horoszkóp

Házibuli ökörsütéssel és Kiszel Tündével háromszázezerért

mm
2009.04.05. 20:20
Ha unja már, hogy a házibulik hányásba, pornófilmszemlébe, társasjátékozásba fulladnak, akkor érdemes megfontolnia a tanácsainkat. Arról értekezünk, hogy miként és mennyiért lehet feldobni egy szoarét. Díszvendégként Kiszel Tündét is megszerezheti potom nyolcvanezerért, és akkor tuti lesz majd mit mesélni az unokáknak.

Az elején kell bevallanunk, hogy amikor olyan szolgáltatások után kutakodtunk, amelyekkel rendesen fel lehet dobni egy házibulit, kerti partit, vagy hasonlót, a hosszas keresgélést kissé csalódottan kellett befejeznünk. Magyarország egyelőre nem az extrém partikellékek kánaánja, de azért persze találtunk néhány igazán kemény szolgáltatást.

Élő vagy guminőt

Persze a legérdekesebb nyilván az, hogy milyen pikáns dolgokkal lehet megfűszerezni egy házibulit. Ha szeretjük a táncoslányokat, és főleg azt, ha levetkőznek, akkor ideális választás lehet a hangulatfokozásra egy sztriptíz produkció.

Ma már teljesen elérhető árkategóriában vannak, Mészáros Dóra és Rácz Linda közös produkcióját nagyjából hatvanezer forintért megkaphatjuk a bulinkba. Ha nem akarunk ennyire ismert neveket, akkor ennél olcsóbban is találhatunk vetkőzős lányokat.

Ha nem a vetkőzés, hanem a lány, na jó, nő a cél, akkor nagyjából nyolcvanezer forintért a házibulija házigazdájának felkérheti Kiszel Tündét. Legalábbis ha megér ennyi pénzt az, hogy évek múlva így kezdhetjük majd a sztorit a barátainknak: „És arra a házibulira emlékszel, amikor Gábor annyira szét volt, hogy belehányt Kiszel Tünde dekoltázsába? "

A szerencsésebb helyzetben lévők, de legalábbis az Egyesült Államokban élő olvasóink tudják igénybe venni azt a San Franciscó-i szolgáltatást, hogy néhány tízezer forintnyi dollár ellenében guminőt bérelhetünk magunknak. Nem is akármilyet, a Tracy névre hallgató baba az igazán élethű babák közé tartozik, ráadásul limuzinnal hozzák, és az egész alig kerül hetvenezerbe.

Olyan remek produkciót, mint a Shop Stop 2-ben látható szamaras jelenet nem találtunk, de talán ez nem is akkora baj. Mi is kicsit túlzásnak érezzük.

Jönnek gépestül, ökröstül

Amióta a Heineken bevezette a magyar piacra a minihordókat, szinte mindenhol lehet már találkozni ezekkel az átkozott ötliteres vackokkal. Az a baj velük, hogy annyira azért még mindig különlegesek, hogy mindenki akarjon belőlük inni, úgyhogy sokan egy darabig csak pikolókat szorongatnak, azt viszont boldogan.

Pedig egy rendes sörcsapot bérelni, harminc vagy ötven liter sörrel együtt nem is akkora durranás. A szerkezet bérlése 12 ezer forint plusz áfa, a kiszállítás Budapesten belül 2-3 ezer forint. A sör tizenhárom és huszonhárom ezer forint között mozog. Persze spórolhatunk egy kicsit, ha magunk hozzuk, visszük a szerkezetet. „Volt már olyan bérletem, ami céges buli volt, amikor öttől háromig adtam csapot” – mondta Kerepesi Tibor, az egyik csapokat bérbeadó cég vezetője a Velvetnek. Mint ahogy megtudtuk, ilyen csapokat jellemzően nyáron szoktak bérelni, és akkor is egy egész hétvégére. Ilyenkor az esetek nyolcvan százalékában a bérlő hozza és viszi a szerkezetet, ráadásul kedvezményt is kap a hétvégi bérlés esetén: összesen tizenhatezer forint plusz áfát kell fizetni.

Az ételeknél már egyértelműen egy nyári kerti partiban gondolkoztunk, úgyhogy megnéztük, hol és mennyiért lehet ökörsütő szerkezetet bérelni. Olyat sajnos nem találtunk, ahol külön gépet lehet szerezni, viszont olyan szolgáltatást igen, hogy jönnek gépestül, ökröstül, megsütik az állatot, majd fel is szolgálják.

Az ökör- vagy malacsütésnél fő szabályként elmondható, hogy minél több embert hívunk, arányaiban annál olcsóbb. Egy malacsütés ötven főre kiszállással, sütéssel, malaccal együtt kétszázezer forint. Ha viszont sok ismerősünk van, és mindenki hozza a kis barátait is, és mondjuk összejön száz ember, akkor kétszázötvenezret kell szétdobni ennyi ember között. Ökröt egyébként száz fő alatt nem is nagyon lehet kérni. Mostanában jellemzően lakodalmakon szokták a szolgáltatást igénybe venni, mert kezd újra divatba jönni a nyársétel, ahogy azt Iglódi Ferenc ökörsütő mestertől megtudtuk.

Lesz program

Az evésen és iváson kívüli szolgáltatások terén találtuk a legkisebb kínálatot. Persze hívhatunk mindenféle zenekarokat, dj-k is akadnak szép számmal, akik kifejezetten magánrendezvényekre járnak zenélni, de ezeknél egy fokkal érdekesebb programot szervezni, különösebb erőfeszítések nélkül, nem olyan egyszerű.

A zenénél maradva a karaoke adja magát, az ehhez szükséges szerkezetet, ha nem a számítógépünket akarjuk csatasorba állítani, mert az mégiscsak snassz, már hatvanötezer forint plusz áfáért megszerezhetjük a bulinkba.

Nagyvonalú büdzsé mellett, talán a legérdekesebb a rendelhető Legyen ön is milliomos. Hoznak hozzá műsorvezetőt, persze nem Vágó Istvánt, és projektort, pulpitust, majdnem olyan, mint a tévében. Ha ellenszenves részlegvezetők vagyunk egy multinál, akkor még a vállalatunk profiljára szabott kérdésekkel is kérhetjük a játékot, ezzel is jelezve a szórakozni vágyó alkalmazottainknak, hogy hol a helyük.

A szolgáltatás 190 ezer plusz áfáért vehető igénybe, és még ötvenezer forint értékben nyeremények is járnak hozzá.

Keressünk egymástól ellopott kincseket!

Nem kifejezetten a házibulikhoz tartoznak, de nem árt, ha tisztában vagyunk vele, egészen érdekes dolgokat lehet bérelni, ha kicsit kilépünk a rendezvények világából.

Nemrég indult szolgáltatás a távirányítós-autó bérlés. Itt hatvanezer forint plusz áfáért kapunk egy komplett pályát 4-6 autóval, amit nyolc órán keresztül használhatunk. Képzeljék csak el, mekkora móka, amikor a tánctéren nem csak az alkohol, és a tereptárgyakká evolválódott, kidőlt harcostársaink nehezítik a mozgást, hanem az őrült módon fel-alá cikázó kisautók is.

Egy kis kincskereséssel remekül fel lehet dobni a kerti partinkat, különösen akkor, ha a kincsek a barátainktól ellopott értékes fémtárgyak: gyűrűk, órák, ilyesmik. Szerencsére fémdetektort is lehet bérelni. Naponta mindössze hatezer forint. Mondjuk le kell tenni nyolcvanezer forint kauciót, amit visszakapunk, ha nem tesszük tönkre a gépet. A céget üzemeltető úrtól megtudtuk, hogy a szolgáltatást nem veszik túl sűrűn igénybe, talán 2-3 hetente, ha valaki elvesztett valamit, pedig fémdetektorral pásztázni a grillsütő környékét az elásott slusszkulcsunk miatt igazán jó móka.

Sajnos a legextrémebb szolgáltatás a hüllőbérlés, tízévnyi sikeres működés után megszűnt, úgyhogy tényleg csak elképzelni tudjuk, hogyan sikongatnak a lányok a buliban, amikor beeresztjük a kígyókat a szobába.

Amennyiben ezeknél jobb, a valóságban is létező szolgáltatásokat ismer, ne hezitáljon, küldje el nekünk!