horoszkóp

Görög Zita húsos fenekébe harapni

hh
2005.04.21. 15:32
Az idei Cosmopolitan bikinishow szép és nagyon unalmas volt, de azért durva dolgokat is láttunk. Például egy tizenhét éves modell mellén terhességi csíkokat, Görög Zita mindent láttató bugyiját, vagy azt, ahogy Szilágyi János Som Lajos-imitátornak kinéző fiának kopasz feleségét fűzte.

Intro

A barátaim szerint a Cosmo a legártalmasabb lap, mert igényes vizuális körítéssel álcázva rosszra tanítja a fiatal lányokat: szextippjeikben a fejlődésben lévő lányokat többek közt anális szexre, és más gyanús dolgokra biztatják. A fiúk többsége ennek biztos nagyon örül, de azért szerintem ezt nem kéne erőltetni, vagy legalább az ilyesmit nem a Cosmóból kéne megtanulni, elég azt az életből is.

Oroszlán Szonja ruhában volt

Tekintse meg képeinket!
A bikinishowt idén Oroszlán Szonja bikinis fotójával hirdették, ezért azt hittem, a színésznő is felvonul a kifutón, de sajnos az ő alakján most nem élezhetem a nyelvem, mert csak vendégként - teljesen felöltözve - vett részt az eseményen a legutóbbi Cosmo címlaplánya.

A meghívóban sok kétértelmű hívószóval csábították a közönséget (rombuszszabást és húsevő virágokat is ígértek), és ez olyan jól sikerült, hogy a Millennáris Fogadó csordultig megtelt divatos nézőkkel, akik aztán olyan komoly fejjel nézték végig a bemutatót, mintha éppen valamelyik egymillió dolláros matematikai sejtést akarnák bebizonyítani. Pedig itt nem volt semmi ilyesmi, csak popó és cici.

Kiderült: Som Lajos Szilágyi János fia

Kötelező jelleggel ezúttal is voltak ott sima és megasztárok. A hírességek szó nélkül tették a dolgukat: Fresh Viki pucsítva pózolt, Oroszlán Szonja oroszlánként vicsorgott, Tilla az időjárás által lenyomva szomorú arcot vágott, Szilágyi János a fia nejével flörtölt, Tóth Veronika és Oláh Ibolya pedig dalolászott.

A helyszínen egy véletlen során derült ki, hogy Szilágyi János fia – aki hosszú szakállával és kopasz fejével kísértetiesen hasonlít Som Lajosra, a Piramis frontemberére, de a ZZ Top tagjaira is – a Cosmopolitan fotósa. Azt is megtudtam, hogy a hölgy, akivel Szilágyi apuka végig karonfogva illetve összeölelkezve járkált, nem az ő nője, hanem a fiáé.

A kerek, a szögletes, a hosszú, a rövid, a gömbölyű és a lapos

A „Cosmo baby, let’s go straight bikini” – kezdetű számmal kezdetét vette a bemutató, amelyen rendhagyó módon, vizes kifutón, lótuszvirágok között lépdeltek az alultáplált lányok. Kedves ismerősöm kizárólag azért jött el velem, mert fenékfetisiszta, és mivel életében először volt ilyen jellegű rendezvényen, számára még új volt, hogy a manökeneknek egyáltalán nincs jó fenekük. Az egyetlen kivétel ez alól Görög Zita volt – derült ki kiterjedt közvélemény-kutatásom során. A többi lány leginkább azt bizonyította, hogy bárkiből lehet modell, ha nem eszik két hétig. Egy helyszínen szemlélődő férfi elmélete szerint azért löttyedt a modellek feneke, mert alapvetően jó testi adottságokkal születnek, ezért nem edzik a testüket, és hamar ilyen fonnyadt lesz.

A prominens vendégek az első sorból követték figyelemmel a huncutul egymásra mosolygó modellek vonulását. A nedves kifutó fő attrakciója a szelíd tekintetű Görög Zita volt, de Epres Panni minden egyes színrelépését is ováció fogadta.

Harapnivalók

Klikk a képre!
A bikinikről azért nem lehet semmi különös ismertetőjegyet kiemelni, mert közel hatvanféle „atom” bikinit láthattunk, ergo volt köztük fekete, színes, drapp, flitteres, virágmintás, leopárdmintás, kígyóbőrutánzat, bénácska és szuperjó, de volt olyan is, ami egyszerűen megszólalt: Görög Zita húsos popóján viselt bikinialsón „Bite me!” azaz „Harapj belém!” felirat díszelgett. Na, az például ötletes volt.

A hajak zseniálisan néztek ki, ezért kicsit sem lepődtem meg, mikor megtudtam, hogy a zseniális Herczeg Csaba készítette az óriási tupírozott frizurákat Snoopy nevű kollégája segítségével.

Pócsik Anita főszerkesztő elmondta, hogy kicsit hippi hangulatú, kicsit nyolcvanas évek világát idéző bemutatót hoztak össze a Cosmopolitan belga stylistja, Eli van Poeyer vezetésével. „Ez már a nyolcadik Cosmo bikinishow, és nem sokkal tér el ez sem a tavalyitól” – mondta a főszerkesztőnő. „Idén kicsit viccesebbek, kicsit színesebbek a bikinik és a hangulat is vidámabb.” Valóban volt egy-két tetszetős rész, például a Lolita blokk, amikor a modellek lufikkal a kezükben, gumicsizmában, a Lollipop című számra vonultak fel.

Hiánypótló karaoke

A bemutató végeztével Tóth Veronika és Oláh Ibolya énekelt, majd utánuk egy populáris számokat játszó DJ zenélt. De ez a része már végképp annyira unalmas volt, hogy miután feltankoltam a koktélokból, és telítődtem a sonkás-tormás falatkákkal, vidáman tovább álltam. A Cosmo bikinishow során keletkezett szellemi űrt pedig hazafelé azzal töltöttem be, hogy a Mammut 2 aljában található bárban a Carpe Diem együttes Álomhajó c. számának zenéjére elkaraokéztam a Flash együttes Képviselő Funky című számát. Ettől megnyugodtam.