés

Klikk!

A bemutatón először Gisele Bündchen tűnt fel szexi krampuszruhában, aztán jöttek a veterán modellek: Naomi Campbell és a kissé megvastagodott lábú, de még mindig helyes Tyra Banks. Utánuk üde frissességével megjelent Adriana Lima, aki az "I love Candy" című számra vonult be, és egy óriási nyalókát nyalogatott. A Victoria's Secret idei eseményét egy vodkagyártó cég is szponzorálta, így az after partyn volt mivel javítani a hangulatot a kifáradt modelleknek.

A hollywood.com híradása szerint a bemutató annyira inspiráló volt, hogy az öltözőben Tyra Banks kibékült Naomi Campbell-lel, akire eddig kölcsönösen dobálták a sarat. A barátkozás eredményeként Campbell nemsokára feltűnik Tyra Banks beszélgetős tévéműsorában.