horoszkóp

Norbi-kultusz és bikinik a Gellértben

io
2006.04.21. 13:44
A Cosmopolitan idei bikinishowján olyan sok volt a híresember, hogy mi éreztük magunkat tölteléknek. Ennek ellenére aki tehette, Norbi köré gyűlt, ő pedig látszólag élvezte a felhajtást. De volt jó sok cici és popsi is.

A tavalyi után ismét egy celeb képével reklámozták a Cosmopolitan bikinishowját, de idén még Oroszlán Szonjánál is nagyobb sztáraspiránssal, a született feleségek Eva Longoriájával. Az idei, immáron kilencedik ilyen bemutatót a Gellért fürdő aulájában szervezték meg, ahova a szervezők New York felhőkarcolóit varázsolták a díszletek közé. Úgy tűnt, aki nem valamelyik nagygyűlésről sietett haza, az csakis ide a fürdőbe vágyott, ahova vonalkódos belépőkártyával lehetett belépni. De azt is csak nehezen, akkora volt a tömeg. A kint rekedtek kedvéért a szervezők még egy kivetítőt is felszereltek a kertben, hogy ők se maradjanak le semmiről. Éjfél magasságában véltünk is felfedezni egy pár bézs kardigános, bölcsész kinézetű lányt, akit megszántak a kidobók és beengedtek a nagyok közé.

Mindenki Norbit akarta

Klikk a képre!

Itt ugyanis összejött a magyar celebritivilág apraja-nagyja, feszengve és kapcsolatépítve. Az egy négyzetméterre jutó híresemberek száma meghaladta az ötöt, de legalábbis minden harmadik arc ismerősnek tűnt, vagy a tévéből vagy a magazinokból. Mintha kivételesen a civilek lettek volna a kötelező töltelék.

A megjelent hírességek legtöbbje valamiért a felékszerezett Norbival szeretett volna fotózkodni, aki ezt szemmel láthatóan élvezte, mi viszont elvből nem álltunk be a sorba. Ha hiányzik Önnek Norbi arcmása, próbálja meg maga elé képzelni, mi direkt nem fotóztuk. A szorosan mellette álló Rubint Réka is szívesen pózolt, pedig annyira barnára és kontúrtalanra sült, hogy szinte eggyé vált a Gellért terrakotta csempéjével. Akinek pedig nem sikerült a hobbi-dietetikus közelébe férkőznie, sem magára vonnia a fotósok figyelmét, az jó hangosan megbeszélte az egyelőre még titokban tartott nyári last minute út részleteit. Mivel ezek roppant izgalmas elemeit nem hallottuk pontosan, mi is megvesszük majd a Story magazin nyári sztárnyaralásos különszámát.

Volt, aki a társaság szélére csúszva még ennél is szerencsétlenebbül járt. Nekik ott volt a kicsit lassú ingyenbár kínálata, vagy saját maguk kreálta szórakozási módok. Szebeni István és Noszály Sándor például unalmában azon versenyzett, hogy ki tudja maga mellé állítani a legalacsonyabb szembejövő férfit, így például Norbit is, hangsúlyozva ezzel saját termetüket. A legérdekesebben öltözött vendég Viva Patrícia volt, akit egyenesen Péter Pán ihletett meg.

Görög Zita helyett sorozatsztárok

Magát a bemutatót olyannyira New York-osra vették, hogy az átöltözések alatti zenének a Szex és New York fülbemászó dallamát választották. Görög Zitát idén a kifutón a Jóban, Rosszban szereplőivel, Szorcsik Vikivel és Fridel Fruzsinával pótolták, de Görög Zita azért még később feltűnt a vendégek közt. Szerepet kapott a catwalkon a szerelmi bánatban összezsugorodott Farkasházi Réka, Dukai Regina és Galambos Dorina is. Utóbbi leszámolt Gwen Stefani-korszakkal, és feltehetőleg most Madonna lett a példaképe. Közepesen bénán hozta a femme fatale-t, és látszólag nagyon élvezte, hogy a színpadon félmeztelen, aszexuális férfiak rajongják körül a megtervezett koreográfia szerint. Apropó, Pély Barnát nem láttuk sehol. A Seres Attila által jegyzett koreográfiának egyébként része volt a füstölővel sétálgatás és a szupereredeti szappanbuborék fújás is.

A bikiniben pózoló modellek sem néztek ki rosszul, még akkor sem, ha Epres Panni egyre inkább emlékeztet Spéter Erzsébetre. Ezt persze őt nyilván nem zavarja, végülis még mindig egy kicsivel jobban néz ki, mint a többi tizennyolc éves, egyszer-már-volt vagy majdnem-lett playmate vagy sorozatszínész. Benedek Tibor pedig szemlátomást kellően hozzáöregedett, már ha az erős kopaszodást annak vesszük.

Két órás késés és túl sok mojito

Klikk!

Nem tudni, hogy azért, mert az eseményt két órával korábbra hirdették meg, mint ahogy valójában elkezdődött, vagy az unaloműzésként elfogyasztott számtalan mojitónak volt köszönhető, de a bemutató maga már meglehetős érdektelenségbe fulladt. A nézők töbnyire bambán álldogáltak, egyszer sem tapsolt senki, aki pedig tehette, messziről, a kifeszített képernyőkön keresztül nézte a műsort, csak hogy addig se kelljen otthagyni a koktélbárt.

Ami a bikiniket illeti: jók voltak. Nehéz lenne azonban ennél precízebb elemzésbe bocsátkozni, ugyanis legalább száz tarka, egyszínű, csillivilli, virágos darab vonult fel, emellett pedig volt fekete, fehér, tengerészcsíkos és állatmintás is. Ha a tegnapi bemutató alapján kellene prognosztizálni, hogy milyen lesz idén a divat a medence szélén, akkor a kötős, illetve a forrónadrágszabású bugyit lehetne kiemelni, tanga ellenben egyáltalán nem volt. A bemutató végén a szervezők még állóvacsorára is invitáltak bennünket, ezzel a lehetőséggel azonban csak fotósunk élt. Szerinte a kínai csirkecomb nagyon finom volt.