horoszkóp

Cannes-ban pózolnak a sztárok: Eva Longoriától Catherine Deneuve-ig

2008.05.20. 16:20
A cannes-i filmfesztivál félidejénél összegyűjtöttük az elmúlt négy nap figyelemreméltóbb vörös szőnyeges fellépőit. A felhozatal erős: az erkélyen meztelenkedő Angelina Jolie mellett a francia riviérán a hollywoodi színésznők mellett szupermodellek és olyan legendák is megjelentek, mint Catherine Deneuve vagy Faye Dunaway.

Woody Allen Vicky Cristina Barcelona című, leszbicsókkal is megpromózott filmjének bemutatója nem kedvezett a nagyestélyiknek és a frizuráknak, de szerencsére egyből került egy asszisztens, aki esernyőt tartott vörös szőnyegen pózoló celebek feje felé. Így szerencsére nem ázott meg Penelope Cruz hátul mélyen kivágott, bézs színű hercegnőruhája sem.

Woody Allennek nem jutott esernyő?

Sellők

Az idei estélyi ruhákban két irányvonalat figyelhettünk meg: egyrészt hódít a lágy esésű, sellőszabású estélyi: Penelope Cruz, Cate Blanchett és Goldie Hawn is ilyen majdnem áttetsző, légies darabban vonult a vörös szőnyegen. Monica Belluci viszont maradt a klasszikus fekete-fehér kombinációnál. A sellőfodrokat azért ő sem hanyagolta el.

Klikk a pózoló sztárokért!

Nemes anyagok

Egészen más stílust képviselt Salma Hayek, aki zöld, flamenco-ruhára emlékeztető estélyit viselt - az Istentől ajándékba kapott duzzadó kebleket kihangsúlyozva. Natalie Portmanhez hasonlóan Gwyneth Paltrow is kedvelheti a fodrokat: egy mélyen kivágott, felül fodros-masnis, kissé talán szerencsétlen szabású mélykék taft estélyiben vonult. A nem mindennapi cipő ezúttal sem maradt el a színésznő lábáról. Aishwarya Rai indiai színésznő is a súlyosabb kelmék híve: ő hímzett brokát estélyiben jelent meg.

Catherine Deneuve nadrágban és cigivel

A fesztivál egyik központi figurája Catherine Deneuve, aki a Karácsonyi történet című filmben szerepel. A francia színésznő lila-fekete nadrágkosztümben, aprómintás selyemblúzban, és tarka, virágmintás ingruhában jelent meg a bemutatókon és a sajtóeseményeken. A francia dívát - sok kollégájával ellentétben - az sem zavarta, hogy a fotósok jópárszor cigarettával a kezében fotózták.