Biciklisfutárok a trendfelmérésen

2004.03.31. 16:57
Különféle trendeket bemutató sorozatunkban arra keressük a választ, hogy milyen is egy-egy szubkultúra illetve foglalkozási ág képviselője. A rendszergazdák után jöjjenek most a drótszamaras küldöncök.
Minden biciklisfutárnak hosszú raszta haja van? Minden biciklisfutárnak gyűrött a jobb nadrágszára? Minden biciklisfutár a Szóda kávézóba jár? Minden biciklisfutár napszítta, cserzett bőrű napszemüveges fiú, felpöndörödő műanyagmatricás hátizsákkal?

Küldjön fotókat, de ne suhanót!

A trendfelmérő-program játékszabályai megegyeznek a rendszergazdák vetélkedőjével: arra kérjük az érintetteket, hogy küldjenek önmagukról vagy biciklisfutár kollégákról fotókat jpg vagy gif formátumban a bvincze@velvet.hu címre. A Velvet tagjai most is megvizsgálják, kielemzik, értékelik, összesítik és közzéteszik a látottakat. A téma specifikus jellege miatt felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy lehetőleg parkoló vagy éppen indulási/érkezési helyzetben lévő biciklisfutárokat kapjanak lencsevégre, elsuhanó kerékpárost ábrázoló felvételeket ugyanis csak nagy nehézségek árán tudunk elemezni.

Vidékiek és külföldiek is

Különös érdeklődéssel várjuk a vidéken illetve az ország határain túl élő biciklisfutárok portréit, egyrészt mert kíváncsiak vagyunk, mennyire fővároscentrikus foglalkozási ág a biciklisfutáré, másrészt - mivel hangsúlyozottan komoly trendfelmérőről van szó - szeretnénk minél szélesebb körben tájékozódni.
A fotók beküldési határideje április 15., csütörtök, déli 12 óra. Fejenként legfeljebb két képet áll módunkban megjelentetni.

Feltételek

Minden fotó feltöltője elismeri, hogy a fotó szerzői jogai őt illetik. Csak olyan fotó tölthetők fel, amely a feltöltés után nem sérti mások személyiségi jogait, a feltöltő pedig kijelenti: rendelkezik a képen látható személyek hozzájárulásával.