Kupakgyűjtőket és Megasztárokat vár a siófoki homok

vb
2004.06.07. 14:24
Idén is reklámajándékra cserélheti a kupakokat, toporoghat a homokban TNT-koncerten, benevezhet a hét sportolója díjért, beszélgethet 44 intelligens robotlámpával és persze öntheti magába literszám a kátrányos italt. Hamarosan újra nyit a Coca-Cola Beach House.
Az idei lesz immáron a nyolcadik Beach House Siófokon - jelentette be a kólacímke színű ingbe öltözött Kallós András kommunkiációs igazgató a hétfői sajtótájékoztatón.

"Aktív és eseménydús nappali programok, izgalmas éjszakák"

várnak a Beach House látogatóira, tudtuk meg a világcég egyik munkatársnőjétől. Idén június 26-án kezdődik a rendezvény - nem meglepő módon a Megasztárokkal - és eltart egészen augusztus 21-ig. A programsorozat szervezői biztosra mentek: a szerda és szombat estékre a tipikus nyári zenekarokon (Pa-Dö-Dő, Unique, Roy és Ádám) kívül az idei Aranyzsiráf-gála díjazottjait is meghívták. Valószínűleg így kerülhetett az első pillantásra kakukktojásnak ható Anima Sound System (július 14.) olyan patinás nevek mellé, mint a Groovehouse (aug. 4.) vagy a Crystal (augusztus 20.).

Playbackelő huligánok és a light ezüst lány

Tavaly a Hooligans lett a Beach House "év előadója", ezért a sajtótájékoztatón playbackes megoldással előadtak egy dalt (érdekes volt élőben látni, milyen az, amikor a dobverő nem ér a dobhoz, hanem fölötte mintegy 5-10 centiméterrel megáll a levegőben). Őket követte később Dukai Regina, a tavalyi Coca-Cola light ezüstlány, akinek már van egy nagylemeze "Csak szeress..." címmel, és szünet nélkül tud kedvesen mosolyogni playbackelés közben.
Kiderült, hogy az ingyenes rendezvényre látogatókat "high-tech színpad" várja, mely "hangzás és a látvány tekintetében minden igényt kielégít", valamint hogy a komikus nevű DJ Popcorn lesz a vasárnapi lemezlovas.

Sport

Követve az aktuális világeseményeket, az idei év újítása a Coca-Cola Nyári Játékok, melynek során a vállalkozók öt sportágban versenyezhetnek a hét vagy a nyár legeredményesebb sportolója címért. A megszokott strandjátékok mellé idén felállítanak egy kosárlabdapályát, és állítólag kite-szörf oktatás is lesz.

Lobogó

A Coca-Cola 74. éve támogatja az olimpiai játékokat, ezért a MOB-bal együttműködve nemsokára elindítanak egy olimpiai zászlótúrát. A hatszor három méteres lobogóra bárki felírhatja jókívánságait, ami az országjárás befejeztével a magyar olimpiai falu főterére kerül majd.

Kupak

Egy hét múlva el lehet kezdeni ismét a kupakgyűjtést, a Sportláz! nevű akció ugyanis 18-án indul. Aki tehát kólafelirattal ellátott speciális folyadékhűtő poharat vagy felfújható fotelt szeretne, izgulhat, hogy az 540 ezer nyeremény közül megcsípi-e valamelyiket.

Sört a robottól

A sajtóanyag tanulmányozása közben szerkesztőségünknek néhány perces fejtörést okozott a kontúrstég és a 44 intelligens robotlámpa kitétel, ám utóbbi talányt rovatvezetőnk hamar feloldotta. "Oda lehet menni hozzá, hogy jó napot kívánok, egy sört szeretnék kérni."