horoszkóp

Fekhely negyvenezerért gigasznob gazdáknak

dr
2006.12.02. 19:50
Buksi és Mancs már nem érhette meg, hogy negyvenezeres fekhelyet vehessenek gazdáik Budapesten is. Közép-Kelet Európa első, exkluzív állatkellékeket forgalmazó boltja nyitott meg az újlipótvárosiak örömére.

Péntek este Újlipótváros egyik frekventált utcájában megnyílt végre egy olyan bolt, ahol az összes dizájnőrült kutya és macskatartó trendi kiegészítőket vásárolhat kedvencének. Van itt minden, mi szem szájnak ingere: tálak, fekvőhelyek, ruhák, hordozók és számtalan játék. A választék - konkurencia híján - egyedülálló, a termékek legtöbbje még ismeretlen a magyar közönség számára. De minek, ha Magyarország két legismertebb kutyája, Mancs és Buksi, rövid időn belül elpuszult.

"Ausztriától keletebbre még nem teremtődött ennek meg a kultúrája"

Az üzlet mérete és hangulata tipikus manhattani dizájnboltra emlékeztet. A tulajdonosok nem véletlenül itt indították be a vállalkozásukat, hiszen "kimagaslóan magas a kutyatartók száma ebben a kerületben". A megnyitón is voltak kisállatok, amik érdeklődve szagolták a finomságokat az asztalokon, de minden más hidegen hagyta őket. Ez az üzlet, lássuk be: inkább önnek boldogság, nem kedvencének.

Klikk!

Ha utánozni kívánja kedvenc hollywoodi sztárjának állattartási szokásait, itt minden adva van hozzá. Kézzel készített valódi bőr nyakörv, Swarovsky kristályokkal kirakva. Leopárdmintás hordozó. Esőkabát a nyirkos decemberi sétákhoz vagy fényvisszaverő felső, ha későn érnének haza az esti futásból. Ha ez sem elég önnek, készüljön hosszú útra. "Kelet felé Moszkva a legközelebbi nagyváros ahol ilyen üzlet van." - mondta az egyik tulajdonos.