horoszkóp

A tangabikinit hordja a tizenéves!

2007.08.09. 16:54
Sok nő feszes testről álmodik, ami csekély mozgás esetén is íjként feszül meg, és akármilyen fürdőruhában istennőnek érzi magát. A valóság azonban jobban közelít az izomtónus nélküli fenék plusz tangabikini kombóhoz. Az utca emberének megoszlik a véleménye, a szigorúbbja huszonéveseknek már nem ajánlja a tangát, meg annak sem, akinél kilóg a hús.

Kati (48)

"Egyértelműen van olyan fürdőruha, ami bizonyos testen vagy életkor után nem áll jól. Azt gondolom, hogy egy fiatal nőn, aki csinos, lehet szép egy tangabikini, de egy bizonyos kor után, vagy ha nem olyan tökéletes valakinek az alakja, már nem szerencsés. Ízléstelennek tartom, ha olyan veszi fel, akinek kilóg a hája. Egy szép test az szép látvány, ma már nem találok semmi különöset abban, ha strandon apró bikinit hordanak. Alaktól függ, de negyven év fölött már nem nagyon ajánlanám a tangát, bár még akkor is tarthatja magát jól egy nő. De akkor már változunk, más a kötőszövet, meg minden. Egy szép nő nyugodtan megmutathatja magát egy bizonyos korig."

Bernadett (23)

"Nincs olyan, amit nem lehet viselni. Bár azért legyen meg a nő alakja hozzá: ne legyen csontsovány, és tudja, hogy a testalkatához mi illik. Legyen önkritikája. Aki kicsit hájasabb, az ne hordjon tangát, bár ha nem lóg rajta a bőr, hanem feszesebb, akkor rajta is oké. Ez életkortól független, bár hatvanévesen lehet, hogy nem vennék fel tangát. Az én negyvenéves anyukámon is még bőven elfér."

Kati (25)

"A kétrészes fürdőruhát szerintem nem szabad már negyven-ötven év után felvenni, csak azoknak, akik nagyon jól tartják magukat. Inkább egybefürdőruhát hordjanak, vagy ha szélesebb a csípőjük, olyat, ami eltakarja a csípőt. Vannak olyanok is, amivel a mellen lehet segíteni, hogy nagyobbnak vagy kisebbnek látsszon. Szerintem a nagyon aprómintás inkább a vékonyabbaknak áll jobban, a nagyobb mintás meg a kövérebbeknek. Strandon csak az hordjon zsinórtangát, akinek nagyon jó alakja van, viszont a monokininek nem vagyok ellenzője. Szerintem minden fürdőruha ahhoz kötött, hogy ki hogyan tartja magát."

Tamás (64)

"Mindenféleképpen azt ajánlom a hölgyeknek, hogy csak az alkatukhoz megfelelőt vegyenek fel, mivel a túlsúlyos hölgyeknél a kitüremlő hús nem éppen, hogymondjam, nem gusztustalan, de a férfiak szemében kicsit túlzás. Szerintem a zsinórtangával túl sokat mutatnak meg magukból, és én azt inkább a fiatalabb lányoknak ajánlom, nem azoknak a hölgyeknek, akik elérték már azt a húsz-huszonkét éves kort. Tizennyolc-tizenkilenc évesen hordják, a huszonkét éves az én szememben már komoly, érett hölgy, hordjon kétrészest. Az egyrészes azoknak a hölgyeknek jó, akiknek nem olyan jó az alakja, mint szeretnék, azt összébb tudja tartani."

Denis (28) és Mátyás (27)

"Szerintem teljesen oké, ha valaki tangabikinit hord, függetlenül az alaktól és az életkortól, a lényeg az, hogy kényelmesen érezze magát benne. Esetleg bizonyos életkor után jobban odafigyelhet, mondjuk ötven után már ne hordjon tangát."

"Egyetértek, de nehéz megmondani, mert az adott emberen múlik. Maximum, ha nem tetszik, nem nézek rájuk. Ha nekik tetszik, akkor legyen, engem nem nagyon érdekelnek."

Nézzen bikinis hölgyeket!